Просто не намерих по-подходяща категория където да напиша това съобщение. Сигурно сте чували за конкурса за ремикс на българска песен. Аз участвах и ме избраха сред първите 15 и сега тече гласуване, обаче съм много назад с гласовете. Проблема е, че на сайта може да се гласува само един път от един компютър (IP адрес) и не мога да си нацъкам сам гласоветеЕто защо ще съм ви благодарен ако гласувате за мен. Сигурно се чудите защо да гласувате за мен, а не за някой друг. Ами не знам
Просто ви моля да го направите
От това ми зависи бъдещето, защото съм на 16 (Септември ставам на 17
) и не мога да си позволя DJ техниката, която е наградата за първите 3-ма. Ако стана първи също така ще спечеля популярност и ще ми се отворят възможности за развитие (и ще заобичам България (още повече))
)) Освен това ако спечеля техниката ще има DJ Party (Everyone is Invited)
Само да събера пари за алкохола де
И в духа на изборите ще раздавам кебапчета на всички, които са гласували за мен, а на песнионерите - кофичка кисело мляко и 1 килограм овче сирене
)) Ако все още не сте ме помислили за прост, след всичко казано дотук - адреса е www.bulgaria2005.net а песента ми е hgs - Angel Vopiyashe - Kostandii of Rila (DJ Xplane Remix) Благодаря ви предварително
It's not dangerous when you can't hear what somebody has told you, but it is when you hear something, that noone had spoken