.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Голям фен
    Град
    sf

Re: kak da kaja na nashte?

az imah su6tiq problem i napravih ogromnata gre6ka da ne spodelq na maika si,prosto za6toto vinagi sum q...mrazila i nikoga ne sum i imala doverie.moqt suvet e da q zagovori6 napravo po temata i da i obqsni6,4e se nujdae6 da 4ue6 i neinoto mnenie i da te posuvetva,vse pak tq ima mnogo po-golqm opit ot teb,puk i ti samata 6te se 4uvstva6 po-spokoina ako tq znae .

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    po dobre nedei 6ot posle 6ta pita ko e stanalo

Аз на майка ми никога не бих и казала че не съм девствена,защото знам как ще реагира,въпреки че съм на 16 и половина.

Според мене започни с нещо такова: "Мамо искам да си поговоря с теб като с приятелка,но не ми се карай..."
    Когато яка пичка те поиска и ти не се дадеш, тя със друг ще се натиска, а ти в гъза ще се ебеш!

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от wetti
    ami primernno taka:
    -Mamo nali znae6 za men i (mom4eto s koeto hodi6).Ta nali nie sme zaedno ot 9 meseca i iskam da te pitam nqkolko raboti.Nie iskame da namerim nov izraz za da izrazqvame 4uvstvata si i tova e sexa.Ti kak misli6 normalno li e na moqta vyzrast?Boli li?Molqte kaji mi nqkolko ne6ta za sexa za da se 4uvstvam po podgotvena i taka
    USPEH!!!
    THE BEST

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Povqrvai mi istoriqta mi e stra6no poznata. S moq priqtel bqhme v s16toto polojenie no ne e dobra ideqta da se spodelq s roditeli.Poneje nie nqmahme teren i se naloji toi da govori s maika. Za jalost polu4i samo neudobrenie.Za tova spored men e po-dobre da ne im kazva6 ni6to,za6toto nqma da te razberat.6te ti kajat 4e ste malki i vi e rano.Ako ti trqbvat saveti za s16tinskata 4ast po-dobre pitai nqkoq priqtelka koqto e zapoznata s ne6tata.Edin ve4e porasnal 4ovek ne moje da razbere ne6tata koito v1lnuvat tiineidjarite.
    E tova ot men uspeh!!!!

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    Ako naistina va6ite sa pe4eni 6te te razberat

Град
    Винаги на ръба!
    ami kaji i 6tot po-dobre da nau4i ot tebe otkolkoto ot nqkoi drug..Abe kaji i
    В зоопарка:
    - Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
    - Спокойно сине, все още сме на касата.

NASA^
    Guest

yeah !!!

Гх... и аз незнам как бих постъпил.. но най-вероятно нямаше да й кажа... но това си е твой избор.... Само дето много време ще ти обяснява, че трябва да се пазиш и така нататък... а това омръзва след много повтаряне...Но в крайна сметка..... ти си решаваш... ти ще го направиш така или иначе... успех !!!

Фен
    Град
    ам...навсякъде
    Цитирай Първоначално написано от grafinka
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_mime_
    Цитирай Първоначално написано от wetti
    ami primernno taka:
    -Mamo nali znae6 za men i (mom4eto s koeto hodi6).Ta nali nie sme zaedno ot 9 meseca i iskam da te pitam nqkolko raboti.Nie iskame da namerim nov izraz za da izrazqvame 4uvstvata si i tova e sexa.Ti kak misli6 normalno li e na moqta vyzrast?Boli li?Molqte kaji mi nqkolko ne6ta za sexa za da se 4uvstvam po podgotvena i taka
    USPEH!!!
    da i az taka vikam,i spored men nqma da ti se razvika shtom i iskash savet
    И аз съм съгласна с вас хора Ако си сигурна , че и двамата искате да го направите , а й ако майка ти ти е като добра приятелка както при много момичета... що да не й кажеш Пък винаги има и друг вариант - да преспиш с приятеля си , а след това да поставиш вашите пред постаевен факт, все пак да знаят...Само че тогава има голям шанс "малко" да се ядосат[/b]
    и аз тъй казвам
    Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от girlpower
    МЕНЕ ЩЕ МЕ Е СТРАХ ДА Й КАЖА И ЗАТОВА НЯМА ДА И КАЗВАМ!ПЪК ОТ ЕДНА СТРАНА ЩЕ СЕ ЗАРАДВА ЧЕ ИСКАШ СЪВЕТ ОТ НЕЯ! У С П Е Х
    taka e

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Е нали уж са печени Къде е проблема тогава
    hmmmmm taka e

emi kakvo da ti kaja osven 4e si malka za tova no ako misli6 4e toi e 4oveka koito obi4a6 davai a kolkoto do maikati po dobre i kaji sled kato go napravi6 i izpolzvai prezarvativ DUREX

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Аз лично не бих казала на майка ми, но след като е печена трябва да й кажеш. Започни да говориш колко го обичаш и как мислиш, че той е любовта на живота ти и тя ще разбере сама. Иначе ако не се сети просто й го кажи след разговоа направо. Кажеи й че мислиш че си готова да имаш по-интимни отношения с него...
    УСПЕХ
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Ami i moite roditeli sa mn qki ama ne smeq da im kaja 4e ne sam devstvena,vypreki 4e mama mai znae 6toto mi prai nqkvi takia nameci ot vreme na vreme
    Обичаш ли,обичай смело...Мразиш ли,мрази завинаги...Не съжалявай никога,защото едва ли някой теб ще съжали...
    Човек унищожава това което обича,за да не го обича друг!

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    spored men kolkoto i da sa pe4eni nqma da sa sglasni vse pak ti si im dete i moje da si rzvalqt mnenieto za tebe i priqtelq ti po dobre nedei nqma takiva rodiutelin koioto da kajat da mila hodi se izebi s toq i onq !

Град
    u gouemoto selo...
    Ami ako maikati e tolkova pe4ena niama da ti napravi problem i milia 4e 6te te posavetva da ne izbarzva6.No ti re6ava6 i mislia 4e 6te ti obiasni tova onova
    Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience

6tom sa pe4eni se posavetvai s neq tq 6te ti kaje pravilnoto re6enie na vuprosa. Nqma ni6to stra6no!

Guest
    E ti pa...s maika si 6e spodelq6,nedei tei Po-dobre spodeli s nqkoq tvoq priqtelka...opitna da re4em

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си