[list]Ами моят съвет е следния. Според мен си все още малка. Разбира се ти сама ще си решиш това дали да го направиш или не, но според мен, за да ти хареса наистина трябвада станеш поне още малко по-голяма. Истината, е че не мога да приема момичета на 14, 15, 16 години вече да правят секс, най-вече заради това, че половите им органи не са съмвсем доразвити и усещането не би могло да бъде съвсем същото, както при 17 и нагоре.
Тук е и другия момент, който може би щ осъзнаеш когато станеш малко по-голяма, а именно, че щом имаш съмнения дали да го направиш ии не, занчи, но само според мен, та значи не си съмсем готова за това. Няма да ти навреди, ако поизчакаш още малко.
Колкото до това дали можеш да забременееш. Ами риска винаги е много голям независимо на колко години си. Хапчетата са може би едно от най-надеждните средства срещу забременяване, но ако прочетеш до какви странични ефекти водят ще са разобедиш и сама да не ги вземаш. От друга гледна точка презерватива си остава доста надеждно нещо, защото той предпазва и от болест. Което е не маловажно нещо.
И с това приключвам, дано да съм помогнала...