Късно се сети бейби. Аз като се сефтосах с една моя съученичка в кенефите на даскалото познай на колко години бях :P абе незнам беше някъде 3-4 клас. И нито я обичах нито знаех къде живее кво прави, и сама дойде при мене, извади ми оная работа и аз не съм и мислил да се откажа. А ти вече си ми на 15 и се чудиш дали да спиш с некъв който обичаш, харесваш ала бала... знаете се от сто години държите един на друг, да продължавам ли.
Значи слушай са. Гледаш да няма никой у вас каниш го, той отваря и веднага щом завориш вратата му се мяташ на врата, той оттам ще те поеме вярвай ми знае кво да прави. Плюс това ние мъжете много обичаме когато без да сме планирали нищо от небето ни пада готов секс (като в моя случай ). Това е моя съвет, вече ако наистина се притесняваш дали ще боли (а то ще!) и дали си готова и всякакви такива лигни тогава пробвай първия път с целуване натискане галене на половите органи и френска любов - абе направо се излижете здраво - НО!!!!!!! тука трябва да си абсолютно сигурна с търпението и желанието на мъжа ти да изпъли миията - ЗАЩОТО !!!! (много важно) много малко му трябва на мъжа да се откаже от лизането и да тръгне директно към прасковката ти , просто мъжа има две глави и в тия ситуации долната надделява .
Айде малко изопачих темата, и думите ми могат да звучат много дивашки но такава ни е природата на мъжете и като не можете без нас ще трябва да свиквате.
Желая ти късмет с първия път, дано останеш доволна и да го помниш цял живот като най-щастливия ти миг(първия път е много важен от психологическа гледна точка - въпроса е не кога а защо).
За въпроси и коментари sosai_masutatsu_oyama@abv.bg