- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- nai-sladuk novak
dneska na sre6tata me pomoliha da pusna temata "nai-sladuk novak"
heheeh i az nali sam milo girl-4e i vednaga otkliknah na molbata![]()
taaa nqma da davam spisuk vie si izberete po edin novak,koito vi kefi![]()
az si izbiram MeThTiCaL![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
ako naistina si iztriq vsi4kite mneniq i stana novak moga li da u4astvam v klasaciqta
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
a na men mi se spi i ne shva6tam vuprosa taka 4e moe li da mi go prevede nqkoi![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Aide i az ;}Първоначално написано от etrusca
![]()
не защото си се регнал преди много времеПървоначално написано от final_fantasy_fan
![]()
ne e 4estnoПървоначално написано от etrusca
![]()
![]()
ok dobre-pove4e nqma da se ligavq
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Ми от доста време не бях влизала във форума,ама айде и аз ще кажа MeThTiCaL,защото съм му чела разни мнения и бива![]()
MeThTiCaL
az si izbiram immortaly ima mnogo iaki podpisi i avatar
Ам... определено Medivh
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
final_fantasy_fanMeThTiCaL
![]()
И аз съм за _Immortality_![]()
mi za6toto ne znam vsi4ki novaci i kato izpusna nqkoi 6te mi se razsurdqt... taka4e vie sami si pi6ete :PПървоначално написано от etrusca
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
не че имам нещо против но така като видят нас и другите ще гласуват за MeThTiCaL (не че имам нещо против де)Първоначално написано от miloto_girl-4e
MeThTiCaL i Immortality_![]()
Кво толко му се влюбихте на тоя MeThiCaL след срещата![]()
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
аз и преди да го видя щях да гласувам за него...с него си пиша откакто написа 5-тото си мнение тукПървоначално написано от AvLee
просто е приятен човек
не съм виновна че темата я пуснаха след срещата
П.П. ПОНЕ МУ ПИШЕТЕ ПРАВИЛНО НИКА![]()
Хубо де..аз само питахПървоначално написано от etrusca
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
само казвам че си имам причина...просто си пиша с него още преди някои да го забележи tuk...затова + това е голям пичПървоначално написано от AvLee
Methticaaaaaaaaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
btw miltoo girl4e avatara ti e suuuuuper slaaaaduk!!!!!!
Xaxaxa Mr_Methical rulzzz ina4e ko 6e kajete kuv oligotak bqh i az(onq rusi4kiq deto samo se smee)![]()
![]()
![]()
аЗ СЪм за Medivh...![]()
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥