- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно късането на девствената ципа
С една приятелка спорим относно късането на девствената ципа .. Аз казвам , че може да се скъса при най-различни обстоятелства , например в час по физкултура , тя казва че не може .. Айде някой да каже
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Може...зависи от момичето.На някой не им се къса дори при първия секс понеже е много разтегателна...на други обаче както ти казваш и в час по физическо може![]()
Специално по физическо не..но ако тренираш някакъв спорт било то гимастика или някакво бойно изкуство може,но само ако е в продължение на мн годинино май няма как да разбереш дали е така със сигурност
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Ти си правата в случаяМоже ... обаче ако е скъсана това не значи ,че момичето няма да изпитва болка при първият си път ,защото болката идва не от късането на ципата ,а от самото проникване ,защото момичето е тясно
![]()
Prava si mai![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
v1zmojno e,no e malko veroqtno
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Възможно е да се разкъса, особено при практикуването на спорт, който изисква пластичност - художествена гимнастика, танци или вид бойно изкуство например. Но е малко вероятно.
When I love, I love.
mOje
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Spored men sushto moje.E zavisi ot jenata estestveno![]()
a penisa kak moje da se skasa pri nqkakav vid sport ili ne6to drugo
Ами спортът е РъкоОправянеПървоначално написано от casanova_bg
И ако имаш силна дясна или лява ръка(не те знам) може да има протъркване,ама 4ак да се къса....
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Devstvenata cipa oje da se skasa pri nqkva fizi4eska rabota.No tva kakto kazaha ne e garanciq,4e parviqt pat nqma da q boli.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
или ако е хвърляне на ножовеПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Say It Right
А аз съм чувала , че на едно момиче се скъсала при скачане от някаква висока стойка в вода и от самата вода се била разкъсала.Това възможно ли е?А иначе при спорт може, а при някои се разкъсва чак при раждане.При всеки е индивидуално.
абе всичко е възможно, но е адски малко вероятно. но ти си правата да знаеш![]()
be a good boy!!!
zavisi ot momi4eto i debelinata na tsipata no moje est ima momi4eta koito se rajdat bez taka 4e svi4ko e vuzmojno![]()
може може ...
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
evala izleze po umnata v sporai kaji na priqtelkata ti da se poobrazova malko
![]()