- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kak da kaja na nashte?
az imah su6tiq problem i napravih ogromnata gre6ka da ne spodelq na maika si,prosto za6toto vinagi sum q...mrazila i nikoga ne sum i imala doverie.moqt suvet e da q zagovori6 napravo po temata i da i obqsni6,4e se nujdae6 da 4ue6 i neinoto mnenie i da te posuvetva,vse pak tq ima mnogo po-golqm opit ot teb,puk i ti samata 6te se 4uvstva6 po-spokoina ako tq znae .
Аз на майка ми никога не бих и казала че не съм девствена,защото знам как ще реагира,въпреки че съм на 16 и половина.
Според мене започни с нещо такова: "Мамо искам да си поговоря с теб като с приятелка,но не ми се карай..."
THE BESTПървоначално написано от wetti
Povqrvai mi istoriqta mi e stra6no poznata. S moq priqtel bqhme v s16toto polojenie no ne e dobra ideqta da se spodelq s roditeli.Poneje nie nqmahme teren i se naloji toi da govori s maika. Za jalost polu4i samo neudobrenie.Za tova spored men e po-dobre da ne im kazva6 ni6to,za6toto nqma da te razberat.6te ti kajat 4e ste malki i vi e rano.Ako ti trqbvat saveti za s16tinskata 4ast po-dobre pitai nqkoq priqtelka koqto e zapoznata s ne6tata.Edin ve4e porasnal 4ovek ne moje da razbere ne6tata koito v1lnuvat tiineidjarite.
E tova ot men uspeh!!!!
Ako naistina va6ite sa pe4eni 6te te razberat![]()
![]()
![]()
ami kaji i 6tot po-dobre da nau4i ot tebe otkolkoto ot nqkoi drug..Abe kaji i![]()
В зоопарка:
- Тате, видя ли горилата как злобно ни изгледа, а?
- Спокойно сине, все още сме на касата.
Гх... и аз незнам как бих постъпил.. но най-вероятно нямаше да й кажа... но това си е твой избор.... Само дето много време ще ти обяснява, че трябва да се пазиш и така нататък... а това омръзва след много повтаряне...Но в крайна сметка..... ти си решаваш... ти ще го направиш така или иначе... успех !!!
и аз тъй казвамПървоначално написано от grafinka
![]()
Да мина да те взема или да взема да те мина?!:РрР~
hmmmmm taka eПървоначално написано от Cyberdyne_101
![]()
emi kakvo da ti kaja osven 4e si malka za tova no ako misli6 4e toi e 4oveka koito obi4a6 davai a kolkoto do maikati po dobre i kaji sled kato go napravi6 i izpolzvai prezarvativ DUREX
Аз лично не бих казала на майка ми, но след като е печена трябва да й кажеш. Започни да говориш колко го обичаш и как мислиш, че той е любовта на живота ти и тя ще разбере сама. Иначе ако не се сети просто й го кажи след разговоа направо. Кажеи й че мислиш че си готова да имаш по-интимни отношения с него...
УСПЕХ![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Ami i moite roditeli sa mn qki ama ne smeq da im kaja 4e ne sam devstvena,vypreki 4e mama mai znae 6toto mi prai nqkvi takia nameci ot vreme na vreme![]()
Обичаш ли,обичай смело...Мразиш ли,мрази завинаги...Не съжалявай никога,защото едва ли някой теб ще съжали...
Човек унищожава това което обича,за да не го обича друг!
spored men kolkoto i da sa pe4eni nqma da sa sglasni vse pak ti si im dete i moje da si rzvalqt mnenieto za tebe i priqtelq ti po dobre nedei nqma takiva rodiutelin koioto da kajat da mila hodi se izebi s toq i onq !
Ami ako maikati e tolkova pe4ena niama da ti napravi problem i milia 4e 6te te posavetva da ne izbarzva6.No ti re6ava6 i mislia 4e 6te ti obiasni tova onova![]()
Don`t argue with an idiot-he drags you to his level and beats you with experience
6tom sa pe4eni se posavetvai s neq tq 6te ti kaje pravilnoto re6enie na vuprosa.Nqma ni6to stra6no!
E ti pa...s maika si 6e spodelq6,nedei teiPo-dobre spodeli s nqkoq tvoq priqtelka...opitna da re4em
![]()