- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Britney Spears
Kakvo mislite za neq?Na men mi e lubimata pevica?Mnogo me kefi molqvi vsi4ki koito imat neini snimki da gi slagat v tazi temi4ka!
Определено не ми харесваааааМного са и тъпи песните .. къв смисъл има "oooops I did it again" например- ТЪПО Е!И все такива нещица в същия дух мога да наговоря за нея,ама се спирам до тук
![]()
Everytime и Shadow са хубави песни.Преди много я харесвах но напоследък...не.Какво да кажа доста се лигави вече г-ца Федерлайн.
mrazia ia
hi4 NE mi dopada.. ne znam kakvo i haresvatema vseki s predpo4itaniata si de
![]()
az li4no NE q ponasqm![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
britney sux! pulna lignq, mnogo e zadrustena
Любовта е най-висшата степен на омразата
![]()
![]()
![]()
![]()
mnogo silno e da kaja 4e ne ya nenavijdam...za tva 6te kaja - MRAZYA YA !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... i za men nai-golyamoto nakazanie 6te e da me zatvoryat v staya i da mi p
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uskat non-stop neni pesni...6te poludeya
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
na mene mi e bezrazli4na :P
Tva ligavo syshtestvo...gadno gnusno i kaprizno...miii mennieto mi e...che mnogo ama mnogo me tvari! Povecheto i fenki sa nqkakvi hlapachki, ligli i t.n.....beshe na moda v treti, chetvyrti klas...ama tq oshte li izdava pesni bre?! Tz tz tz nqma umora tui syshtestvo.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
хаха абе момиче Бритни беше на мода аз като бях в детската градина беЗа Бритни просто мога да кажа БЛОНДИНКА достатъчно ли е?
Песничките и са ужасно тъпички и ми писна от изтъркания и стил! Нищо ново да не говорим за Everytime май се опита да се докаже с нея ама.... да не говорим за новата и песен с "невероятния" клип... :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
kato kaja LIGLA prosto nqkak si slabo idva kat za neq
Vsi4ki znaem 4e kogato 4owek e sam toi e slab i 4e kogato nqma privurjenici na ideite mu te gubqt smisal siguren sam sushto taka 4e suberat li se mnogo hora s ednakvi interesi na edno mesto te stavat silni!!!
Men pak mi haresva!![]()
Бритни е готина е то всеки си има вкус!
ф на4алту ма кефе6е мн с Hit Me Baby One More Time,Crazy,Born To Make You Happy, ама напоследак прай само некви тъпотии.
Не че Do Somethin и My prerogitive са некви супер тъпи...бива ги ама не са съ6титте хитове квито бяха онея![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
da shtoto v nachaloto biaha novi prostotii sega vsichki i sviknaha tia se izturka i sa stari prostotiiПървоначално написано от Lil` Bow Wow
ахгагхгах нинам можи и така да е ама кефехаПървоначално написано от Satanas_daughter
![]()
tazi Britney mi e tolkova protivna!
izob6to ne mi haresva,ima adski glupavi pesni! izob6to ne mi haresva,golqma ligla e![]()
girlpower,mda vseki ima pravo na lo6 vkus![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
ha ha ha мнооого смешно мухахахахаха напрао умрях да се смеяПървоначално написано от monka
![]()
Тъп американски продукт.Като цяло прилича на лайнце,опаковано в някъф луксозен целофан.Е тфа ми е мнението за нея.
А,и още нещоЩот нали много давахте зор за снимки...
![]()
ЛОУУУУ ТАЗИ Е ГРОЗНА СНИМКАПървоначално написано от FeitiCeiRa
Първоначално написано от girlpower
лептен колекцията аГАХГАХАГХГХА протиф акне и комедони харахрхархха аа не нема моа спа неска тая снимка искърти мифките барабар с 4е6мите ! можи с химикал да си сфързва фигурки гахахагхгахг не не мн кофти еи![]()
Първоначално написано от Satanas_daughter
mu hahahahahha![]()
![]()
![]()
![]()
i as taka ama ako mi padne nqma da i prostq de ... 6te ima boi bane i srubska muzika vupreki 4e ne sum izob6to fen na srubskata muzika za neq 6ta naprava isklu4enie :P
![]()
![]()
![]()
![]()