.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Жалко е...толкова е тъжно накъде отиваме...

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Elee.. днеска имахме последните два часа свободни и слизаме с една приятелка на 1-я етаж да чакаме другите и някви 2-ри клас си бяха наредили чантите и на двете пейки... И аз им викам: Ай да си преместите чантите?! и едното (момиче) ми отговаря: Еми 'що да си ги местим, ко ти пречат на тебе? И аз му взех чантата и я преместих на другата пейка и то идва и кат ми се разкряска: Ти за ко ми зимаш чантата, тя си е мойта няма да я пипаш... много си тъпа... и аз естествено го излгедах и почнах да му говоря разни работи, и чакам ся то да ми каже нещо, и то мисли мисли и накрая измисли няква глупост и аз му казах "абе ей, я се виж, стигаш ми до ... и си тръгнало да ми са отваряш, земи си затвори устата малко, щото може да не съм аз ама ако на някой друг ей така почнеш да му говориш незнам къф бой ше ядеш... и онуй пак почна да ма псува и аз кат набрах и кат почнах, щях да го разплача... и то само заради тъпата му чанта... вече няма милост за тея лапета...

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    Emi,spored mene nqaa losho.da si psuvat ecata(stiga da ne psuvat men)
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Град
    Дивия Запад
    Децата са гейтаци. Смърт за децата.
    Има два вида хора на този свят, тези, които дърпат спусъка и тези, които отнaсят куршума.

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    hm kolko mi e poznato male !Dnes s edna syo4eni4ka sme na lavkata w daskaloto i se redim wiob6te ne se predrezdahme i izwednyz idwa nekwo momi4ence ot 2ri klas i se buta nqkwo pred mene i az i wikam da si hodi na opa6kata>Ama gospozata i doide i taq malikata vikia<taq me predrezda>I az vikam da be da i nali e s gospozata si i men izkaraha winowna i nai nakraq kat si otide u4itelkata twa se obri6ta zlobno kym men i mi wika<pre***h te a ?!> opazl me bog kwi sa teq lyzliwi i psuwa6ti lapeta be?!?!
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Град
    София

Re: Кумично-трагичен случай!!!

@BaT_GirL
    Не знам какво му е кУмичното ама два пъти да го напишеш с У това вече е трагично
    Не му се смей на лапето ами се научи да пишеш............

Guest
    Abe ne e samo TV vinovna , daje po4ti ne e .I az navremeto kato bqh malak (ne 4e sega sam nqkav batko) ama beh mnogo otka4en i psuvah s edni drugi moi priqteli vsi4ko nared , , ama vidi6 vednaj na edni kato im pisna i samo vikat "abe 6tom psuvate taka zna4i ne ste tolkova malki i aide edin perdah " i kogato psuvame dori i drugi i pak boi boi i da vidi6 sega te sa po golemi ama i si gu uvajavame i te naz i se 4udq kak sam se darjal tolkova glupavo no vse pak e normalno za takava malka vazrast posle kam 16-17 zapo4va da ti idva akala po malko i razbira6 4e tova e palna glupost kade si go pravil.Ama vapreki vsi4ko sega kato 4uq nqkoi hlapak da me psuva i da se pravi na vajen ,bez da se zamislqm si odnasq edno leko boi4e ta da vidi6 posle kak ne smee da ti otgovarq ) taka e mnogo sa razpusnati trqbva malko da se postegnat

Цитирай Първоначално написано от Blondy
    Смърт за децата.
    ахах ами и ти си бил дете ако не помниш
    ква смърт

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ами аз отидоф с сф и едни дето не ги познавам, но знам че са от класа на една фр и че те ме замъкнаха на един купон. Малкия(брат му) на домакина знаеш само едно нещо, което да прави ДА УДРЯ В ТОПКИТЕ, ужасно еше, пак че на мене ми се случваше рядко. Малкия е на 6 години, ама как спувааа....не е истина просто. Адски групи спувни, ся не мога да се сетя, ама една фр след това ми вика че не може да повярва че това го е казала саштото онова лапе. Ама замислете се...ние преди в 3-4-5-6 клас имали ли сме мобилни тлефони и интернет? Сегашните келеши са по-отворени от нас и се занимават със съвсем различни неща и....НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ами аз отидоф с сф и едни дето не ги познавам, но знам че са от класа на една фр и че те ме замъкнаха на един купон. Малкия(брат му) на домакина знаеш само едно нещо, което да прави ДА УДРЯ В ТОПКИТЕ, ужасно еше, пак че на мене ми се случваше рядко. Малкия е на 6 години, ама как спувааа....не е истина просто. Адски групи спувни, ся не мога да се сетя, ама една фр след това ми вика че не може да повярва че това го е казала саштото онова лапе. Ама замислете се...ние преди в 3-4-5-6 клас имали ли сме мобилни тлефони и интернет? Сегашните келеши са по-отворени от нас и се занимават със съвсем различни неща и....НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО
    В днешно време е така, но само с коментиране нищо няма да се оправи. Малките гледат от нас, по-големите. Нищо няма да се промени, ако си казваме "ние ли сме тези, които трябва да ге възпитават". Най малкото, което можем да направим е ние спрем да се държим така, пък да става каквото ще.
    ...The hope for future generations has always resided in mortal hands...

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Awe tfa naistina e gadn0 ama kf0 da se prai ! Nie sy6t0 d0prinasqme za tfa! Stavat mn0g0 0tv0reni i t0 da be6e sam0 psuvanet0! Piqt pu6at .... i t.n.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си