.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен
    Град
    Пловдив

Подложихме го на изпит

Може би ще ви се стори тъпо но поне прочетете това.И така всичко започна от там че аз си паднах по едно момче-Радо.Но най-добрият ми приятел(който е в класа му)не беше сигурен дали Радо наистина ме харесва или аз съм поредната прищявка в търсенето на гадже.Решихме да му кажеш че една моя приятелка го харесва и ако той приеме аз да се откажа-ако откаже кой знае може и да ме харесва.Е днес му казахме.Павлин(приятелят ми)говори с него а след това и аз.Попитах го дали иска да ходи с нея а той каза просто "не знам,тя е сладка малко висока но не я познава"и тогава просто разбрах че трябва да се откажа от него.И да се надявам знам че той ще каже "Да" и излъганата ще бъда аз.Проблема е че аз наистина го харесвам и си падам по негои до днес той ме свалящше а аз изведнъж мисля че е готов да тръгне с нея.Чувствам се ужасно използвана и най-вече излъгана.Ами ако каже да?Ми тогава как ще му кажа призная че всичко е било заради мене?

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Ami nz .. moje bi tova ne e bilo nai-dobroto re6enie na problema... am .. Paveto ne e li mogyl da go pita dali te haresva naistina ili de da znam ... moje da ne sym te razbrala dobre am.... moje li da te pitam ne6to ? Toq Pavlin ot kade e ?
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ми от Пловдив-Димитър Талев.

Повече от фен
    amm spored men nqma smisyl da se otchaivashi da se chuvstvash izpolzvana ... i tva za izpita e typo ... prosto probvai dali shte trygnat neshtata s nego ... kaji mu istinata che go haresvash i tva e ...s vremeto shterazberesh dali dyrji na teb.. mislq che nishto nqma da izgubish
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

Ami mom4eto prosto moje da neiska da pokazva 4ustvata si...Tova koeto ste napravili e malko tupi4ko,za6toto ako naistina go obi4a6 nqma da go podlaga6 na vsqkakvi izpit4eta i tn

Повече от фен
    ako go popita6 ne6to takova i toi znae 4e tq ti e priqtelka e pove4e ot qsno 4e nqma da kaje 4e e grozna ili ne6to takova za da ne se obidi6 za6toto darji6 na neq. vse pak e napravil malka zabelejka i spored men tova e edin vid po lesen na4in da kaje 4e ne e negov tip.pomisli si ti kakvo bi napravila na negovo mqsto... no ako vse pak si misli6 4e toi si pada jenkar i ne biva da mu se vqrva sledvai intuiciqta si i si go izbii ot glavata

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Мерси за отговорите на всички.И сега да го изясня-аз не исках да правим каквото и да е било но мен никои не ме послуша и трябваше да се съглася.А пък иначе женкар не знам дали може да се каже.

V tova koeto pro4etoh mi se struva jenkar.Pogovori s nego,ako si struva.

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    E zashto..toi e kazal ne znam.... i 4e e sladka tova ne zna4i 4e shte tr1gne s neq... i az s1m kazvala taka za mn m.. no ne s1m tr1gvala s tqh .. poradi dr pri4ini..spored men tva e t1po da go l1jite taka... ne mislish li 4e bi bilo po-dobre da mu kajesh kakvo izpitvash k1m nego?!
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ei hora...ne si uslojnyavaite taka jivota... napravo tryabva6e da go pitate dali teb haresva...ili ni6to da ne go pita6 i da po4ne6 da otgovarya6 na svalkite mu ...ama stanaloto stalano...sega 4akai i se nadyavai...ili mu pokaji 4e ti si po-sladka ot tvoita priyatelka
    we'll die alone like a stone ^^

Супер фен

Re: Подложихме го на изпит

Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    аз изведнъж мисля че е готов да тръгне с нея.Чувствам се ужасно използвана и най-вече излъгана.Ами ако каже да?Ми тогава как ще му кажа призная че всичко е било заради мене?
    vij sa ot tva da misli6 4e 6te trugne s neq do obedena ima OGROMNA RAZLIKAseko mom4e bi napravilo taka v tazi situaciq taka 4e nedei da si misli6 4e toi e tapak det ne te haresva !po mn glupava logika se vodi6 ama ni6to de jivota si e tvoi pravi go kakvoto smetne6 za dobre

Град
    in Da musiC
    hjhjhjh
    [
    Relight My Fire, Your Love Is My Only Desire... Relight My Fire,Cuz I Need Your LoVe!!!!!!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    По-стара тема не можахте ли да намерите
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си