- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той се подигра с мен... мразя го!
poznavame se ot mnogo vreme s negy.....toi otna4alo mi kazvashe 4e me obi4a 4e iska da e smen.....noo skasahme.....poradi pri4inata 4e po4nal nova rabota...noo i az togava ne bqh gotova toi iska6e sex no az iskah o6te vreme....i do seg sled 9 meseca ne mojah da go zabravq..no tai kato sam inat ne mu zvannah..i edin den mi zvani i vika aide na kafence...i az est glupa4kata se saglasih...otidohme no vse o6te go obi4ah...toi mi kaza 4e me obi4a 4e ne e kato dr 4e nqma da me narani....otidohme u tqh i toi mi kaza spokoino nqma da te boli 6tom si s men....vqrvai mi....i az prespah s nego...za prav pat mi be6e....i sled koeto kato si gtravah toi mi kaza trqbva da ti kaja ne6ty mn vajno...az sedqh i se 4udih az toi mi kaza az si imam priqtelka ot 6 meseca i q obi4am mnogo....pri koeto az se razplakah i si zeh 4antata...toi me sprq i mi kaza iskam da si ostanem priqteli....6te ti se obadq nqkoi den za kafe....az mu kazah ne ti li e guzno 4e izneverqvash na fr si...i toi kaza az sam glupak...i az mu kazah da i zaminah.....prez celiq pat do vka6ti revah..i vse o6te reva...mrazq go .....toi se podigra sas men....nikoga nqma da si prostq tova 4e se vliubih v nego.... ;(
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
тцтц горкичката, нямам думи за това което ти се е случило. В конкретния случай нямаш абсолютно никаква вина, но обикновено така става - когато най-малко очакваш. Въпросния отново доказва, че някои момчета/мъже заслужават цял живот любов да не срещнат, заради лекомислените си постъпки. Мога само да те посъветвам да забравиш случката и най-вече въпросния и да продължиш напред, защото не всички момчета/мъже са като него.
спокойно ейдоверила си се ... и си наранена
просто не се поддавай на емоцията да те тормози .. поплачи и ще се почувстваш по-добре ... дай си сметка за случилото се и продължи напред
![]()
Не искам да ставам лоша, но не само той е виновен. Да, бахти тъпака е, че те е използвал така, но и ти си участвала. Не трябва да бъдете толкова наивни. 9 месеца той е щракал с пръсти и изведнъж да му светне, че те обича и т.н. Вие глави нямате ли? Наистина съжалявам за случилото се, но се опитай да го превъзмогнеш. В никакъв случай не му отмъщавай, щот нали знаеш - всичко се връща и той ще си намери майстора. ;]
абе,хора..когато обичаш някой, а той те е наранил, да не би случайно да го забравяте от раз...дори и да знаеш, че няма смисъл да мислиш повече за него, трябва време...не става да си избиеш някой ей така, просто с магия, да речем... Та, сега, по темата... Миличка...Колкото и да ти е гадно и да те боли за всичко, трябва да преодолееш цялата болка... (това ще стане след малко или много време) че няма да забравиш случилото се е ясно... но в такива моменти се остави на приятелите, те са най-полезни тогава... просто тази история за пореден път доказва, че някои момчета са боклуци... стискам палци да се оправяш по-скоро и знам, че след време ще срещнеш някой, който наистина държи на теб... Дано да е по-скоро!![]()
![]()
Опитай се да го забравиш.Недей да се виждаш пове4е с него.Дори и да те кара да се видите само за кафе недей да излизаш с него.Намери си друг по-свестен.
И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл
Първоначално написано от norulesforme
+1TUPAK! edna fr si razq venite i to ne vednuj zaradi idioti kato toq
The Prodigy = The legend!
Милата...наистина е постъпил много много гадно с теб...В случая си права да си адски разстроена и да ти е адски гадно...той наистина се е подиграл с теб...но за съжаление има и такива хора,който просто...нямам думи...Знам че е тъпо да ти го казвам,но се опитай да го забравиш,колкото и да е трудно,защото съм се влюбвала истински и знам какво...и знам че не си определяш ти какво и към кой да чувстваш,но...за съжаление живота е суров и насправедлив....и въпреки всичко ти пожелавам да намериш човек който наистина да те заслужава...
![]()
Съчувствам ти....знам подобни случаи..малко като във филм се е получило...нито си пъвата нито еиднствена...само че знаеш ли виновна си си сама до една степен....за жалост не си помислила за последствията...не искам да си мисля дори как се чувстваш.......![]()
ее такъф е живота![]()
но все пак той продължава
гледай напред и не се обръщай назад...поне вече не го обичаш мисла
![]()
![]()
И аз съм рязсал вени заради момиче...Soo0o0 CooOL .. нема що...детска простафелщина..Първоначално написано от JuSt..dO..iT
хмм...защо аз мисля,че имаш вина,поне донякъде.Знаела си,че иска само секс,дала си му го ...защо,защото ти беше мъчно...а не си изчакала,както си искала в началото.Той те е лъгал,проличало с е от всякъде..понякога се правят такива грешки..съжалявам за теб,дано занапред бъдеш по-внимателна
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Недейте да съдите моми4ето и без това й е тежко.Всеки прави грешки.Важното е да си вземе поука от тях.Да продалжи напред и да го забрави.Първоначално написано от krisi_bep
И кФо кАт тЕбЕ цЕлУвАл нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе мЕнЕ е рЕвНуВаЛ, и кФо кАт тЕбЕ е еБаЛ нАлИ пРеЗ тОвА вРеМе зА мЕнЕ е мЕ4тАл
Не я съдя,а изявявам мнението си.Стореното-сторено.Не може да го промени,но е можела да го предотврати...
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
..
Bla bla bla...Suck my balwz!Първоначално написано от tajnotof
eat bawlz or shit of steel
Първоначално написано от JuSt..dO..iT
Не момчетата а приятелката ти е идиотка щом си посяга на живота заради мухлцовци..
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Аве нека режат ве... няма да им дойде акъла в главата и да разберат , че няма само 1 човек да ги хареса през живота им ... Направо със сатъра да режат през лакъта... ЕмоZzZz!Първоначално написано от sladkъ_mackъ
I am not an artist I am a fucking work of art!
Този мухъл заслужава да бъде кастриранИ никога повече да не прави секс в живота си.Много ме нервят такива "мъже" като него.Не се занимавай повече с него-покажи му че си имаш все още нещо което си е само твое-достойнството.Изгаврил се е с чувствата ти,съжалявам много за това,но все пак не е последният мъж на планетата.
найстина лошо е постабил тоя бацил и такива като него ни лепкат етикен момчетата са ГОВЕДА![]()
![]()
![]()
Privet na avtorkata...
Znaesh li mqta istoriq napomnq na tvoqta...obstoqtelstvata bqha mnogo po-razlichni na finala edin i sysht...edin pyt i do tam,posle koi ot kydeto e...Kogato mi se sluchi tova...mqsto nemojeh da si namerq iskah da umra,postoqnno placheh,ne izlizah i si misleh che svetyt e svyrshil...Sega godini po-kysno,se zamislqm struvalo li si e - tova cqloto stradanie...
Moqt syvet e - ne pravi moqta greshka da se zatvarqsh v sebe si...izlizai,hodi na mesta koito ne ti napomnqt za nego,ostavi na priqtelite ti da ti pomognat...i shte vidish kak s vremeto vsichko se zalichava i bolkata izblednqva...
Nqma smisyl da go mrazish...,zashtoto toi prosto ti e pokazal,che ne vsichko koeto se kazva e izpylneno s iskrenost i che ne vsichko trqbva da se priema za chista moneta...-tova shte ti e kato obica na uhoto da ne vqrvash samo na dumi.
Tova e ot men,uspeh i ne se samoizmychvai...vdigni glava i prodylji napred...makar trudno!
A qui
Грешките са,за да не ги повтаряме.Остави го в миналото.Знам,че ще ти е трудно,но това е правилното решение.Не излизай повече с него.Така само ще се дърпаш назад.Казвам го от опит.Един човек се забравя,когато наистина приключиш отношенията си с него и си поставиш за цел да продължиш напред.Друг е въпроса дали го искаш...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...