- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Na kakvo sam plennik az samiqt?
кои са преградите, които сами поставяме пред себе си?
как смятате вие кое ви спира да правите едно или друго нещо![]()
![]()
glavno zadrujkite![]()
OOoOoO She`s sooo rightПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
saglasna sam tova sa zadrajkite no glavno i strah ot proval ili nqkakva opastnost
predimno me spirat zadrujkite,no ponqkoga i me e strah .. ne za drugo,ami da ne sgafq ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мене специално ме спират задръжките ми(но само понякога)
predrazsydyci,zadryjki,strahove ...
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
прегради които си поставямда не пуша и да не пия
кое ме спира...просто не искам да съм като другитебанално е а и само ще се тровя
принципите...задръжките![]()
Ob6testvoto s negovite tsennosti tapite si razbirania ot predi 30 godini
Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!
Ami ograni4eniqta ,zadrujkite.Puk i ti sam trqbva da si postavq6 ograni4eniq,za6toto ina4e jivota ti e proval!
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Vsi4ko, koeto kazaha do sega![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
zadrizkite i straha ot posledstwiqta....da ne naranq nqkoi s postypkata si![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
zadrujkite![]()
Аз лично съм пленница на задръжките си,страховете,предразсъдъц ите и принципите си.Просто се старая да бъда винаги изрядна и перфектна,което е много трудно постижимо.Ето защо имам задръжки,те ме спират да се лигавя например,което е хубаво от една страна,но от друга не дотам,защото в крайна сметка всеки човек се нуждае да му поотпусне малко края.Страховете ми и те в някаква степен са свързани с това да не се изложа,което пак не е хубаво,защото никой не е идеален и никой не може да бъде идеален.Предразсъдъците,тя х всеки човек ги има,и те ме спират да правя доста неща,които бих правила с удоволствие,ако ги нямах.А принципите - тях си ги харесвам.Не бих ги нарушила и не бих направила никакъв компромис с тях.Винаги съм ги следвала,което пак ме е възспирало да правя доста неща,но както казах за тях не съжалявам.![]()
Галвни факта че много държа на наште и не искам да ги разочаровам![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Сякаш слушам себе си...Първоначално написано от Тед:)
Аз попринцип съм такава, че въобще не ми пука за себе си!!!
Обаче много ми е гузно като направя поредната простотия и си представам как ще кажат на наште и ми става много кофти като се замисля как ще се почувстват и... общо взето това ме спира!!!
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Човек за това е измислил ограниченията, за да не се учи от грешките си постоянно и да не ги повтаря. А вие като първобитните хора си мислите, че това е просто една измислица.....
та аз съм пленник на волята ми, на мечтите ми, на верността ми.
Men po4eti nishto ne me spira,samo roditelite mi.Ina4e ako ne sa te az nqma da se spra sama...
I am alive
I will never run away
Places inside
My heart screams inside with pride
Once I cried
Now I wipe away the tears
Once I died
Now I'm alive
ufff.... men specialno zadaljeniyata me spirat...ima edna frazi4ka det ba6ta mi izpolzva "parvo zadaljeniyata i posle udovolstviyata"... a ina4e kvo zadrajki i kvi principi![]()
![]()
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
мене принципно пък наще ме спират...
![]()
..But why?...
glavno maika mi ako ne mi dudneshe shtiah da sum napravila vsichko koeto iskam
Достойнството = Задръжките![]()
Всичко, което го казаха досега ОСОБЕНО:
...И малко срамПървоначално написано от etrusca
...The hope for future generations has always resided in mortal hands...