.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Guest

Как точно да стане

здр. харесвам ч момиче от моето училище но има малък проблем тя е 11 клас а аз 10 не ми прили4а на човек който се надува и не обръща внимание на по малките но все пак. Аз не я познавам познвам 2 ма от нейния клас ама единия не е с вси4кия си малко а другия го познавам сувсем портоколно само на здрасти 4ао и не мие удобно да го молия да ни запознава та какво да направя точно за да съм с нея дайте някъв съвет как да се държа в случай че се запознаем и така мерси

Град
    vseki slu4ai ne i na Zemqta
    nqma kakvo da mu misli6.napravo otiva6 pri neq i se zapoznavate...za6toto spored men ne e rabota da kara6 nqkoi da te zapoznava s neq.mislq 4e tova kato za na4alo e dobre

Град
    Na Zemqta
    Ako ti e trudno sam da se zapoznae6 s neq kaji na tezi,koito q poznavat da te zapoznaqt!Ako ni6to ne napravi6 samo 6te zagubi6 nqma zna4enie vazrasta vajnoto e da se obi4ate!!!6te se spravi6 ako ne se sramuva6 znam 4e e gadno da napravi6 parvata kra4ka no trqbva ako iska6 da q ima6!!!!!!
    Doktora Rulzzz!!!

Супер фен

:)

ami napravo se zapoznai s neq 6tom nqma drug na4in be pi4 :P tva e kafe disko ot tam ti si znae6 malko po malko 6te q spe4eli6 stiga da te haresva pone malko

aide uspeh

Повече от фен
    ami otiva6 zapoznava6 se s neq bez da te e sram posle q kani6 na kafe i posle re6ava6 kvo 6e pravi6 po natatak i az nz :P :P
    Lo6o e da si piqn i nqma koi da te podpira, no o6te po lo6o e tova,da si vluben i da nqma koi da te razbira

Shto trqbva nqkoi drug da vi zapoznae...? TI nqma6 li usta da otide6 pri neq i da se zapoznaete ne e mnogo trudno...Ako misli6 4e nqkoi moje da ti pomogne s nqkakvo otgovor4e tuk si v golqma zabluda v msiusl ako naistina i se kefi6 na mackata nqma da te e sram da otide6 da se zapozanete da hodite na disko i tn. Ae uspex

Ami pitai q ne6to tam,a posle metni na druga tema i i kaji primerno ,,m\y drugoto az sum......'' i taka se zapoznaite.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Guest
    Draj se hladnokrawno no ne se stiagai i ne se ligavi budi sebe si. govori za po seriozni ne6ta

nameri q po skype

Голям фен
    ехоооо темата е от 2005.....

Град
    Boulevard of broken dreams
    според мен вече я е забравил ...
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    ехоооо темата е от 2005.....
    Te sa uporiti i iskat da izkajat mnenie

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Как да ти стане патката ли???
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Май яко сте го закъсали за теми в тоя раздел..та чак от преди 3 години почнахте
    ♥ ♥ ♥

Град
    в мазето ;dd
    от къде я изровихте тая тема бе ОМГ

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    еми ходи из коридорите хвърляй и погледи ..все пак не си малък 10 клас си!!А тя 11 няма как дан са досети !!пък след време я спри заговория или просто и кажи здр или нещо такос от къде да знам и аз
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от bRutal'zaek ^_____^
    еми ходи из коридорите хвърляй и погледи ..все пак не си малък 10 клас си!!А тя 11 няма как дан са досети !!пък след време я спри заговория или просто и кажи здр или нещо такос от къде да знам и аз
    Не мисля,че все още са десети и единадесети клас...,за да се гледат по коридорите...,освен...ако не повтарят трета година вече...

Няма ли кой да види,че темата вече и изчерпана...и е достатъчно стара,и е за ключ?!?
    A qui

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си