- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за едно писмо става дума (питам момичетата)
дъ пост ис гон
на мен ще ми стане готинко![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
да бе и аз така си мисля... ама вече написах една страницаПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
иначе пък като си помисля ще е забавно, едва ли някой и е писал такова писмо... само да не беше онзи от сем симпсънс дето пишеше на една дъска "ще използвам гугъл" - все за него си мисля като погледна листа
да, не изглежда добре 1 страница 'обичам те" честно казано...
май ще напиша само това което мисля, без да се правя на интересен. нали понякога с малко думи можеш да кажеш много
мерси файър лейди за помощта!
лек ден
Не пиши глупости в писмото, само и само да е дълго. Напиши това което мислиш, съвсем искренно както си написал по-горе... Ако ще и да са 5 реда искренноста ще ги оправдае...
Аз бих се зарадвала колкото на 6 реда, толкова и на 1000 пъти Обичам те. Но като че ли Обичам те ме кефи повече, не знам.
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
да, по забавно и закачливо е - няма да го изхвърля, но ще го пратя някой друг път.Първоначално написано от fire_of_dreams
сега наистина ще напиша каквото мисля без да импровизирам и експериментирам. все пак за пръв път ще пиша истинско писмо
Тогава ще го хареса.Първоначално написано от anonimen12
Опиши какво харесваш в нея, как те кара да се чувстваш и такива неща вместо обичам те обичам те обичам те обичам те .... и така до безкрайНа мен лично няма да ми е много интересно да гледам хиляда обичам те
![]()
Stay with meDon't let me go...
абе виж ся, почни така:
"Моето писмо не е от най-дългите, даже е доста кратичко, но съм го написал с много чувства"
или нещо такова![]()
написах го, всичко е точно
само плик нямам
изтрих си поста в началото, щото не искам да го види ако има някаква 0.00001% вероятност да посещава форума![]()
значи не си взел моя съвет за началотоПървоначално написано от anonimen12
![]()
взех го, но го писах на края !Първоначално написано от Lood
благодаря на всички отзовали се
модераторите могат да изтрият ако пречи