- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- basi weee mn se pritesnqvam
Abe hora imam edin problem ;] vinagi stava tai
nqkoe momi4e ako ne go haresvam koi znae kolko vpredvid dori i da hubavo ako ne mi se vijda nqkoe ot koeto moje da izleze ne6to sprqmo men ;]
i izob6to ne se pritesnqvam da govorq s neq prosto mi e vse taia ;]a puk ako sum si q haresal za priqtelka i ne6ot mi stava edno takova duma ne i obelvam i tq a ko mi kaje ne6to napravo trepvam ;]
abe kajete moql vi kak da stana malko po uravnovesen ida se uspokoq ;]
i vie imate li podobni problemi ?
help pls
mislia 4e enormalno..no trqbva da poraboti6 malko za da preodolee6 tozi "Strah"..prosto si povtarqi 4e ako ni6to ne kaje6 niama d ase polu4i ni6to....huh dano tva da podeistva!-good luck![]()
zabravi za vsi4ki pritesneniq i deistvai!!! nedei da se 4udi6 kakvo 6te stane i t.n.
Ми да...точно казаноПървоначално написано от danger_girl
Pravi yogaoff...i az sam taka... no ve4e leka po leka, kolkoto pove4e opoznavam 4oveka se uspokoyavam...normalno e da treperi6 i t.n. ako tozi s kogoto si naistina mnogo ti haresva i darji6 na nego no tva minava s vremeto i s opita
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Опитай се да пускаш по някоя друга шегичка, разсмивай момичето което е пред теб, пък след не много време и тя сама ше ти помогне ти да се отпуснеш вярвай ми!
Опитай просто не си мисли, че ако кажеш некоя глупост тя ше те зареже...има толко много методи и варианти...не си гълтай езика, точно в компанията на момиче което ти допада той трябва да работиК'вото ти е на устата го казвай ше изпатиш 1-2 пъти по-натам вече ше се научиш и да се контролираш въпроса е да се говори а не да се мълчи.
ami pi4 tva nqma lek trqbva da si hvane6 nqkoe gadje det napravo da te rastursi v si4ki vuzmojni smisli i si4ko 6te si doide v reda s me taka stana
![]()
UfFff az imam sa6tiq problem mn se pritesnqvam,.. ka7o govorq s nqkoi koito.. haresvam... ;(
Приемай 100 грама пикня
вътрешно(перорално) преди среща.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+1Първоначално написано от grafinka
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
никой не може да ти каже как да преодолееш страха си. Няма рецепта за това. Притеснението самия ти си го внушаваш, но ти не си единствен , има мн хора като теб. Просто забрави за страха си, дори и нещо да не стане както трябва. Ако момичето с което си те харесва наистина това не е проблем. С времето нещата ще се оправят и с натрупването на опит. Успех!![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
пийни едно преди срещи... нека са две....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
и аз бях така като видя някой хубавец и тои ме заговори.......... просто се дръж нормално и не се прави на какъвто не си![]()
айде и едно от мен да станат 3 :PПървоначално написано от evelinka1122
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?