.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Колко време

Kolko vreme bqhte hodili s gadjeto si predi da reshite, 4e iskate i e vreme da stignete do seks?

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!
    Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"

Guest
    около 2 седмици някъде,не повече

sexi b i t c h
    Guest
    3 dni no pak sme zaedno veche godina;0 i mnogo si go obickam

Повече от фен
    2 дни,но сме заедно вече 2 години Тия неща се усещат

Град
    София
    Ми беше минал месец и нещо май...ако не се лъжа ...ама ти...ти...Душе... Много странно пускаш тая тема...така предваканционно ...сигурно от любопитство питаш просто ?

Повече от фен
    докато не разбера че не ме използва само за секс

Супер фен
    Град
    sofia
    2 sedmici, no sme zaedno mnoogoooo ve4e

Град
    v me4tite si
    mi mina mesec i togava prosto neiskah da me misli za nqkoq mn lesna a puk i da mu e interesno xaxa
    Vurvi napred i nikoga ne se obru6tai dori v surceto ti stra6no da boli vurvi i nazad nedei se vzira i znai 4e tozi koito te obi4e 6te doide sam oblqn v sulzihttp://dollavs2.hit.bg/avatars/meaningful/dollzhitbgmean014.gif

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    sus sega6noto si gadje hodq .. mesec i malko iii mai skoro 6te mu se usmihne 6tastieto 6toto use6tam,4e mnogo me obi4ka,a i e mnogo nejen .. mmm
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    ami nie ve4e hodim 5 meseca i o6te ne sme spali

ssssss
    Guest
    e pak az ko da kaja hodim ve4e 8 mesexa i ne sme spali ,ama tva 6tot az ne se 4uvstvam gotova ili po-to4no mnogo se vliq ot okolnite

..

Ами, то май си идва от вътре. Когато, тогава...

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Два месеца. Бях сигурна в него и затова нямаше нужда да чакам повече и да се уверявам, че не е поредния глупак на който девиза му е "Чукаш и бягаш". Доста време бяхме заедно - година и половина (сега сме в период на раздяла).

emi sus sega6noto mi gadje go napravihme za pruv put to4no kogato stana 1 mesec ottogava nasam si go praktikuvame redovno
    време е за party!

s koe gaje?
    s poslednoto hodihme 1 mesec i togava sex!
    Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet!!!

tri meseca i sled tri mesec areshih 4e iskam ama go napravihme seld pet meseca

Супер фен

:)

tva nqkak si se smqta ot tqloto v zavisimost ot momi4eto ili mom4eto

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ssssss
    e pak az ko da kaja hodim ve4e 8 mesexa i ne sme spali ,ama tva 6tot az ne se 4uvstvam gotova ili po-to4no mnogo se vliq ot okolnite
    ne da kaja ne6toama toz ako ne ta ostai pak dobre
    az s gadjeto si hodih 5 i malkoostana da spim zaedno ne stana 6tot be6e devstvena ama sled dve sedmici ne i prostih

Emi predi da spq s nego mina 1 godina,no vse pak mi be6e za parvi pat...
    Всеки път печеля,освен когато губя,но това не се брои!

mi s sega6noto nqkude na tretiq 4etvurtiq mesec hodim ot mnogo tdavna smsiul 10 meseca i ne iskah da qn atisam smsiul da q karam nasila da deistvam s neq kakto s drugite momi4eta kakto proincip se otnasqm ako moej da se nare4e taka iskahd as e uveri 4e ne hodq s neq samoz aradi sexa i 4e namerenqita sa mi serioznii poneje i bqha kazali lo6i dumi za men i taka prostoo kogato kaje tq kogato tq e gotova a da vi kaja tez det kazvate 4e s=tehodili otdavna s gajetata sii i 4e na vtoriq den ste isakli da praite sex malko veroqtno po putq na logkiata ma tva e druga tema na obsujdane ! adie!

poneje ima razlika t vruzka za dva dena plius seks i dulga vruzka ot koqto se porajda jelanie za sex

s lubovta na jivota mi- hodihme malko po malko ot 2 meseca i togava
    ne sajelqvan i ne bih sajelqvala nikoga ,prosto znam 4e beshe ideqlno s ideqlniq 4ovek kogoto shte obi4am cql jivot :P

:)

Около две седмици!

6 седмици.. Иииии още сме заеднооо Вече 8 месеца

1 месец и половина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си