- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- World Jump Day
Чували ли сте за World Jump Day?
Идеята в общи линии е следната:
Учени от ISA/MНаучни изследвания са показали, че ако настъпи малка промяна в орбитата на земята е твърде вероятно да бъде спряно глобалното затопляне, ще се увеличи с малко дневната светлина и ще повлияе благоприятно на климата
ами не бях чула за такова нещо
но в крайна сметка съм готова да направя доста за да направя света по- добро място, за да се запази природата и да се опазят животните
дори да не проработими харесва идеята да подскачам заедно с толкова много хора, забвно ми се вижда :P
аз се записах...
Give me your best shot motherfucker!
Аз мисля да си поръчам и фланелка за пропаганда на каузата. Наистина ще е забавно![]()
mi neka da ska4ame ;} az se zapisah syshto
Yesss i az sam v igrata...skok podskok![]()
My heart topur-lopur for you, baby!
i az se zapisah tfa 6te e zabavno aide si4ki s ob6ti usiliq da ska4ame !!![]()
Sestra m1 e ku4ka s n3q sme komb1na
he1 p1ch shte te otnesem kato lav1na!!!
by ku4ka^za^ukrasa !!!
ami i az se zapisah 6tom 6te ska4ame da ska4ame uspe6noa iskam da vi popitam samo az li sym propusnala sofiq i kym koi 4asovi poqs se zapisahte ?
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
i az se zapisah![]()
tova mi zvu4i adski zabavno.. vsi4ki da ska4ame.. hihihihhi![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз написах часовата зона Helsinki защото видях на часовника че е Helsinki,Kyiv,Riga,Sofia и др. Дано да е правилно![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
Записвайте се в зона GMT + 2 часа или изберете най-близкия град. Атина мисля, че е най-близко![]()
аз мисля, че това е глупаво![]()
ups I Hate This !!!!
Why are we here ?
разни хора, разни заболявания. само информирам. не сте длъжни да участвате. според мен си е забавно 600 000 000 да скочат в един и същ момент![]()
i az sam vytre![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Бройте ме и мен![]()
Ще се опитам да навия и други хора :P
... Кой, ако не аз
.... Кога, ако не сега...
Звучи интересно,въпреки че се съмнявам да има някакъв ефектВсе пак и аз се записах..Значи последно часът и датата са 20.07.2006г. 13:39:13?
![]()
хмм туй нещо ма съмнява че ше стане