- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- uMeeTe Li Da GoTviTe ?
ne moa da gotvq, a i nqmam jelanieto da se nau4a![]()
moga...no go pravq rqdko....
1. Nqmam vreme
2. Maika qvno ima pove4e vreme ot men...;o))
Az Mn Obi4am Da GoTvq I MoGa Da GoTvq :P MoGa Da PraVQ Vsi4ko SvuRzaNo s PurJeNe...MoGa DA PraVq Vsi4ko Na SkaRa,nQkoI Ne6tA Koito Se Pe4aT vUv FuRna i Obi4aM da Go PraVq ni6to 4e Sum O6te MaLka![]()
Има ли навити да ми ядът "ястията" докато се уча да готвя![]()
ne moga da si te prestava v kuhnq ama izob6toПървоначално написано от Sinister_Doll
:P ne si za tam
![]()
ina4e as moga da gotvq no ne mnogo ne6ta de ... a i ne mi e edno ot lubimite ne6ta![]()
Haha k0i sp0mena pala4inkite ? haha Imam l06i sp0meni! 6t0t0 vednyj vikam 4eki da se pr0bvam da 0byrna edna i pli0k na zemqta!![]()
moga moga.. parvoto be6e niakav kitaiski specialitet-u4udva6to be6e mn vkusno.. hihi sega mn obi4am da gotva tortilla(ispansko) s kartofi,qica i luk.. malko trudno se prigotvq no e mn vkusno...![]()
Az se nau4ih i Lazanq da pravQ!
От 2 години и нещо супер много се кефя на готвенето и се интересувам, абе мани мани...Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Иначе умея да готвя, но не абсолютно всичко- уча се още...
Най-много обичам да си правя салати (по измислени от мен рецепти) , палачинки, картофи във всякаква форма, кексове и много други!
![]()
![]()
Като се замисля, първото нещо, което съм зготвил е: препечена филия, като бях на 4-5 год.!![]()
![]()
хахаПървоначално написано от exploitedteen
внимавай! не отговарям за последствията![]()
666 ti si m0qt fav0rit!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Мога да правя пържени яйца, палачинки, пържени картоФи и пирожки![]()
I'm devil4e!
Първоначално написано от korn___
Tva vika6, 6toto ne si mi probval pala4inkite...
Edin friend kaza, 4e iska da me prikove s verigi kum pe4kata si za da mu gotvq![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Йогърт/йогурт и кисело мляко е едно и също!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
e че кво![]()
плодова мусака
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
И като казваш 'точно йогърт'...каква е разликата?!?![]()
Там е работата,че такава няма. Не искам да почвам някви' безкрайни дебати, но факт е, че киселото мляко си е кисело мляко..това,че му казват йогърт на запад нишо не значи, пак си остава КИСЕЛО МЛЯКО.
Сложените плодове са само подобрение на киселото мляко, не го правят различен продукт!![]()
Е, баш да няма, говоря за западните страни като цяло, не е така....има но рядко се среща,защото им е безвкусно...а и не са свикнали да го ядат като нас де!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
За това им слагат и подсладители и тн...за да ръсят кинти!
Danone ....пълни аматъори!![]()
edinstvenite ne6ta koito moga da pravq sa musaka i spageti(a da i qica)
BTW za Danon sum mn suglasna... Koyto e ql istinsko bulgarsko kiselo mlqko, 6e znae, 4e tva e golqm, gaden grucki bokluk...Първоначално написано от exploitedteen
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ами да ти кажа аз съм все още начинаещ в смисъл със по-сериозните неща,но много обичам да готвя и бързо напредвам с материала.А по въпроса за спагети,яица и картофи на тях се научих още първата година в ТОХА
/разбира се не на всички асортименти де
/
You must know: The love is on the top!
еми аз съм си един кулинарен инвалид, мога да си правя супер обикновени работи, колкото да не умра от глад. Там нещо на скара, фритюрник, салати, сандвичи, спагети, яйца и до там съм....![]()
не си падам по готвенето, предпочитам нещо купено, аз нямам много кулинарски опит, но ако реша бързо мога да се науча![]()