.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен

Родителите ме контролират за часа за лягане

mom4e na 16 sym. v daskalo vsi4kite mi godi6ni i sro4ni ucenki sa 6 i prez si4kite godini nikoga ne sym bil s uspeh, razli4en ot 6(u4a v matemati4eskata na na6iq grad, a ne v nqkoe selo). 4istq- ne mnogo no kolkoto trqbva. stoq na pc(vqrno 4e nqkoi pyt naistina prekalqvam ama nemoje li da ne mi se skarat?). kogato stane 9.30 po4vat da mi zvynqt prez 10min i da mi krqskat 4e trqalo da se pribiram. ako stane 11 4asa i ne sym zaspal stava liut skandal. NEMOJE LI TE DA GLEDAT TQXNATA SI RABOTA A AZ MOQTA SI?

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    krem4et0
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Re: Roditelite mi mi zeqt postoqnno i nemoga gi tyrpq

Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    mom4e na 16 sym. v daskalo vsi4kite mi godi6ni i sro4ni ucenki sa 6 i prez si4kite godini nikoga ne sym bil s uspeh, razli4en ot 6(u4a v matemati4eskata na na6iq grad, a ne v nqkoe selo). 4istq- ne mnogo no kolkoto trqbva. stoq na pc(vqrno 4e nqkoi pyt naistina prekalqvam ama nemoje li da ne mi se skarat?). kogato stane 9.30 po4vat da mi zvynqt prez 10min i da mi krqskat 4e trqalo da se pribiram. ako stane 11 4asa i ne sym zaspal stava liut skandal. NEMOJE LI TE DA GLEDAT TQXNATA SI RABOTA A AZ MOQTA SI?
    Ми и мойте са така..обаче се свиква. И само ми викат,че седя пред пс-то.. а аз им отговарям "Дайте пари да ида да се напия някъде." и те млъкват.
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

преебан си брат
    кво ти пука че е куха нали ти духа

Град
    Асеновград, България
    Попринцип, те все още са отговорни за теб и се притесняват за здравето и живота ти. Аз също съм имал същите проблеми, и съм се опрявял с разговори. Щом имаш нужда от повече свобода, говори с родителите си, кажи им какво искаш и защо го искаш, сподели им кое в държанието им те дразни, помоли ги да спрат да го правят. Съветвам те да не повишаваш тон а да се държиш нормално, за да не стане по-лошо. С един хубав разговор, би трябвало да разрешиш проблемите си.

Сега се сещам за още една тактика, но незнам до колко ще помогне! Можеш да вметнеш изречения от рода на:
    "Родителите на всичките ми познати..., а вие...!"
    "Всички на моята възраст/приятели/познати...., само аз/а пък аз...!"

(аз съм ги използвал)

Успех!!!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Попринцип, те все още са отговорни за теб и се притесняват за здравето и живота ти. Аз също съм имал същите проблеми, и съм се опрявял с разговори. Щом имаш нужда от повече свобода, говори с родителите си, кажи им какво искаш и защо го искаш, сподели им кое в държанието им те дразни, помоли ги да спрат да го правят. Съветвам те да не повишаваш тон а да се държиш нормално, за да не стане по-лошо. С един хубав разговор, би трябвало да разрешиш проблемите си.

Сега се сещам за още една тактика, но незнам до колко ще помогне! Можеш да вметнеш изречения от рода на:

(аз съм ги използвал)

Успех!!!
    браво =D> напълно съм съгласна защото и при мен се получава така че понякога не ме пущао да изляза но с малко разговоти и обеждавания всичко се получава дипломацията му е майката ако ти кайат прибери се в 10 ти се прибери в 9:45 така малко по малко ще започнат да ти имат доверие ...УСПЕХ!!!
    Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!

Повече от фен Аватара на kameliqbaby
    Zakoli gi dokato spqt!Drug izhod nqma
    Next Time I`ll be True...

Голям фен Аватара на SuPeRSlaDkA
    Град
    ..::SinCity::..
    нормално е..за съжаление да правят така, но пробвай с нещата дето ти предложиха

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от swords1010

(аз съм ги използвал)

Успех!!!
    =D> +1

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Те са ти родители.Трябва да им се подчиняваш.

Ако си имаш собствена стая просто изчакай те да заспят а ти се прави на заспал и когато вече захъркат си пусни телевизора или ПЦ-то с оправдание че теглиш нещо и като дойдат просто се мушкаш в леглото и готово...Аз обаче нямам никакви проблеми с лягането

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си