- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хубава целувка
Амии хубава целувка е целувка от човек който обичаш, но знаеш, че и той те обича.Харесват ми тези страстни целувки дето траят по 5,10,15...минути![]()
:P !
Относно първата целувка...беше с човек към който нямах чувства..., той към мен също нямаше.Но все пак винаги ще го помня този момент...отчитам си го като грешка, но все пак си беше първата целувка.
Иначе първата ми целувка, от която бликаше само искрена и чиста любов беше на 17.май.2008г....и беше с човека, който обичам...с него сме заедно и до днес и нямаме намерение да се разделяме!Обичам те елфчоо!
![]()
![]()
![]()
purvata mi celyvka bez ezik,be6e strahotna,v smisal toi be6e s 2 god.po-golqm ot men i bqhme y nas i se borehme![]()
i toi zastana v/y men i me celyna,be6e naistina vul6ebno
celyvkata mi s ezik ne be6e ni6o osobenno be6e s drygo mom4e sled mn vreme,vsa6nost toq ne moje da se celyva,a ina4e be6e,kolkoto men,napravo me otvrati
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
най-хубавата целуфка не се определя според вида й..а според това,от кого е получена...трябва да те накара просто да се размекнеш..ето това е хубавата целувка![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
mi na mene purvata celyvka ne se poly4i kakto trqbvaama karai
![]()
Първата ми целувка.....хах ами тва си беше чиста проба, щото такова..еми с момиче съм се научила да се целувам![]()
докато 1вата целувка с момче....ехехехех мн беше яко, мн нежно. ама малко мудно стана накрая
абе кефех се ама нямаше чувства и...
спомням си на лагера на морето се целувах с едно момче дето...леле страшно се целува тойама пак нямаше чувства....сигурно на кучка мязам, ама просто така се получиха нещата
а когато имаше чувства вече има и една тръпка...малко скучно се целуваше тогава това момче, ама пак ме кефеше щото си го харесвах
а и една грешка се сещам как направих....пф целувам се с момчето(ужас беше въртеше си езика като пумпал) и си мисля: лелеее, кво правя аз бе що съм с него?! лошото е че той бая ме харесваше, а аз него не и нз, уплаших ли се, кво стана и го зарязах. та така, уточнихме се че най-зле са целувките,когато няма чувства, а и хем знаеш че той ще иска да не е просто забавление за 1 вечер.
а от там нататък колкото по-силни ставаха чувствата ми към момчето, скоето съм, толкова по-хубави ставаха целувките.
нежните ме карат да потръпвам, по-енергичните,страстните направо да изтръпвам, когато се притискаме един към друг....но тука нещата стават вече мн личнивсеки харесва различни целувки, ама аз лично харесвам по-интересни, може би и нестандартни
оф нз като се чудя какво ли мислят момчетата като се целуват с мене, дали се целувам добре и се притеснявамне знам като ми дойде времето как ли ще се мъча дали съм добра в леглото
![]()
![]()
![]()
първата ми целувка...забавно беше и двамата бяхме аматиори
![]()
а за останалите целувки,не е нужно да изпитваш нещо повече към човека до себе си за да ти доставят удоволствие целувките. и все пак съм забелязала(поне при себе си)че когато съм привързана повече към момчето с което съм целувките ни са още по изпепеляващи...
за това как обичам да целувам,много зависи от настроението ми - ако съм разгорещена мога да целувам дори задушаващо в продължение на дълги минути... ако съм романтично настроена обичам да целувам бавно и нежно ... до сега целувките ми с повечето момчета с които съм била са ми доставяли огромно удоволствие(все пак това е целта)
а в момента съм с човек с който просто всичко е невероятно... целувките ни ме подлудяват.направо ме зашеметяват... преди малко когато се прибрах 10 минути се чувстах абсолютно без никаква разлика както,когато съм пияна..(тотално ми завърта главата) обожавам когато ме целува ужасно пламенно и страстно,прегръща ме силно и усещам диахнието му ... и сякаш не сме на земята .. а след някакав невероятен екстаз започва да ме целува много леко и нежно...
![]()
за първи път се целунах преди един месец и един ден .. ходих с гаджето си 3 седмици .. после скъсахме иии нз какво стана.. след това се целувах и с един негов приятел .. нз защо .. влечеше ме това че не трябваза което ссега много съжалявам .. амии първата целувка .. беше много странно чувство..
добре, че той беше с опит
![]()
след това .. всяка целувка с него беше тоолкова хуубава
![]()
.. с другия.. когото дори и не харесвах .. не беше нищо особено .. макар да бяхме "по-страстни" не беше същото .. мисля, че разликата в целувките, не е самата тахника
амии това какво изпитваш към този човек .. ако обичаш някой страшно много .. и от една прегръдка можеш да се качиш в небесата
![]()
![]()
![]()