.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    tova e nqkva skapana procedura na NSBOP
    sq 2 meseca nqma da ima nito edna tyrsa4ka koqto da vi izdirva MP3 formati (osven nqkoq neznaina) ... v internet shte iztriqt po4ti vsi4ki pesni ... kofti ... ne za drugo a zaradi skapanite avtorski prava.Horata si pravqt diskove na pc-tata vmesto da si kopuvat licenziranite produkti ot pazara - taka zapadat prodajbite i t.n. ... sq ot NSBOP shte iztrivat vsi4ko v e-net ... nie shte sme pecakkani ... i sled 2 meseca ako pusnat pak tyrsa4kite shte ima mnogo malko pesni ... kofti a?!?
    от дата.бг може да се тегли....аз сега си тегля без проблем а ако не просто влизаш в темата която пуснах по-горе и разбираш песните в какъв формат са и си теглиш

Незнам как стоят нещата аз съм си направил архив от около 300 000 песни и ще пусна мое фтп и така другите нека се оправят ....
    Why are we here ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от XaoC
    Незнам как стоят нещата аз съм си направил архив от около 300 000 песни и ще пусна мое фтп и така другите нека се оправят ....
    еи човек за какви песни става въпрос(какъв стил)

Ei probvaite v www.warez.tv oba4e nqkoi kazvat,4e ot tam se durpa mnogo bavno,ama na men mi durpa perfektno
    PoGleDnI m3 Z@ MiG-v o4iT3 sLuNc3 iZgRqV@.DoKoSnI m3 z@ mIg-v SuRc3tO oGuN RaZp@lV@I.Obi4@M d@ uSe6t@m k@k Me DoKoSv@6,dA Te gLeD@M k@k m3 CeLuV@6.IsKaM D@ Te 4uVsTvAm BliZo Do MeN,IsKaM D@ IzGaRqM CqL@ s TeB.D@ uSe6tAm 43 Me oBi4@6.

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    Аз използвам това
    http://m-bg.com/mp3search.htm
    А ако нещо по-рядко търся... отивам на Гуугъл и пиша Free mp3 download и името на песента
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    mi az si teglq 0t www.abc.tv

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си