- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Нова среща в Сф
и аз също 100% ще доидаПървоначално написано от final_fantasy_fan
![]()
i az toq put 6e doida 4e predniq neuspqh 6toto pc-to se be6e precakalo,nemah net i nerazbrahПървоначално написано от etrusca
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
мен ше ми е приятно,стига да дойдАПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
ohooooo sre6ta na foruma tova e nai golemiq kuponnikoga nqma da zabrava pyrvata mi sre6ta ot foruma na svalki.com predi dva meseca auuuu super
e dobre be hora snimki ne si li napravihte ??? ne moje da hodite na sre6ta kato tazi i bez fotoaparat
koga e sledva6tata
![]()
аз носех фотоапарат,но без лента и без батерии...Първоначално написано от bogicata
![]()
ХАХ! :P Важното беше че носеше апарат! А някой да е посмял да каже че не си носила!!!Първоначално написано от etrusca
А ако имоа нова среща, пак съм там!!!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
haha sladuriПървоначално написано от leti_cherry
![]()
![]()
mi to i az taka na sre6tata na moq forum, pusnah im tema dve sedmici po rano da nosat aparat i posle samo az beh s aparat
a pyk na sledva6tata sre6ta, az nemah lenta, ama dobre 4e edna macka se be6e setila ta si imame snimki ot dvete sre6ti
e az dosa na tri sym bil ama karai
to i na va6ta bih do6yl, ama nov sym nema da me iskate
![]()
6to da ne te iskam e we?Ela ako si iska6
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
hah 6e iskame seki stiga da e vesel i to4en 4ovek daje ako 6te i da ne vliza vuv foruma![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
hehe v tfa spor nqmaПървоначално написано от kellybundy
vesel sym
lud sym
to4en sym
SKROMEN SYM
![]()
![]()
ama az taka i ne razbrah koga i kyde :P
abe spoko ti samo sledi temata i se 6e se uto4ni nqkvo vreme i mqsto![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka