.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: krai s tursachkite

Голям фен

krai s tursachkite

Hora zatvoriha vsi4ki tursa4ki!UJASNO E!Data.bg,fenbg.com...zashto trqbva da spirat svalqneto na mp3 i filmi ot neta

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Повече от фен
    haha to4no na 1vi april li ?

Супер фен
    Град
    sofia
    to tam pi6e daje 4e e ot 24 mart, puk as si teglq vse o6te i filmi i pesni

Ujasno e!!!
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Цитирай Първоначално написано от Tarnum
    Споко бе. Ще се оправим. Имате впредвид, че това с "официалните фреета" беше явно нарушаване на закона. В един момент няма как да не им скочат полицайте.
    Но какво могат да кажат за ДС++ и другите р2р мрежи, където не е ясно кой е българин, кой е чужденец и под чия юрисдикция е? До колкото нещата са тихи и дискретни няма да ни пипат мрежите.
    Освен това има и фтп-сървъри "за свои хора", които се разпространяват само между приятели и познати. Тях още по-малко могат да ги засекат. Същата работа е в IRC. Пиратерия винаги ще има, просто няма да е явна и ще е достъпна само тези които специално я търсят.
    А полицията сама си го вкарва в момента. Помните ли какво стана като затвориха "Напстер"? Нароиха се десетина други р2р мрежи. Некадърните ги затвориха, но по-добрите останаха и се развиха в ново поколение р2р мрежи.
    Ако затворят free-тата, това ще стане и при нас.

По-добре си задайте въпроса защо НСБОП не гони наркотрафиканти и икономическите престъпници, ами интернет-провайдърите?

--
    Цитирай Първоначално написано от Tarnum
    Бит торрент. Ще трябва да се научите не само да теглите, но и да давате.

А за дата-та не тъжа особено - винаги са били боклуци, които режат кабелите на конкурентните квартални провайдъри, ебават се с BGP рутирането им и прочие мизерий. Oт което страдаме ние потребителите. Да го духат.

Също така ви препоръчвам WinMX и Арес Галакси. Това са безсървърни мрежи, които ще ги хванат друг път.
    Аз си изтеглих Арес и адски много ме кефи. Намери ми всички песни, които търсих. Има и много филми софтуер ...
    ...The hope for future generations has always resided in mortal hands...

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    ABE KAKA TAKA?! WYOB6TE WIE NARED LI STE?!? HAHA AZ SI TEGLQ SEGA EDNO ALBUM4E OT DATA.BG BEZ PROBLEMI
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Търсачките само не бачкат файловете са си там, просто трябва ръчно да ги търсите нещата.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Търсачките само не бачкат файловете са си там, просто трябва ръчно да ги търсите нещата.
    да и всички mp3-ки са си там.

Ми те рано или късно трабва да ги затварят заради влизатено ни в Европейския съюз
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Дам...ще ги затворят,това не е шега..но ние сме българи и винаги ще намерим начин
    А иначе сега-всичко минава на гадните Торенти

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    хах, на мен не ми пука особено, шото музиката, която си слушам съм я набутал в архив и съм си я качил в 3 гигабайтовата си поща...

Click!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    btw това, което казва Tarnum е полезно да знаете и да пробвате. Току що пробвах тази Ares. Добра е и на мен ми харесва.

Цитирай Първоначално написано от Traffic
    хах, на мен не ми пука особено, шото музиката, която си слушам съм я набутал в архив и съм си я качил в 3 гигабайтовата си поща...
    А аз какво да правя като музиката ми е 24Гб и то само подбирано черно??? Ако намериш неква такава поща казвай

Цитирай Първоначално написано от MeThTiCaL
    Цитирай Първоначално написано от Traffic
    А аз какво да правя като музиката ми е 24Гб и то само подбирано черно??? Ако намериш неква такава поща казвай
    хихи направи си 100000 пощи в gmail
    иначе...

Повече от фен
    btw това, което казва Tarnum е полезно да знаете и да пробвате. Току що пробвах тази Ares. Добра е и на мен ми харесва.
    i az probvah Ares, jalko 4e nqma balgarska muzika tam no ina4e ne e mnogo slojno napraveno primerno kato DC++ (az sam na vie sas PCtata btw)
    dano samo ne e kato kazaa da mi palni PCto sas razni reklami i takiva podobni adaware-4eta

ами тогава-теглете докато е време..аз днес изтеглих целия интернет
    и сега ощее тегля

Голям фен
    za filmite mogat da si se tursqt ru4no...oba4e s mp3-kite kakvo da pravim?

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi ka4ete si torrent-a i ot tam mozete da si teglite bez problem
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

dam
    Bori se dori kogato vigdash che padash!!!
    Сега съм тук, а след миг вече не, секунда по-късно е въпросът:'Имало ли ме е въобще?'
    .

Повече от фен
    вече има такава тема http://www.teenproblem.net/forum/viewtopic.php?t=7956

Повече от фен
    polzvaite nqkoi torrent samo da ne e Kazaa za6toto ti pulni PCto sas 4ervei4eta i drugi bugi.Ares e dobro

а дали ще махнат сървтрите на доставчиците?

Повече от фен
    ХОРА ИМА ТАКАВА ТЕМА И ДА ВИ КАЖА НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ ЩЕ СИ НАМЕРИМ ОТКЪДЕ ДА ТЕГЛИМ

Повече от фен
    Град
    Burgas
    za6to????basi

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си