.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Gostenka
    Guest

Отстраняване на химена оперативно-възможно ли е?

Abe xora,imam vapros4e. Zamislqli li ste se dali ne e vuzmojno tupiqt gaden ximen da se otstranqva i v ambulatorni usloviq pod nqkakva mestna upoika taka 4e za 1,2 minutki da se otstrani i da nqma bolka? Tva bi spestilo dosta derzaniq,malko kruv,sredna bolka,ogromen strax i nepriqtni izjivqvaniq.E,tqsnoto si e tqsno v na4aloto,no puk pone ediniqt problem e otstranen. Sa6testvuva li izob6to podobna manipulaciq? 4uvala sum 4e ximen se vuzstanovqva [t.e. za6iva] ta mi doide na akula dali ne moje i da se premaxne)) aide ot men tova za sega

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.

Фен
    Град
    Sofia
    Няма Невъзможни Неща !! (Андрей и Иван)
    12738123712637% Има някаде някога по някое време !
    Но онзи ден гледах 1 учебник по биология и пише, че не е толко страшно ..... нема да има .... ах ох умирам недей аааааа ......
    1.Питай в пирогов
    2.Вибратор
    3.Остави човека да си свърши работата )

Неграмотните също са хора!

Супер фен
    Град
    sofia
    ako si dobre predraspolojena purviq put nqma da ima6 nikakvi pritesneniq i nqma da te boli, nqma smisul da se podlaga6 na takiva manipulazii, po-dobre mom4eto da te otvori i da si ostane6 sus edin hubav i nezabravim spomen

Ami ne boli 4ak tolkova kolkoto si misli6,zavisi ot mom4eto vse pak!!!Po-dobre da si zagubi6 devstvenosta s mom4eto,koeto obi4a6,a ne s nqkakav predmet!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Цитирай Първоначално написано от DJ|DarkNeZz
    Но онзи ден гледах 1 учебник по биология и пише, че не е толко страшно ..... нема да има .... ах ох умирам недей аааааа ......
    1.Питай в пирогов
    2.Вибратор

E tva e otgovor v moi stil
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Фен
    Град
    Sofia
    Nekasa4a Радвам се че мислиш така ))

Голям фен
    ima estestveno no zashto e nujno..ima si i normalen nachin m/u drugoto tazi manipulaciq za koqto popita se prilaga v sluchai kogato himenut e prekaleno debel i neraztegliv i naistina ne moje da se razkusa..inhache izobshto nqma smisul ot takiva neshta

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    Ami az mislq 4e za da ne te boli tolkova mnogo parviq pyt moje primerno okolo 1-2 sedmici predi tova da si masajira6 organ4eto kato postepenno go raz6itqva6...edna priqtelka mi kaza 4e izob6to ne q e bolqlo parviq pat i az sa6to mislq 4e tva e po-dobar variant ot kolkoto da hodi6 v bolnica i da dava6 na nqkakav hirurq da ti reje vatre e slivkata.. ..ti ne misli6 li??

ai lele male kvi deca se rajdat v bulgaria i posle kak po golemite da ne napuskat stranata to s takova pokolenie si ebalo mamata
    Ako iskash pii 3 diezepana i posle si narugai edna utilka ma dokadeto stigne si ia narugai i taka she si kato auspuh na tatra i nema da imash griji dori i s krak da te ebat
    Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!

haha stra6en avatar oba4e................ami i ti mai si kum na6to pokolenie!!

свършват.

Фен
    Град
    Sofia
    DYRACK Как отряза момичето Брутално и Ефикасно...
    Продължавам да даржа на своето !

Супер фен

:)

bez bolka ne stava ni6to hubavo za da se polu4i ne6to hubavo trebe da se pomu4i6 nali znae6 mnogo hubavo ne e na hubavo taka 4e si ostavi tva det si e tvoe tam det si mu e mestoto kat mu doide vremeto 6te se mahne

Град
    Malvern Hills
    НАУМи си че вече няма да си девствена, фащаш любимия дечко, 1 вечер пред тв-то гледайки комедия, бутилка -2(зависи колко пиете) вино и после няма въобще да мислиш за болката.. : ИнджоЙ
    THE WORLD IS A SMOKIN" GUN THAT IS LOADED...

Stilgar
    Guest
    Ako iskash pii 3 diezepana i posle si narugai edna utilka ma dokadeto stigne si ia narugai i taka she si kato auspuh na tatra i nema da imash griji dori i s krak da te ebat
    iskam samo da utochnia zashtoto sum siguren che mnogo hora ne znaiat Tatra e edin dosta goliam kamion s 4 vodeshti kolela

Фен
    Град
    shumen
    ama ne pri vsi4ki ne boli,edna priqtelka adski mn q bolqlo (ne e ot tova 4e mu e bil golqm)hvanala vazglavnicata i darpala ot bolka i posle 1 sedmica ne moje da sedne na zadnika si!

Toq zna4i e bil mnoo brutalen s neq 6tom 4ak ne e mojela da sedne na zadnika si

свършват.

:)

Питай някой специалист !!!

Да.. и аз си мислех същите работи преди време..задавах си същите въпроси..само защтото исках да избягам от болката.........
    То пък се оказа,че не е болка за умиране..
    Ще ходя аз по болници,да ми го махат по неестествен път..да ама не..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

То че може- може. Но както и сама знаеш, болката не е само от неразкъсания химен, а от това, че там си тясна. То затова болка обикновено има първите няколко пъти, докато се поразшириш и поотпуснеш. Първият ти път трябва да е изживян с любим човек, каквато и болка и неприятни усещания да мислиш, че ще го съпътстват. С повече нежност и любов и те могат да бъдат избегнати

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    може да се премахне химена по оперативен път,обаче защо по дяволите....и като ти го махнат и после кво както каза fiama тва не е само до химена бе боже сякви хора сякви идеи?!

Град
    Асеновград, България
    Да, възможно е химена да се отстрани по оперативен път.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Възможно е, да. Но не бих го направила. Секса е едно от малкото нещ, които са останали непроменени от както свят светува, дето се вика. Храната, която ядем не е същата, която са яли предците ни, жилищата, в които живеем, дрехите, които носим - също. Само секса е останал истински, вечен и естествен. Затова, колкото и да ме боля първия пътне съжалявам!

знаеш ли какво?! много боли по какъвто и начин да премахнеш химена така че ти никога не го прави...пък тва че всички момичета/жени по целия свят правят секс и не са умрели първия път от болка тва са само измислици....така че си стои завинаги така...не ти трябва,...и продължавай да пускаш тъпи теми без смисъл...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от suzanna
    ima estestveno no zashto e nujno..ima si i normalen nachin m/u drugoto tazi manipulaciq za koqto popita se prilaga v sluchai kogato himenut e prekaleno debel i neraztegliv i naistina ne moje da se razkusa..inhache izobshto nqma smisul ot takiva neshta
    Tochno i az taka znam ot maika mi,che e vyzmojno da se otstrani chrez operativna namesa,no v sluchai,kogato e mn debel i naistina bi prichinil golqma bolka...Ot druga strana pak kato se zamisli chovek predi 200 godini nadali e nqmalo jeni s mn debel himen,ama boli ne boli,taka che tva mai sa si tochno ligavshtini.To mai tova e edinstvenoto,hubavo,che ima bolka,shtoto mai samo to ostana da gi pozabavq oshte po nqkolko mes,che da ne go napravqt na 13,ami na 13 i 2 meseca.Za da te e strah ot bolkata,znachi qvno prosto ne si gotova!!! Ne stavai i ti ot modernite!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Цитирай Първоначално написано от DJ|DarkNeZz
    1.Питай в пирогов
    2.Вибратор
    + 1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си