- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- MiSSy EllIoT!?!?
Wazaaaaaaaaa !Nadqvam se da ima nqkoi Fen na BLACK R&B !KAkvo shte kajete za Missy EllioT?!Sega sam si pusnal edna neina pesni4ka i mn. mi haresa :P --> 4 my people.A vie kakvo mnenie imate za neq?!? (plz bez cinizmi ;P )
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
uf a az si misleh che si veren na metala
tedo_davis![]()
![]()
bravo bravo naso4il si se v pravilna posoka
i missy i pesenta i sa super , kakto i drugite i pesni
![]()
*BLACK*POWER*RULEZ*
Mda gotinka si e.Az slusham vsqkakva muzika,no sega se zaribqvam s Crowfish
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
predi me kefe6e ama sega ne si padam po taq muzika
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
da kefi me![]()
ami ne..to4no tozi tip/stil ne me kefi osobeno...makar 4e ima i dobri pesni4ki
Mnoo qka madama, kefi mePozdraf s I`m Really Hot :P~
My heart topur-lopur for you, baby!
Оооооо страшно много се кефя на Missy Elliott! Тая песничка 4 my people ми е много любима! Изтегли си и Get Ur Freak On тя ми е любимата! One Minute Man също е много яка!
4esno kazano ne mi dopada osobenno...no tova si e moe mnenie.ina4e ima nqkoi neini pesni,koito sa gotinki,ama kato tzqlo ne mi haresva.![]()
На мен точно това парче не ми харесва особено ама на Ciara feat. Missy Eliot - 1 2 Step ми харесва мъничко![]()
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
bravo,LiNkiN4eTo,radFam se,4e si fenka na 4ernotoevala
![]()
az li4no mnogo haresvam Missy Elliott i 4ernoto kato stil![]()
BlAcK PoWeR RuLz![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами аз попринцип харесвам черно,рап..обаче Missy Ellioт не..просто..не,че съм слушала много нейни песни![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
LEle Ti se vyrna!!!Първоначално написано от Satanas_daughter
Samiiiiiiiispecialno za teb si puskam sq : CREMATORY - REVOLUTION.mp3 ... kade beshe ?!?! misleh 4e sa te Bann-ali ili se e slu4ilo neshto...
puk LiNkiN4eTo do predi bqh nqkakyv zabluden fen na mEtal ala bala ... sq si me kefi prosto GOth kulturata (zamyci ala bala ) no muzikata - korenno po-razli4na e ... 4erno - RUlzzz!!!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
znam ve hora 4ernoto e istinataa za missy kakvo moje nqkoi da ne q haresva , men mn kefi , golqmo lice e
![]()
![]()
i mene me kefi i po princip pesnite i sa gotini
glupcho!!!!!ne me biaha bannali foruma veche za nishto ne stava a kakto gledam metali veche mnogo niama takache....Първоначално написано от tedo_davis
Първоначално написано от Satanas_daughter
fenovte na LP sa edni .... da ne kazvam 4e sa mn teq glu***i![]()
![]()
kat se kaje 4e e fen na LP i se edno e metall mu hahahahahaha tva e ne izob6to taka !!!!!
![]()
znam che ne e taka,toi uj se vodeshe che slushal i drugi metal bandi,ama ot linkin park kat gledam se stiga do missy eliotПървоначално написано от korn___
emi ...Първоначално написано от Satanas_daughter
to ostana li pone edin 4ovek s koito da si lafq za metal?!?Seki trygna kym Rap-a ... i New-metala ... ne sam si izneveril na stilahaha ... tova mi e prosto prikritie - slushkam si vse oshte meetyl !!!
btw .. Sam pozdravqvam te s ... "Apocalyptica - path vol 2 ( za gotinoto ti zavyshtane)
Admin-Coki:
missy eliot![]()
Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]
Наистина е много добра но и други добри има ;D ..Makeba Mooncycle, Erica Badu, Bahamadia, Tekitha, Rah Digga, Jean Grae, Champ Mc за други не се сещам в момента...![]()
Оо Missy Elliot и аз се зарибих от скоро ... напровo Ching a ling е убийствена хаха мене най много ми харесват клиповете и хореографията![]()