.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Фанта мис
    Guest

Как да си го върна

хора...ще умра направо...значи това е моята история.
    с едно момче от 1 година насам се виждаме всеки ден.от началото аз го мразех...ненавиждах той да идва при мен..но в последните 3 месеца супер много го заобичах.бяхме в една компания.Скарахме се много яко и за да се сдобрим той се видя с една моя "приятелка" (почти не си говорим с нея де)обаче той май я харесва.праща и смс-и че много я харесва ,обича и иска да е с нея.сигурна съм че той знае че момичето ще ми покаже смс-ите както и стана.обаче и тя е луда по него.той е на 21 тя на 17....Проблема е че той мен ме харесваше и доколкото знам още ме харесва,но аз бях постъпила много глупаво и ммного го нараних...как да поправя това?как да си го спечеля обратно?

sorry,ako tova prozvu4i grubo,no ti da go vurti6 cqla godina i posle da iska6 da si s negooo ee lekooo glupavo!v smisul..ne se izklu4va variqtna,4e ti si osuznala,4e ne go mrazi6,a vsu6tnost go obi4a6,no 6tom pi6e sms i na drugoto momi4e oje puk tova da zna4i,4e ve4e vsi4ko e...priklu4ilo..:/

Повече от фен
    ako toi naistina te e obi4al zna4i vse o6te moje i da ima6 nqkakav 6ans.prosto pogovorete i mu obqsni kak stoqt ne6tata.ot tam natatak vsi4ko zavisi ot nego

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Ti pyk edna godina si go vyrtqla...Kato ni6to sega da ti go vry6ta,no vse pak ne bydi tolkova ubedena v sebe si.Nai dobre pogovori si s nego,kaji mu 4estno kakvo izpitva6 i 6te razbere6 dali ima6 6ans.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Град
    vseki slu4ai ne i na Zemqta
    moje ida ima6 nqkakav 6ans,ako vse o6te toi izpitva ne6to kam teb... probvai se.. govori s nego

Повече от фен
    Град
    ямбол
    ne mislq 4e ima6 6ans....
    edinstvenoto koeto moje6 da napravi6 e da 4aka6 kolkoto i kofti da e vse pak predi ti si go naranila nz pri4inata no...

Щом веднъж вече ти е изгубил доверие ще ти е трудно да го спечелиш обратно. Защо не мислиш навреме, сега имаш малък шанс той да ти повярва, само ако държи на теб - иначе няма надежда...Все пак опитай, защо не му обясниш всичко това без да се правиш на важна както преди
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен

:)

e ve4e mai e kusno minalo mu e meraka za tebe ......

LifelezZz
    Guest
    Ех, всеки прави грешки...но те могат да се поправят! Може би не е толкова късно...Ама ще е доста трудно.
    Покажи му, че го харесваш - дръж се предизвикателно, бъди sexy, бъди мила и добра с него...А защо пък просто не поговорите и не му кажеш кво изпитваш към него?Все пак нищо не губиш.. Мен ако питаш тва е най-добрия вариант, но във всеки случай не се отказвай така лесно!

Еmi prosto mu kaji kak stoqt ne6tata i 4akai rezultt, tova e nai-sigurno.

spored men ve4e e kasno...
    Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
    Позволи ми аз да ти я дам!

hmmmm mno kofti see polu4ilo ili iskad asi go vurne na tebe 6tom si go naranila i za tv aprai tva sus smsite i moje ada trugne s neq za da te narka i ti da se po4uvstva6 koftii slojno e is4akai malko da vidi6 ko 6te stane i tugava re6iii kakvo da prai6 spored men nai dobre go ostaviii i ne se zanimavai s nego :PPP samo na sebe si si vredi6 taka :P

Град
    Plovdiv
    отказал се е от теб
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

А някой ще пише ли на кирилица ??
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Темата е от преди 5 години...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    LuxurySk0B защо по дяволите изравяш теми от преди 5 години

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    LuxurySk0B да се чувства предупреден!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си