- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За секса на маса
macki ia kajete pravili li ste go na masa,gotino li vi e ,kak deistvate ...po to4no kakvo pravite vie na mom4eto samo celuvki nali? ia razkajete kak proti4at nestata pls ,koito znae
т.7
krem4et0
xaxaxa pak li timalko zagorqlo momi4ence
pravila sum go na masata i be6e mn qko , ako iska6 da ti obesnq pi6i mi ls
![]()
asmi ne sam probvala,ama tva mai e uda4no samo za filmite.Emi rabovete,macka,malko![]()
mnogo si e qko daje![]()
Не съм пробвала, но ми звучи доста пикантно и бих пробвала![]()
![]()
ave az sam mom4e ama vse pak 6te si kaja![]()
za momi4etata e mnogo qko samo 4e po nqkoga posle gi boli krasta 6toto masata e tvardai leko rabi ama ina4e znam 4e si zaslujava i im haresva dosta
![]()
In the event of my demIse
when my heart can beat no more
I hope I dIe for a prIncIple
or a belIef that I had lIved 4
I wIll dIe before my tIme
because I feel the shadow's depth
na masa ne sum ama na biuro dami k`fo az sum legnala a toi me pompi zdravo
![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
mmm na masa e mnoy qko oba4e posle naistina boli krust![]()
време е за party!
Shte kaja samo edno neshto![]()
Samo vnimavai s masata 4e posle na kakvo shte se qde
btw ne sam probval.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Мммммммм струва ми се много яко! Обезателно ще пробвам и ще ти кажа как е било! 100 % ще е лудница!![]()
a koito ne znae?!do sega ne mi se e slu4valo,ama za vsi4ko si ima vrema,nali!?
shto ima tolkoz zagoreli hora ne moa da shvana![]()
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
spoxПървоначално написано от worldclass
horata si nqmat druga rabota i si izmislqt kakvo li ne ... na peralnqta ... na pe4kata .... sigurno sled nqkoq godina shte 4uem 4e nqkoi go e pravil i ... vyrho boilera :} e Losho nqma .. gotinka poza - no zavisi ot masata kolko e golqma - ako e nqkoq gramadna - kofti za mom4eto (shte se my4i )
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
am i ne sam go pravila az predpo4itam na meko udobno leglo na masata shte mi se izrabi tqloto i posle shte imama sinini .to mene leko da me oshtipesh i mi posinqva kojata
Първоначално написано от Traffic
po prakove ko praish tio ve tui mi namirisva neshto 4e kadeto ti se doebe svalqsh gasgtite tq svalq neitinete i se po4vate
ps: bez da se sardish
MADAFAKA E : )
are we hora...stiga s teya prevzemki. mnogo filmi gledate.. vse pak posle tam 6te iskate da yadete i ... ima si mesta.. pak i ne vyarvam da e tolkova po-interenso...ko iskate action i extreme otidete v metroto sred horata... ili ne6to po originalno...kat ste po4nali na masata- prodaljete v hladilnika, a ako iskate rabove- namerete kamani... ne e vajnoto kade e za da ste zadovoleni ili ne...zavisi samo ot vas i ot partniora vi
are sas zdrave i ne se gavrete s kuhnyata...tva e svyato myasto
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Traffic ot kude izkopa taia risunka na Eagle-a na Max?
ami napravo ti se 4udq az pak mnogo sramejliva i bi me bilo sram da se 4ukam pred hora predpo4itam sam toi i az da se na kefimПървоначално написано от Traffic
greshnicata_ mahni toq otvratiteen ogormen avatar i taq signatura 6toto samo zaema6 mqsto i pokazva6 bezvkusica!!!
ZAEMA6 SUPER MNOGO MQSTO I TO S NQKVO JIVOTNO!!!!
Ot Dupka izlizash,za dupka se borish i v dupka otivash!!!
NE mu e tyk mqstoto, no greshnica !!!! namali avatara si i podpisa si, za6toto e mnogo drazne6to i razvalq6 viziqta na foruma! Dano prieme6 zabelejkata! :P
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
az na bilqrdna masa iskam... :P![]()
![]()