- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- СРЕЩА В СТАРА ЗАГОРА! ! !
[b]Хайде и ние да не оставаме по-назад с материала и да си спретнем една среща тук, в Стара ЗагораВече е пролетна ваканция, надявам се да се посабереме повечко хора
Който има желание нека пише тук да определим денят, мястото и часът
Предлагам мястото да е на часовника, ако има други предложения - кажете ги! Задължително е присъствоето на aneD, LiL`Juliete, Ri4i^, sunny_stz и martin_stz
Чакам ви с отворени обятия
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
haha dobra ideq ama az nqma da doida :P
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Ami vpredvid kolko sum zaeta....abe 6e doida razbira se, samo kajete koga i kade :P
Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}
Радо, много добре знам че и тя е, има поне 15 човека от стз, които влизат по-честичко тук, но в тази тема не влизат май май...Забравих да кажа че искам да дойдат и Requem_for_a_dream (дано така се пише) и Zalenata Maslinka, тях двете ги познавам, искам да дойдат!
![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Az iskam da doide Lapeto mi :P![]()
Ami super,samo kajete koga.Nqkade drugata sedmica kato se zatopli,ama za6to neiskate nikoi nqma da vi izqde!!!!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Kadeto e Sunny_stz tam e kupona![]()
Ami kakto moderatorkata kaza (zabravih i ID) na chasovnika da e nqkade kum srqda... ili 4-tak .. po kum sredata.. i otivame kadeto kajete i kogato kajete.. ama da ne e v 1 naobqd... :P nqkade kam 6-7-8)
Heeheeh ami are v srqda da e!!!Kade i v kolko 4asa ,kajete?
свършват.
srqda.. kam 6:30 na 4asovnika..
[dano da ne se okajem samo 2-ma 3-ma...]
Traffic kvoto iskam 6te si slagam,mislq 4e ne e tvoq rabota.A ti 6to ne si sloji6 nqkuv bilbord ot ulicata kato kazva6 na drugite?
свършват.
Iskam da znam koi i den....... da znam kakvo da pravq
Ок, в сряда, на часовника, в колко часа обаче???![]()
Togava stava li?Първоначално написано от martin_stz
свършват.
Nqma da moga v 18:30 ami togava nqma da doida........
Trqbva da pitam priqtelq mi i 6te vi kajaПървоначално написано от Sunny_stz
![]()
nai dobre v 19:30
Za6to 4ak togava, aide v 19Първоначално написано от [b
![]()
E dobre de v 19:30 togava!!!!
свършват.
Reni mnogo dobre znae6 za6to.............![]()
Ok, v 19:30 na 4asovnika v srqda!!!
Az 6te naviq o6te nqkoi dr po ls, 4e samo 5 du6i sme malko![]()
BABY_SEXY_GIRL Deistvai.. ama ako mojem moje li da izvikame i drugi.. koito ne sa ot foruma![]()
19:30 na chasovnika vav srqda![]()