- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- siemens cfx65 u siemens sf65
имам 1 проблем:
вчера в едно кафе ми откраднаха gsm-a (за 2ри път)
проблема е там че аз без телефона си съм без една ръка се едно да не говорим за супер ценните неща, които изгубих така като ми го откраднаха![]()
иначе искам да ви питам как да накарам наще да ми земат телефон (за 3ти път) след като те не ми вярват че е откраднат не загубен
и другия ми въпрос е дали знаете колко струват siemens cfx65и siemens sf65
мерси предварително
найстина много съм го закъсала![]()
втория е sf65 ne cf65 sorry
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
mnogo sajeliavam![]()
az ako si go zagubia moia,nz kvo 6te pravia![]()
neznam kolko struvai,no sa 6te proveria i vednaga 6te ti kaja![]()
Siemens GSM CFX65
Цена: 309.00 лв.
sorru,no ne mojah da otktia cf65
![]()
sf65 е са видях сориПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Чао, Алекс!
ami toi e savsem novi4ak,6te se poiavi na pazara 4ak v kraia na godinataПървоначално написано от devil4e
![]()
Siemens представиха моделът SF65 - втория си мегапикселов телефон, който е с уникален въртящ се екран и лъскав и елегантен корпус. В този модел вниманието към детайлите на камерата е поставено на ново ниво в сектора на мобилните устройства: голям дигитален зум, вградена светкавица, и екран, който при завъртане и застопоряване в телефона, създава изумителна прилика на телефона с визията на стандартният дигитален апарат.
SF65 има вътрешен TFT екран с 65K цвята и размери 128x160 пиксела. Леко разочарование е факта, че за този тип камерафони от Siemens не са използвали наложилия се стандарт за екран с размери 176x220 пиксела или дори 240x320. Либсата на външен екран също е необяснима; от дълго време flip телефоните имат задължително и външен екран, макар и миниатюрен и с по-малко цветове.
1,3 мегапикселовата камера снима с резолюция 1280x1024, има 4x дигитален зум, самоснимачка, както и вградена LED светкавица. При пълно завъртане на екрана на 180 градуса и застопоряването му в корпуса на телефона, се създава изумителна прилика със стандартните дигитални фотоапарати. От дясно на телефона има удобни zoom бутони, a 18-те мегабайта пространство ви позволяват да заснемете около 55 снимки на пълна резолюция.
ama ceni ne pi6e![]()
![]()
Siemens SF65 СКОРО 0.00лв.
Увеличи
General Network GSM 900 / GSM 1800 Announced 2004, 3Q Status Coming Soon Size Dimensions 91 x 44 x 23 mm, 86 cc Weight 97 g Display Type TFT, 65K colors Size 128 x 160 pixels - Swivel and rotate 180 deg Ringtones Type Polyphonic (64 channels) Customization Download Vibration Yes Memory Phonebook 500 Call records 100 dialed, 100 received, 100 missed calls - 18 MB shared memory Features GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots) Data speed 32 - 48 kbps Messaging SMS, EMS, MMS, EMail Clock Yes Alarm Yes Infrared port Yes Games Yes + downloadable Colors 2 - Polar white, Onyx black Camera 1.3 MP, 1280x960 pixels, flash - Java MIDP 2.0 - WAP 1.2.1 - T9 - Photo editor - Calculator - Calendar - Currency converter - Built-in handsfree
pi6e6e cena 0.00
dano sam ti pomognala s ne6to![]()
ami mai 6te e dobre sam da si sabere6 nqkoi i drug lev,taka po lesno 6te gi navie6
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
И двата телефана, които ти показа за мен съ пълен ташак. Но това е друга тема. Доколкото разбирам търсиш телефон тип "мидичка" - има много хубави Самсунг "мидичка". За да може да ти се помогне наистина активно кажи телефон от каква марка търсиш и за какви пари горе-долу. Поне на мен не ми стана ясно дали само между тия два телефона се двоумиш или просто тях си предложила за пример?![]()
Левски шампион але але!
I na men na vremeto mi gepiha telefona,vao6te i ne iskah drug.Na6te me natiskaha da zema,4e taka i taka rqdko sam se pribiral,pone da mi zvanat,ama si zeh sled okolo poloviin godina.
Saberi nqkoi lev poiskai i na tqh i si zemi nqkav po evtin.Ne se izhvarlqi vednaga,posle saberi pove4e kinti i po skap...na po malko,ne nahalstvai
Znam che moje da ne iskash saveti no po skoro si zemi Siemens SL65 d omab e ima dobar kapacitet IRDA (Infra red) mu e super moshten nqma Blue Tooth no ne e za umirane. Kamerkata mu e dobra ie kapaciteten:
![]()
![]()
ами тоя колко струва и със 65000 цвята ли е?Първоначално написано от Kittie_
иначе искам да е сименс щото са по евтини и да е с капаче да има работеща ирда(т.е. сониериксон или сиеменс) и да има 65000 цвята полифонични мелодии и по-голяма памет от 4мв.
иначе 300 лева ще ги събера бързо
стискаите палци![]()
Чао, Алекс!
moq e mnogo tap Siemens CX 65
Az pak bih ti predlojil Siemens S65 mn dobar telefon za http://www.teenproblem.net/forum400.00лв moje da go nameri6 i po evtino no se pak tva pi6e![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
ne mislq 4e si vav poziciq da izbira6 kakav telefon iska6 sled kato roditelite ti ve4e 2 pati sa ti kupuvali i ti ne si gi pazila.ako naistina tolkova mnogo ti trqbva si kupi nqkakav po evtin, bezcveten daje a pak za tova kak da ubedi6 roditelite ti edva li mojem da ti pomognem za6toto ti vse pak gi poznava6.
no primerno: pogovori sas tqh i im obqsni kak to4no sa ti go otkradnali, pomoli nqkoq tvoq priqtelka da potvardi kak e stanalo ako trqbva...opitai vsi4ko koeto ti hrumne.a sa6to i gledai mnogo vinovno i obe6tai 4e ve4e 6te vnimava6.abe ob6to vzeto vsqkakvi variacii na tema "mnogo sajalqvam"
абе имам само още 1 въпрос: ако си купя телефон от германос как мога да го декодирам за мтел
Чао, Алекс!
sama edva li 6te moje6, no trqbva da otide6 v nqkoi magazin, i tam ako mogat 6te ti go opravqtПървоначално написано от devil4e
![]()