- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- nai-sladuk novak
Аз съм за Legally_Blonde
d_size![]()
![]()
Хей, благодаря на тези които са гласували за мен. Това означава много за мен имайки в предвид, че хората които са го направили вече ме познават лично. Това говори с какви впечатления са останали от мен. Благодаря ви!!!![]()
абе знаете ли какво ...вече неможем да гласуваме за МеТхТиКаЛ защото вече не е новак![]()
![]()
;P tenx все пакПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
Az puk napravo se vlubih v SanDRo!
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
_Immortality_
eee... thanX- posle 6te 4erpya... `cannibal`girl- ne im kazvai 4e sam ti platila
![]()
![]()
we'll die alone like a stone ^^
haha nqma obe6tavamПървоначално написано от Immortality_
![]()
haha to4noПървоначално написано от d_size
![]()
A znaesh li k`vo e NARCIS, kato e tochno?
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
ti nqma6 li si po dobro zanimanie ot tva da floodi6?
Hahaha, tva e cvete we...
Боже, боже, като не знаеш за какво то говорят, по- добре си замълчи... Естествено, че не става въпрос за цветето нарцис...Първоначално написано от SanDRo
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
hahha mi az ne znam nikoi drug novak osven mathtikal i ako se e regnal Botev
tai 4e nz za koi dr bih glasuvala :P
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Az pyk ne m0ga da precenq ... Nik0i ne mi se e nabival na 04i! Ama 6t0m kazvate 6te vi se d0verq! Gledam 4e MeThTiCaL znae kfa muzika da slu6am tyi 4e glasuvam za neg0 s dve ryce :P
d_size e mnooogo gotin tip
Madivh(ако не се лъжа тей беше ника..)
![]()
..But why?...
absolutnoooooПървоначално написано от girlpower
![]()
![]()
glasuvam za nego s dve race,dva kraka,...
![]()
![]()
![]()
:P :P
![]()
Моят фаворит е d_size.Мненията му ми допадат,а и го видях на снимка в албума на форума и е гооолям сладур. :P
emi to az sam si ba6 novak de ama vse pak
Mene BroKeN^DreAmZ`f mi e golqma sladuranka. I Immortaly e mnogo pekana!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Гласувам за Dageto щото знам ,че ще ми даде едно кръгче с пистака си![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Kiki![]()
![]()
Добре де защо никой не ме споменаааааа![]()
![]()
![]()
![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away