.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Zeleno

Град
    U |-| /-\ S \/\/E
    Na men pyk mi haresva zelenoto i imam mnogo drehi v toqzi cvqt...az do minaliq den ne znaeh daje 4e e na moda
    |< 0 /\ |< o T 0 | D 0 B r E D /-\ |-|-| | V E E |_|_| U /\/\ I R /-\ |_|_|

зелен цвят много ми отива-имам блатно зелени очи.затова имам доста дрехи в точно този цвят, отдавно ги купих.много ме дразнеше,когато преди 2 години всички са започнали да носят "моят" цвят.сега излиза от модата.мисля че казвате за друг оттенък на зелено, такъв ярък,няма да го нося,защото не ми отива.а въобще,всички летните колекции сега са в розово(пак!),ярко-жълто и тюркуазово.тюркуазов цвят е най-любимия,нося го всегда,и какво,тря да се откажа ли?!
    стига приказки!

Град
    Вкъщи
    Странно
    Попринцип харесвам зеленото ... но не когато всички са облечени с зелено, и розовото харесвах, ама го намразих покрай тази зима
    Това, че е модерно зелено или розово или оранжево или квото и да е там не значи, че всички трябва да се обличат еднакво ... найстина е супер смешно
    Странното е, че всички казват че не харесват тези моди с цветовете и не се обличат така и въпреки това като излезеш навън .... навсякъде някакви зелени мацки

Голям фен
    абе аз не мога да разбера... защо като излезе някой си цвят на мода, всички се обличат само и само в него? сякаш преди са нямали други дрехи? аз харесвам зеленото... и ще си го нося пък хубавото е,че излизат все повече и повече блузки различни нюанси на даден цвят и така не са всички еднакви
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

зависи си от зеленото..
    попринцип и аз не го харесвам кой знае колко..особено сега "модерното"-едно такова жабешко

Цитирай Първоначално написано от Грахче
    абе аз не мога да разбера... защо като излезе някой си цвят на мода, всички се обличат само и само в него? сякаш преди са нямали други дрехи? аз харесвам зеленото... и ще си го нося пък хубавото е,че излизат все повече и повече блузки различни нюанси на даден цвят и така не са всички еднакви
    da

Повече от фен
    като става въпрос за зелиени дрехи аз мога да кажа само едно НA МЕН ПЪК МНОГО МИ ХАРЕСВАТ

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^
    еми така е...като се водиш по модата
    като повечето овци...
    аз мразя розово, питаш ли ме кво ми беше
    тая зима навсякъде да гледам някфи абсолютно
    еднакви прасета сега явно идват на "мода"
    жабите...интересно ще ми е когато дойдат
    калинките
    xaxaxax