- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- евтин купон.
не знам,прието ли при вас да храните гостите си,но ако да, може би ще бъда полезна на някой.значи,когато нямаме доста пари,а има рожден ден,примерно,правим "бирен купон".бирата се купува,ясно.но това не е много скъпо.а за хапване правим печени картофи.много лесно.картофите измиват много добре и режат по дължина на 2 половинки.не ги обелват! после ги слагат на тава просто така,без мазнина и пекат в фурна през половин час или малко повече,докато омекнат.ястие поднасят със сос-кисело мляко(или кисела сметана+майонеза)разбърква т с дребно нарезан чесън и някаква трева(копър,магданоз) и сол.това е.ако желаете,можете да направите и някаква салата,но не е задължително,и така всички са доволни обикновено.
стига приказки!
ne vqrvam 4e gostite mi 6te se zaradvat na pe4en kartof![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
po-dovolni 6te sa ako salata e s oneya gabki det nyakoi kaza 4e bili ludi ludi... a kartofkite da sa poraseni s malko mariika...hihih... no merak ako ima za kupon moje i samo na bira da se kara i nyama da ima protestira6ti![]()
![]()
vajnoto e fiestata da varvi pak moje i na gladen stomah, no 10x za infoto
![]()
we'll die alone like a stone ^^
ne sym mnogo syglasna za tova,4e moje da se pie na gladen stomah...ne e mnogo dobreПървоначално написано от Immortality_
![]()
ina4e kogato ima jelanie vinagi stava kupon
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
abe ima li merak , parite sa lesna rabota , kupona vse 6te stane![]()
![]()
М той купона може да стане и без магданоза , чесъна и картофите...на бъркочИма ли готини хора ... другото ше се намери
ДааааПървоначално написано от grafinka
)))
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Първоначално написано от Тед:)
![]()
Ама 10-ина снина знаиш ли как се радват точно на така направени картофа? Това беше на 1 и 2 януаръ тази година. Пък и на 31 вечерта сащо правих такива и на всички мн им харесаха. Определено ще се радват ако има само пиене и картофиПървоначално написано от Maverick
![]()
на мен ми звучи добреняколко такива чинии с картовки и една шопска салата
перфектно а и биричката...още по-добре
Am t0q kup0n lek0 nqma da me nakefi! Ama kakt0 kazvate p0-qk0 e s qki h0ra! Ne trqbva da se qde mn0g0 vse pak! :} Ama pyrjenite kart0fi sa p0 qki