- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща в Пловдив?
Забелязах че има тема за среща в София но също така видях че има много Пловдивчани както и хора пт съседни градове на Пловдив.ПОКАНЕНИ СА ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ЖЕЛАНИЕ.Предлагам да се чакаме пред централна поща(на главната).Датата и часа определете вие.
Az sam navit.Kakvo shte kajete i nie da napravim sreshti4kata ... april ... na 6-ti?!Nai-dobre shte e taka.Nali se pada sybotaAz sam navit na 100%.Kakvo shte kajete?!Jelaeshti?!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
дам на 6-ти звучи добре...
az sam tvardo ZA!![]()
mda april e dobre 6-ti april o6te po dobre![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
ami stava.zna4i pred po6tata,no kade po-to4no???iskate li pod 4asovnika?
Ако спазваш всички правила,губиш цялото удоволствие!!!
<--Това е Мечтата ми
Absoliutno syglasnaSamo da se opredelqt data i 4as na sre6tata !
![]()
The art of love is not to let your heart get broken !
6-ti april v 14:30pm na Poshtata pod chasovnika <---- taka kaza tedo_davis !!!!!
![]()
![]()
![]()
Да,ние двамата говорихме и решихме да направим срещата.Ако знаете някои който е от Пловдив уведомете го по ЛС че малко хора влизат в този раздел.Първоначално написано от She-Devil
да не забраите да напраите снимки ейпосле ше разменяме..
![]()
![]()
..But why?...
dobreПървоначално написано от BaT_GirL
Btw ... ako mojeshe tazi temi4ka da se premesti vyv "vsi4ko Tiin na kup" shte e super.
ei "MODERATORITE" kakvo shte kajete po tozi vypros?Moje li da se premesti temi4kata tam!? Ne za drugo - prooosto nqma da q vidqt dosta hora i --_> kofti :P ...
Ta kakto kazah nai-dobre shte e na 6-ti april v 14:30 4asa pod 4asovnika na centralna po6ta.Moje da e i po-rani4ko no neka ostavim momi4etata da se nakontqt (to mai az shte sam edinstvenoto mom4e) a i neka se naspim kato za svetovno:P(az obi4am da spq do kym 12:00 taka 4e ...)Nqkoi ako iska da kaje neshto drugo - Davaite.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Iii ihora .... to hubavo da se vidim ... ama kak shte se poznaem e problema
To vie moq pic ste go vijdali ne malko pyti i ne malko pyti mu ste se smqli:}Ta ... kajete kak shte se poznaem?!
Admin-Coki:
Mhahahaha
Nqkoi poglednal li e Kalendara?!!?AZ neshto mai ili sam bil piqn ili prosto sym go gledal s glavata nadolu ;} zna4i ... 6-ti se pada .. SRQDA ... a sybotata se pada 9-tiTA .... za nerazbralite dushi4ki na 9-ti april shte se 4akame na centralna po6ta pod 4asovnika vyv 14:30 4asa ...
![]()
Admin-Coki:
Nito v sofiq 6a doida nito v plovdiv na montana otivam prez vakanciqta az![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Значи на 9-ТИ ОТ 14.30 ПОД ЧАСОВНИКА НА ЦЕНТРАЛНА ПОЩА!Ми мене ще ме познаете.Аз съм си руса,дребничка със сини очи.Абе няма как да не ме познаете или ще си нося табела BaT_GirL хах![]()
ami nz kak 6te se poznaem....az sum s 4erna kosa,sini o4i...nqkoi drug 6te se opi6e li ili trqbva naistina da nosim tabeli???:P
![]()
Ако спазваш всички правила,губиш цялото удоволствие!!!
<--Това е Мечтата ми
Koito vidi tozi 4ove4ec - zna4i sym az
Kosata mi e neshto sredno mejdu rijavo i ruso ...
sigurno shte sym s oranjeva teniska (s izvynzemni4ko otpred (zavisi ot vremeto) ... ako e studeno - swi4ar na 50 centShte me poznaete - li4a si ot dale4
![]()
Admin-Coki:
Moje da doida v Plovdiv ako doide Leona![]()
4oveko ... ami pitai go tozi leona ... pyk shte vidim ^^Първоначално написано от [B
Admin-Coki:
И мене ще ме познаете 100%-Руса със сини очи дребничка.Абе аз за всеки случай ще си сложа табелка-BaT_GirL![]()
Hey
Az shte sym kabinkata za sybiraneV smisyl koito me vidi - pri men :0 Bilet4eta za vhod nqma da vi davam - spokoino :} O.K.?! :> hah
Admin-Coki:
ставаПървоначално написано от tedo_davis
![]()
Men me symnqva, che shte doida.Na rabota shte sim...ako moje sled 7:00pm shte sim vi blagodarna!!!!![]()
![]()
Съжалявам мила но сигурно няма да може да е след 7 все пак ние ще се шматкаме дълго в 12 ли ще се преберем.Та аз имам вечерен час хахПървоначално написано от She-Devil
![]()
Ако е тогава няма да мога да доида беее!!!Първоначално написано от tedo_davis
Немам Подпис...