- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Преместена:Linkin Park!!!
zdr na vsi4ki
vsi4ki fenove na LP kakvo mislite za tqh
koq vi e lubimata im pesen i koj ot grupata vi haresva naj-mnogo
ima li takiva ot pazardjik kojto iskat da napravim fanclub tuk kojto e navit da mi pi6e na gabsi@abv.bg
nz na vas kak vi dejstvat oba4e na men li4no mi vlizat pod kojata tva e naj-gazarskata grupa varha sa lubimite im pesni vsi4ki:In the end,Paper cut,Crawling,Numb,Breaking the habit,One step closer,And one,Faint,From the inside,Somewhere I belong,Points of autority i vsi4ki ostanali
az sam fenka na mike oba4e glasa na chester e unikalen i kato se kombinirat se polu4ava naj-qkata kombinaciq
LP forever
crawling in my skin
these wounds they will not heal
fear is how I fall
confusing what is real
обожавам LP за мен са най-яката група!!! Какво мисля за тях ли? Страшно много ме радват само дето почват да избиват на рап с някои нови свои песни! Иначе са велики много яки песни с страхотни текстове и велика музика, а и съмите те са хубавиПървоначално написано от miss_caprice
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
LP SA №1!!!!ne moga da jive bez tqhnata muzika!te sa nai-qkata grupa!liubimiqt mi 4len na grupata e mike,a liubimite im pesni sa in_the_end;Numb;faint i razbira se breaking the habits,no in the end si me kefi nai-mnogo!
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
ne moga da broq do tolkova , kolkoto sa temite za Linkin Park![]()
1ва точка от правилника!!!
Moderated by aBeP4eTo
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
и азПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Много ме радват.супер песни имат![]()
![]()
LP sa jalko podobie na nqkoi neo metall grupi
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.