- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Любим водещ/а
Кой/коя ви е любимия водещ/а по тв или радио предаванеНа мен ми е Слави Трифонов
![]()
![]()
predi mi be6e roro(dokato be6e v mm), a sega moje bi ivan i andrei![]()
Deo
Който пее зло не мисли!
И на мен ми е Део.
Жалко,че вече не води Рекламна Пауза![]()
Love would never leave us alone
In the darkness there must come out to light
Хм любим водещ,Слави може би,все пак е шоумен номер 1 в БГ,но и Део ми харесва,самият факт,че води толкова много конкурси,церемонии,предава ния и т.н. достатъчно красноречиво говори,че е добър.А водеща,ами може би Радост от Огледала.Сладка е,една такава,непринудена.![]()
Иван и Андрей.сладури са :P
na men puk liubimite mi vode6ti sa jeni...smqtam 4e jenite imat po-golqmo izla4vane i krasota koqto e mnogo neobhodima za da stane6 popular TV vode6t.Imam dve favoritki i te sa Veneta Raikova i Albena Vuleva !!!Tezi dve jeni sa primer za strahoten TV vode6t i jurnalist ... i dvete imat mnogo qsna dikciq i predavaniqta im sa edni ot nai-gledanite v Balgariq !!! Tova sa vode6tite №1 v na6ata strana - Albena Vuleva i Veneta Raikova.![]()
мойта любима водеща е...
Ива Дойчинова от радио FM+
има много приятен глас и изобщо....кефи ме
Give me your best shot motherfucker!
Natalia Simeonova :P
MiShOeS![]()
Просто ми е невероятен изперкал сладур !!!
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Silva "Spoko" Veneta Raikova "Goreshto i taq vodeshtata na ina4e e sladurana
My heart topur-lopur for you, baby!
Тройка на разсъмване - радио Витоша(ех от кога не съм ги слушала)
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Калина от радио Витоша! и Слави ТрифоновНа всяка манджа тройка на разсъмване ... по радио Витоша!
Sestra m1 e ku4ka s n3q sme komb1na
he1 p1ch shte te otnesem kato lav1na!!!
by ku4ka^za^ukrasa !!!
СлавитУИ Де0 също е голям катил
кефи ма и той
![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
radvam se na Gala."Na kafe" e dosta interesno predavane a i tq si go vodi dosta dobre.no inache naistina nqmam vodesht/a po koito/koqto da sum ludaima dosta talantlivi hora za tova kato cqlo i im pojelavam vse taka da si pravqt predavaniqta i na vsichki budeshti shoumeni/shoudami vuv foruma (nadqvam se che shte ima i takiva
) uspeh!
MiSsues i Kiro ot MM!!! Super pi4ove sa![]()
Abe slu6aite si kvato muzika si iskate mnoo me e*eno vse pak vi pozdravqvam :P -
Veneta Raikova, Natalia Simeonova
Natalia Simeonova,Deo,Silvi i Nikola ot ,,spoko'' i Slavi su6to me kefi!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
nai si me radFa Slavito![]()
no i Deo e golqm sladur![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
На мен пък любим водещ ми е Краси Минчевот "Шампионска лига"! А иначе Слави си е №1 шоумен... също ме кефят Силви и Никола и адашката Радост от "Огледала"
!!!
ааа на мене любимият ми водещ е Къци. най-много харесвам вицовете му. голям хуморист е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът е кратък! Не се лишавай от нищо!
![]()
Ааааа брато напрао ме разби с тва изказванеПървоначално написано от serialkiller
Къциииииииииииии, ТИ СИ НОМЕР 1, НИЕ СМЕ С ТЕБ
хахха
![]()
![]()
и Интер
mene puk slavi hi4 ne me kefi![]()
mai se kazva Krasi Minev a momi4eto ot SPOKO e SilvaПървоначално написано от Gadi
![]()
Уффф верно че беше Минев!Съжалявам...ма съвсем съм изперкала напоследък...