az sum edno momi4e koeto ve4e neznae kakvo da pravi!minaloto lqto imah vruzka s edno mom4e.bih se zaklela 4e dnite mi s nego bqha nai hubavite v jivota mi!no toi zamina za 4ujbina i sled 2-3 meseca az poiskah da se razdelim vupreki 4e imah 4uvstva kum nego o6te! i trugnah s drug...neznam zashto..moje bi za da go zabravq..no neshtata ne vurvqha..az postoqnno si misleh za nego i t.n....i skusah s drguigiq.sega oba4e tova purvoto mom4e za koeto vi kazah si e ve4e v bulgariq.az go tursih nqkolko puti i mu kazah 4e iskam da se vidim.kazah mu 4e mn sujeqvam za tova 4e sum go ostavila..kazah mu 4e o6te go obicham i nakraq se vidqhme...predi dva dena.celuvahme se i se pregrushtahme vse edno hodim.kaza mi 4e me obicha vse o6te no go e strah da ne go naranq otnovo! a az ve4e sum sigunr av 4uvstvata si i iskam da sum s nego! kak da mu dokaja 4e go obicham i 4e nqma da go naranq pove4e ? pomognete mi.
P.S . toi si misli 4e ve4e ne sum devstvena i 4e sum spala s drugoto mom4e , a ne e taka! az se pazq samo i edinstveno za nego..kakto se kavza i...trqbva i tova da mu dokaja!pomognete mi pls!