Просто не намерих по-подходяща категория където да напиша това съобщение. Сигурно сте чували за конкурса за ремикс на българска песен. Аз участвах и ме избраха сред първите 15 и сега тече гласуване, обаче съм много назад с гласовете. Проблема е, че на сайта може да се гласува само един път от един компютър (IP адрес) и не мога да си нацъкам сам гласовете Ето защо ще съм ви благодарен ако гласувате за мен. Сигурно се чудите защо да гласувате за мен, а не за някой друг. Ами не знам Просто ви моля да го направите От това ми зависи бъдещето, защото съм на 16 (Септември ставам на 17 ) и не мога да си позволя DJ техниката, която е наградата за първите 3-ма. Ако стана първи също така ще спечеля популярност и ще ми се отворят възможности за развитие (и ще заобичам България (още повече)) )) Освен това ако спечеля техниката ще има DJ Party (Everyone is Invited) Само да събера пари за алкохола де И в духа на изборите ще раздавам кебапчета на всички, които са гласували за мен, а на песнионерите - кофичка кисело мляко и 1 килограм овче сирене )) Ако все още не сте ме помислили за прост, след всичко казано дотук - адреса е www.bulgaria2005.net а песента ми е hgs - Angel Vopiyashe - Kostandii of Rila (DJ Xplane Remix) Благодаря ви предварително