- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ме контролират за часа за лягане
mom4e na 16 sym. v daskalo vsi4kite mi godi6ni i sro4ni ucenki sa 6 i prez si4kite godini nikoga ne sym bil s uspeh, razli4en ot 6(u4a v matemati4eskata na na6iq grad, a ne v nqkoe selo). 4istq- ne mnogo no kolkoto trqbva. stoq na pc(vqrno 4e nqkoi pyt naistina prekalqvam ama nemoje li da ne mi se skarat?). kogato stane 9.30 po4vat da mi zvynqt prez 10min i da mi krqskat 4e trqalo da se pribiram. ako stane 11 4asa i ne sym zaspal stava liut skandal. NEMOJE LI TE DA GLEDAT TQXNATA SI RABOTA A AZ MOQTA SI?
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
krem4et0
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Ми и мойте са така..обаче се свиква. И само ми викат,че седя пред пс-то.. а аз им отговарям "Дайте пари да ида да се напия някъде." и те млъкват.Първоначално написано от DoomShadow
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
преебан си брат![]()
кво ти пука че е куха нали ти духа
Попринцип, те все още са отговорни за теб и се притесняват за здравето и живота ти. Аз също съм имал същите проблеми, и съм се опрявял с разговори. Щом имаш нужда от повече свобода, говори с родителите си, кажи им какво искаш и защо го искаш, сподели им кое в държанието им те дразни, помоли ги да спрат да го правят. Съветвам те да не повишаваш тон а да се държиш нормално, за да не стане по-лошо. С един хубав разговор, би трябвало да разрешиш проблемите си.
Сега се сещам за още една тактика, но незнам до колко ще помогне! Можеш да вметнеш изречения от рода на:
"Родителите на всичките ми познати..., а вие...!"
"Всички на моята възраст/приятели/познати...., само аз/а пък аз...!"
(аз съм ги използвал)
Успех!!!![]()
браво =D> напълно съм съгласна защото и при мен се получава така че понякога не ме пущао да изляза но с малко разговоти и обеждавания всичко се получава дипломацията му е майката ако ти кайат прибери се в 10 ти се прибери в 9:45 така малко по малко ще започнат да ти имат доверие ...УСПЕХ!!!Първоначално написано от swords1010
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Zakoli gi dokato spqt!Drug izhod nqma![]()
Next Time I`ll be True...
нормално е..за съжаление да правят така, но пробвай с нещата дето ти предложиха
=D> +1Първоначално написано от swords1010
Животът е адът описан в Библията!
Ако си имаш собствена стая просто изчакай те да заспят а ти се прави на заспал и когато вече захъркат си пусни телевизора или ПЦ-то с оправдание че теглиш нещо и като дойдат просто се мушкаш в леглото и готово...Аз обаче нямам никакви проблеми с лягането![]()