.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен
    Град
    Nowhere :P

Mn mi e veselo... :D

Така, здравейте.. хааххахаах... ва.. аз пиша на кирилица...хаахха... неска нещо ми става... хахаха... нещо... мн ми е смешно... само на 1 дума и са смея... хахаха... си4ки са ми смешни... не съм пушила... ама ядох сладолед... трябва да питам да не са ми сложили нещо в него... хахахах... таа... тая тема я пускам с риск сички да ме намразите... щото съм едно малко флуудърче... исках да споделя с вас че ми има нещо ии някой ако може да ми помогне? хахахах къф проблем... а? е по добре е от онея тъпи гостчета ( повечето не сички ) хахахаха така де? някой друг като мен? Да се обади да намеря сродната си душа

Da i na men kato mi e veselo seki den do pobarkvane ,kvo da naprava seki den,nova tema li Hubavo e 4e si radostena,az pak iadoh pile s grah,sigurno ot nego sega mi e tolkova veselo,ahahhahahahahaha ahhahahahhahahaha

Повече от фен
    на мен пък ми е лигаво... днес много рисувах и сега се лигавя

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    хех, ми ако мислиш, че ти има нещо или си пушил, или си пил. а ако не е нито едно от тия неща, просто иди и земи един студен душ.

Click!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    И аз бях така преди време.Нищо не ми разваляше настроението седмици наред.Страшно ми беше весело и все се усмихвах и смеех.Нищо не са му сложили на сладоледа просто хормонитети малко са се поразбушували....

Голям фен
    Град
    HahahahaHAhHAahah... Eliiiiiiiiiiiiii SexSito ti ot koga si tolko primerna? hahahahah aide nqma da govorq mn...hahahha mi she puskam temi kolkoto si iskam.... i vse pak ne sym kato tebe... sqko 2-ro mneniq da e moe kva si smeshna.... to sa slu4ilo edin pyt da flooda hahahahahah... mn si mi smeshnaaaaaaa hahah

Цитирай Първоначално написано от Bolid1
    HahahahaHAhHAahah... Eliiiiiiiiiiiiii SexSito ti ot koga si tolko primerna? hahahahah aide nqma da govorq mn...hahahha mi she puskam temi kolkoto si iskam.... i vse pak ne sym kato tebe... sqko 2-ro mneniq da e moe kva si smeshna.... to sa slu4ilo edin pyt da flooda hahahahahah... mn si mi smeshnaaaaaaa hahah
    ne 4e ti ne si mnogo sme6na,ama aide,hodi da si se hili6

Голям фен
    Град
    Mi smeshna sym ama ne sym typa 4algarka... sry za diskriminaciqta ama si e taka ... ae sq hodete me lin4uvaite... hahahaha... abe ve4e nqmam dumi....

Цитирай Първоначално написано от Bolid1
    Mi smeshna sym ama ne sym typa 4algarka... sry za diskriminaciqta ama si e taka ... ae sq hodete me lin4uvaite... hahahaha... abe ve4e nqmam dumi....
    тъпа чалгарка-добре ве аре аз ще млъкна за тебе незнам

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mani i az sam kat tebe cel den ot sutrinte napraoo-nekoi mi kaze ne6to i az po4wam da mu se hilq i da risq samo gluposti.......wsi4ki me misliha za nadrusana ama na men prosto si mi e weselo
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Голям фен
    Град
    Ae spiram da floodq.. ama mi idat mn misli... kakto i da e
    utre 100% she sym po-dobre daje moje i da sym v losho nastroenie... ama shte vidim... sq she si narejdam.. she si se kefq... abe neshto mi ima... ama nz kvo... hmm... vakncionno nastroenie...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    xaxaxa kato pro4etoh postovete ti v taq tema i mi stana mn qko .... kva si takava otka4alka , zapo4va6 da mi haresva6 , qvno az sum tvoqta srodna du6a blaaaaa ako iska6 ela v mIRC da se naserem

Muhahahahaha i na mene mi e veselo za mnoo raboti muhahaha,dnes mi e sme6no 6toto 2 priqtelki se napiha i golqm smqh!!!!Muhahahaahahahahahaha!!!!!!!!ama az ne !!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Супер фен
    Град
    някъде...
    Haha...v u4ili6te sled 3,4 4as ela da vidi6 kvo se kazva hilene
    Emi nastrosniq.....menqt se
    Az kat po4na da se smeq i ligavq nqma spirane,no tova e samo kato imam nastroenie!!!
    Prosto si sedq i se hilq..i az se 4uda za kvo?!
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

бруммм брууммм...ама на мен хич не ми е весело..даже ми е супер кофти...

Супер фен
    Град
    някъде...
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Haha..a nai-gadnoto da ti e sduhano i nqkoi da ti se se hili na glavata kato ne normalen..hah!
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Цитирай Първоначално написано от AvLee
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck^
    Haha..a nai-gadnoto da ti e sduhano i nqkoi da ti se se hili na glavata kato ne normalen..hah!
    аахаххахах да ти кажа нямам протиФ

Голям фен
    Град
    Abe ako beshe nqkyde okolo mene hi4 nqmashe da ti e kofti

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Bolid1 а днес как си ?

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    Bolid1 а днес как си ?
    Za sega v dobro nastroenie.. ;D Ne se hilq postoqnno... hm... TI neska shto ne mi otgovori??? ;}

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Bolid1 ами брата е бил на компа сигурно...и не ми е казал,че си писала....така е с по-големите братя или сестри твоята като е оше малка... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си