- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Прогнози за мача
Ще им видим сметката
Като цъфнат налъмите, може би
Най- вероятно е равен.
Хич н ме Е... И без тва футбола е тъпотия...
И да паднем ,и да бием- пак ще се наааапииииеееееммммм!!!
Тез шведи са големи симпатяги- само да ми паднат...
Съдията, съдията, еееее... п-е-д-е-р-а-с-т!!!
Тъй и тъй ще ги пребием след мача...
Тук всеки да даде прогноза за мача България-Швеция? Ще ги скапем ли? Или те ще ни направят на юфка? Как мислите и защо???![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
za tva glasuvah:P
iskreno se nadqvam pone da byde raven rezultata![]()
ama 6vedite hi4 ne igraqt slabo! ot okolo 38 godini ne sme bili Shvecia,ta sega moje i da stanestiskam palci da se slu4i 4udo i da biem ili pone da e raven rezultat!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
ама кога ще е този мач....оф ужас така искам да го гледам
къде ше се играе, коя дата и колко часа
дано да го дава по евро спорт ама едва ли....
аз бих гласувала за няколко отговора в анкетата, но избирам последния![]()
Give me your best shot motherfucker!
abe kakvo da vi kaja..
jestoko me sumnqva da ni se usmihne 6tastieto i da gi biem..
ama nali znaete nadejdata umira posledna ...
a ina4e glasuvah za "i da padnem i da biem,pak 6te se napiemmmmmmmm "![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
сладури мои, бъдете реалисти!Нашите балерини нямат грам шанс.Аз не знам, като знаят, че ще паднат позорно защо изобщо отиват да се излагат.. ужас![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Като цъфнат налъмите, може би
в този случай парите нямат голямо значение![]()
Всички трябва да подкрепим националния отбор :P
Българи Юнаци
ne mislq 4e 6e gi biem no se nadqwam wypreki 4e sam zakleta optimistka glasuwah za <kato cufnat nalumite>
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Е дано поне равен![]()
има. ШахаПървоначално написано от Traffic
А до мача. Прогнозата ми е Гонзо прави 4 гола и мача свършва 2:2.
Ot futbol ne se interesuvam![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
![]()
![]()
хехе просто не мога да се въздържа от коментарПървоначално написано от Traffic
... щото не е точно така, може би в българския футбол отговора е положителен, но нека ти напомня че в природата нещата са така направени че да могат да се уравновесяват
повечто спортисти положително са глупави, защото имат физическата сила и талнта да игратя добре съответната игра
и това че ти не разбираш и не харесваш футбола Радо, не прави автоматично играта глупава и т.н.
nadqvam se da gi biem 1-0
I az dano da biem dnesПървоначално написано от e4o
mnogo bira me 4aka dnes
molq vi se posle nqkoi da napi6e kakav e rezultata 6toto nqma kak da go gledam ma4a vapreki 4e mnogo mi se iska
Добре. Утре ще си взема пуканки, ще седна зад телевизора и ще гледам напрегнатия двубой между Каспаров и Веселин Топалов. О, той мръдна офицера от Г6 на Д2. Каква поредна шахматна драма, какво напрежение, какви искри изкачат между очите на двамата състезатели, вижда се пламъка на омразата как разраства в залата, охраната едвам удържа агитките на двамата съперници. Каспаров си върна назад царицата. Е не, това беше прекалено. Това вече ядоса публиката и зрителите. Грешен ход. Запалянковци навлязоха в залата и прекъснаха двубоя. Мачът е отложен поради хулигантски прояви на публиката.Първоначално написано от Traffic
С други думи исках да кажа, че футбола е пъти по-атрактивен от шаха. А това, че са тъпи футболистите. Еми те излизат на терена да играят, не да ми изнасят лекции![]()
![]()
Ситуацията около този мач много се заплете, стана доста сложно за Стоичков, халфовата линия дефакто липсва, 5 основни играчи са аут за мача...
Нека всеки тука даде своята прогноза за вероятната титулярна единадесеторка или просто да предложи свой вариант, който смята за най-удачен
Ето и моето предложение:
.................................................. .................................................. ..........................Иванков
........Кишишев............................ ....Кирилов..........................Кар аславов......................Петков
....Б. Георгиев.................Боримиро ............ ??? (Кривия)...............Лазаров
.................................................. .................................................. .................................................. .........................Манчев
.................................................. .................................................. .............Бербатов
I da padneeeeem i da bieeem pak 6e se napieeem za dobrooo i za loshoo BULGARI sme nieee!![]()
|< 0 /\ |< o T 0 | D 0 B r E D /-\ |-|-| | V E E |_|_| U /\/\ I R /-\ |_|_|
a ve spored men sdhte padnem za sajalenie ama vse pak niostava nadejdata tq ostava posledna
Абе ше ги биемееееееееееееее!!!![]()
![]()
![]()
shht
нядявам се да бием...но защо ли ме съмнява..?