- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво правите
здравейте, малко ми е скучно в момента, нищо интересно не правя, та да ви питам, вие през свободното си време какво правие....дайте някои интересни идеики, за да си разнообразя сивото ежедневие...благодаря предварително
slu6am muzika,diveia[e tova po vsiako vreme go pravia],iam,gledam tv,stoia pred komp,iizlizam...![]()
слушам музика ,ровя се из форуми ,рисувам,чета
излизам играя cs абе има толкоз неща които могат да се правят
muzika,filmi,priqteli,skate.........tolkowa mn ne6ta ama mn malko wreme
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
ми седни у4и бе!
ехх няаа е маитап си прая
аз спЪ,глеам тв,седа пред РС-то...
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Правя това което ми е на кеф.Ходя по дискотеки и купони,по кафета и дори фитнесИзлизам с приятелки по женски или с гаджето...
ami az seda pred pcto i izlizam ot kafe na kafe...i taka...kvoto mi se pravi tova...aaaa....i obikalqm magazinite![]()
Обикновенно излизам на разходки,кафета,когато съм си в къщи съм в интернет или чатя,но никога не оставям да ми е скучно![]()
ako slu4aaaaino mi se nameri malko svobodno vreme izlizam s priqteli ili pak slu6am muzika...TV po4ti ne gledam ve4e
Най-често слушам музика, дивея си на нея![]()
Или сядам на компа да джиткам малко
Или вземам да ям..Или пък се обаждам на някой да се видиме, или сядам да почета някое списание...Абе само да искаш винаги има какво да правиш като имаш free time
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
слушам музика
слушам музика...пиша из форуми...
Спя...
лесно и просто...![]()
![]()
Na nikoi ne mu puka che si neshtasten,
taka che po-dobre bydi shtastliw!