.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

basi weee mn se pritesnqvam

Abe hora imam edin problem ;] vinagi stava tai
    nqkoe momi4e ako ne go haresvam koi znae kolko vpredvid dori i da hubavo ako ne mi se vijda nqkoe ot koeto moje da izleze ne6to sprqmo men ;]
    i izob6to ne se pritesnqvam da govorq s neq prosto mi e vse taia ;]a puk ako sum si q haresal za priqtelka i ne6ot mi stava edno takova duma ne i obelvam i tq a ko mi kaje ne6to napravo trepvam ;]
    abe kajete moql vi kak da stana malko po uravnovesen ida se uspokoq ;]
    i vie imate li podobni problemi ?
    help pls

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    mislia 4e enormalno..no trqbva da poraboti6 malko za da preodolee6 tozi "Strah"..prosto si povtarqi 4e ako ni6to ne kaje6 niama d ase polu4i ni6to....huh dano tva da podeistva!-good luck

To tova ne e to4no strax a po skoro nqkakvo pretesnenie...Nai-dobre bi bilo ako ne ti puka kakvo 6te stane,za6toto ako milu4i6 postoqnno nikoe momi4e nqma razbere 4e si pada6 po neq

Град
    vseki slu4ai ne i na Zemqta
    zabravi za vsi4ki pritesneniq i deistvai!!! nedei da se 4udi6 kakvo 6te stane i t.n.

Повече от фен
    Град
    В сянката на бъдещето... Там,където никой няма да ме открие !!! ~~~Don'T TrY~~~
    Цитирай Първоначално написано от danger_girl
    zabravi za vsi4ki pritesneniq i deistvai!!! nedei da se 4udi6 kakvo 6te stane i t.n.
    Ми да...точно казано

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    Pravi yoga off...i az sam taka... no ve4e leka po leka, kolkoto pove4e opoznavam 4oveka se uspokoyavam...normalno e da treperi6 i t.n. ako tozi s kogoto si naistina mnogo ti haresva i darji6 na nego no tva minava s vremeto i s opita
    we'll die alone like a stone ^^

Опитай се да пускаш по някоя друга шегичка, разсмивай момичето което е пред теб, пък след не много време и тя сама ше ти помогне ти да се отпуснеш вярвай ми!
    Опитай просто не си мисли, че ако кажеш некоя глупост тя ше те зареже...има толко много методи и варианти...не си гълтай езика, точно в компанията на момиче което ти допада той трябва да работи К'вото ти е на устата го казвай ше изпатиш 1-2 пъти по-натам вече ше се научиш и да се контролираш въпроса е да се говори а не да се мълчи.

Супер фен

:)

ami pi4 tva nqma lek trqbva da si hvane6 nqkoe gadje det napravo da te rastursi v si4ki vuzmojni smisli i si4ko 6te si doide v reda s me taka stana

..

UfFff az imam sa6tiq problem mn se pritesnqvam,.. ka7o govorq s nqkoi koito.. haresvam... ;(

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Приемай 100 грама пикня
    вътрешно(перорално) преди среща.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от grafinka
    Цитирай Първоначално написано от danger_girl
    Ми да...точно казано
    +1
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

никой не може да ти каже как да преодолееш страха си. Няма рецепта за това. Притеснението самия ти си го внушаваш, но ти не си единствен , има мн хора като теб. Просто забрави за страха си, дори и нещо да не стане както трябва. Ако момичето с което си те харесва наистина това не е проблем. С времето нещата ще се оправят и с натрупването на опит. Успех!
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

пийни едно преди срещи... нека са две....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

и аз бях така като видя някой хубавец и тои ме заговори.......... просто се дръж нормално и не се прави на какъвто не си

Град
    Boulevard of broken dreams
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    пийни едно преди срещи... нека са две....
    айде и едно от мен да станат 3 :P
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си