- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Britney Spears
hihihihi a do kolkoto do snimkata bih kazala ne tova e grozna snimka,a tova e realna snimka az niakude biah pusnala edna tema za neia v fun s edno video klipche ako na girlpower i i e interesno triabva da vlezne da se porastarshuvaПървоначално написано от korn___
vij kakvo ne sam go kazala,za da te obidq ni6to li4no! prosto spored men taq Brakni s prastПървоначално написано от girlpower
e naistina mnogo glupava!!! i kakto kaza nqkoi po-gore,tq e to4no produkt!!!
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
aide drug put - o6te![]()
Emi kato cqlo ne mi haresvat nito pesnite i nito tq mi haresva...komersialna istoriq.. Do predi klipa na Oops I did it again izglejdashe gore dolu dobre, ama sega e kato parcal ..mn grozna i nepriqtna
Don't worry, be happy
lele kolko o6te takiva temi 6te puskate?! mnogo e zle ..
tupa k*rva i e golqma ligla pesnite i ne struvat za ni6to...
nenavijdam q !...
kato cqlo ne mi haresva,samo edna neina pesen mi haresva Everytime,ne 4e e koi znae kvo,no imam hubavi spomeni ot tazi pesen![]()
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
мене пък ми е харесвала винаги!
ся напоследък често си пускам едни нейни стари песнички дето много ми харесват - don't let me be the last to know и from the bottom of my broken heart
Tupaaaaa eeeee!Abe taq ima li oshte jivi fenove?!Tq shtot nali e DEATH POP,shtot kato q 4uesh i umirash(ne ot kef de).Chuvala sum 4e tova e nai mu4itelniq na4in da umresh!Za tova sum ANTI-Ritni Ma SPERMAS!![]()
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
Predi ia obujavah- beshe mi lubimata pevica, no sega ia nenavijdam. Tolkova se ligavi, naprvavo niama granici. Ne moga da ia gledam.
3-4 klas nqkade i bqh fenka, a sega prosto q haresvam. Liubima pesen- Every time. Mnogo silna pesni4ka![]()
Хич не ми харесва таз мадама.Просто е ужасно комерсиала и изтъркана.Еуфорията по Бритни определено отшумя,мина и модата.Песните и изобщо не ме кефят,изключение прави единствено Everytime.![]()
И аз така мисля!Първоначално написано от aBeP4eTo
Тя го обичаше,той нея не...
Тя го ревнуваше,той нея не...
Тя го забрави,той нея не!
Az kato bqh malka za men Britney be6e Nomer 1!!!Ha ama ve4e ne...Ne e lo6a...Ponqkoga me kefi.Novata i pesen "Do Something" E edna ot lubimite mi,mnogo me kefi.
Kato cqlo Britney ne me kefi mnou.No ne e mnou lo6a....
I am the substance and the one who has no substance.
kefi me i mi e mngo tajno za vsichko sluchilo se s neia naposledak.iskam da se otarve ot kevin i da si vzeme decata za da moje otnovo da e stastliva http://www.hollywood-celebrity-pictures.com/Celebrities/Britney-Spears/Britney-Spears-243.JPG[/url]
cariba
Най ми харесват кавърите на нейните песни![]()
Children of Bodom- Oops i did it again![]()
You better run my darling
it's fear
it's now or never, nothing's real
keep your hands away, it's mine all mine
Ъм.. зле е да си го кажем! В мойте очи е страшно жалка особено след ремикса й на " I Love Rock n' Roll"![]()
Да, определно кавърите са много по-добри от нейните песни.Първоначално написано от СмърФ
Кавъра на Children of Bodom е най-добрия кавър, който някога съм слушала![]()
Иначе трябва да се съглася с Funky Fresh, ужасно жалка е с това I Love Rock'n'Roll![]()
Общо взето никога не ме е кефила, няма и да ме кефи![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Само две думи:комерсиален боклук![]()
Много е зле...
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Безразлична ми еима една две песни които стават за слушане .. другото около нея пълна боза
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
някои нейни песни ми харесват др не ...![]()
c(:))))
Бритни е мнооо яка мн ме кефи![]()
![]()
суперска е
![]()
и песните и са супер
ИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ![]()
незнаех ,че още има хора които я слушат![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!