Цитирай Първоначално написано от Immortality_
awe kvoto i da go usvirkvate mom4eto s taya tema si4ko jivo se razlaya- pozdravlenia a otnosno- tainite hodove- vinagi 6te ima koi da klavne s tolkova mnoo bedni du6i4ki naokolo

mu hahaha abe ei lapeta takiva si4ki sme ot selo za na4alo !lsed tva 4akaite malko 4e mn ste pisali a i sega sum mn radosten 4e si namerih nova rabota i 4e hva6tam ma4a bulgariq 6veciq hahahaha pusnah to4en rezultata i zalojih 15 leva e utre 6te hodq da si zema mai sa 70 leva pe4elba ohh ako bira 6te ima .... mai ne mi puka za tva det si4kite mi pi6tite kat maika mi sled 5 vodki a i drugoto tam ti 4ernata stanciika kakto se vika hahaha det bilo malko zavoevanie abe 4akai be si4ko nad 18 ve4e stava plateno nali se se6ta6 ... sameistvo 6te pravite i iskate pariiiiii napravo 4ovek da nqma kade da gi durji ve4e .... ti tva mi go kaza 4e e normalno sa nqma da sporq s tebe poneje 6te mine6 po mrejivoq mi utp kabel i 6te me nabie6 ojasno mn se radvam 4e vednuj i as nakarah si4ki da se razlaqt kat se vidq 4istata istina sa si4ki 6te kajet 4e ne e taka ama to si e po4ti taka ... ne no4no no do ogromna stepen e vqrno si4ko ... a tva za jenstaka psihika samo trebe da namerq saita da go dam na si4ki pone si4ki da znaet po ne6to pove4e :P

a i drugo da kaja v na4aloto kakto zabelqzahte si4ki purvoto mnenie po temana ne moito de drugoto na momi4eto ne i se se6tam sega nicka i ne mi se tursi 4e gubq vreme tq be6e mn priqtelski nastroena i si4ko si kaza spokoino i bez nekvi qdove i izvednuj se poqvqva nqkva det mrazi super mnogo si4ki metalli i po4va da bulva gu6teri s razmerite na krokodili vsu6nost i si4ki hop aide sled neq to4no kat bebeta ste edna kat pisne i si4ki piskat na umrelo sme6ni ste no karai sa heptem 6te me namrazite am dreme mi na hurkaha i na prejdata ako iskate opla4ete se na BABY SEXY GIRL ako tq re6i 4e sum naru6il pravilata na igrata da mi dade game over tva e aide da vidime sa kakvo 6te mi kajete