- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Когато баща ти е на ВИЕ с женските подаръци!
Тази тема май е обсъждана безброй много пъти, но наистина имам нужда от съвет!
Майка ми има утре рожден ден, баща ми искал да й подари нещо, ама естествено каза, че е зает и ни знае какво да купи та ми заръча аз да съм купеа подарък!
Основният ми проблем е, че с майка ми имаме коренно различни вкусове за всичко! Идеята за парфюм съм я отхвърлила! Блъскам си главата и се чудя какво може да се подари на 38 годишна жена!
Ако на някого му хрумне някаква идейка да казва.
П.С. Да е някъде до 50-60 лв.
Be happy,that's my secret
nqkwo kolie moze ili se zamisli dali si ima nuzda ot ne6to.......
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Ami ne6to kato suvenir...vaza, ukrashenie..
My heart topur-lopur for you, baby!
Ами ти познаваш най-добре майка си... Аз на моята (понеже и моя баща хич го няма с подаръците) ПОследния път и купих голямо цвете в саксия и много, много дъвчащи бонбони... Просто тя се кефи на такива неща. Помисли си какво обича майка ти ,100% ще се сетиш...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
може би твойта майка има някакво хоби? например,ако бродерува можеш да и подариш скъп гоблен-комплект.ако обича да отглежда цветя-хубава книга за цветя съответно.и.т.н.още идейки-ново телефонче,малък и лек чадър на "самсонайт",хубава порцеланова чаша,копринена нощница,ако носи злато-красиво изработено синджирче.ако се интересува от театър-билети на някакъв модерен спектакъл.просто не знам колко пари можете да похарчите,иначе мога да предлагам до бесконечност.
стига приказки!