- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пречи ли това, че сме от 1 клас?
Не,защо да пречи,няма нищо лошо
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
По скоро ще е неприятно да се срещате,ако имате несполучлива връзка.
Ми точно това,че сте от един клас не е пречка,ама си има и други кофти моменти.С мъжкото като тръгнахме и в началото момчетата от класа бяха спрели да ми говоят,понеже той ми обръщаше повече внимание.Аз се стараех да не им преча,ама преди си ме възприемаха просто като приятел,а след като тръгнахме бях лошата вещица,която го е отмъкнала и не го пуска от най-високата кула на замъка.С времето се оправихме де...А за това като скъсате,си зависи и от характерите ви.Цивилизованите хора (малко останаха такива) приемат нещата такива,каквито са и продължават да живеят,както преди началото на връзката.Няма смисъл от всичките драми и разпокъсване на класа.Ако някой ден се разделим,не бих позволила никой от нас да почне да се филмира,като че кой знае какво станало.
ne pre4i!
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
темата е стараа![]()
ами какъв ее проблема бе моме !?Не можеш ли да го попиташ!?
-Като те гледам май ..не сум ти безрали4на ,ако изпитваш нещо към мен ..ми кажи ?!не вярвям да мъл4и ..
![]()
[/quote]
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Аз предпочитам да нямам връзка с някой от класа ми дори понякога от даскалото щото май мн бързо си омръзват такива връзки ама пробвайАз бих опитала
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Не. Моя приятелка ходи 3 г с приятеля си в гимназиятаРазделиха се чак след като завършихме.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
В моя клас е пълна тъпня-имаме си две двойки- едната ходят от две години, а другата от година и половина да ти кажа тфа че са в един клас хич не им пречи..даже стават банални , но никога не си омръзват или раздлят..ама ти си знаеш!![]()
щом се харесвате-тръгвайте,тва 4е сте от 1 клас не е проблем.
I can't stop myself from loving you <3
o,boje,pomislih,4e ste 1 klas![]()
ami 6om te har-tragvaite
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хорааа темата е от преди 3 години![]()
![]()
![]()
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
и аз не мисля,че е проблем :P
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Първоначално написано от WondeR TeddY
![]()
![]()
![]()
da taka e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
темата наистина е от 2005 ама няма лошо човек да си каже мнението по въпроса, ситуацията не е уникална..
ем попринцип няа нищо лошо..свмисъл ако наистина мн го харесваш и той теб... и ако се получи нещо между вас окей.. ама после ако се случи така че скъсате.. е някфо яко кофти![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Аве базикате ли се с мене.Ти значи си на осем?Ако си първи клас.Тази тема ебавка ли е?
По темата-като го харесваш отиваш при него,говориш му и каквото стане.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ми виж аз живея извън БГ и тук нямам един клас. На ден имам 8 часа с 30 различни човека, така че за мен това не е проблем даже и от даскалото да е...Но за теб нз![]()
♥ ♥ ♥
Aбе от къде ги изкарвате тия старите теми![]()
Тая е от 2005
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Той (мисля че) е прав аз също си имам приятел от класа и сме заедно от 7 клас аз сега съм 12 класПървоначално написано от EQUITIS
![]()
![]()
Всъщност началото си беше още от 4 клас но тогава бяхме още "малки"![]()
Не виждам причина да не сте заедно ако и 2 го искате давай теи наистина НякоЙ връзки от училище продължават дълго
![]()