.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от final_fantasy_fan
    az nezavisimo koga e 6te doida.Ako trqbva pak 6te tur4a ot drugiq krai na sofiq,no za ni6to na sveta nqma da izpusna
    и аз също 100% ще доида

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    Цитирай Първоначално написано от etrusca
    Цитирай Първоначално написано от final_fantasy_fan
    az nezavisimo koga e 6te doida.Ako trqbva pak 6te tur4a ot drugiq krai na sofiq,no za ni6to na sveta nqma da izpusna
    и аз също 100% ще доида
    i az toq put 6e doida 4e predniq neuspqh 6toto pc-to se be6e precakalo,nemah net i nerazbrah
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Хммм, не е ли от 1ви до 8ми (включително)?
    Зашото 1ви, 2ри и 3ти са май Великден, после 6ти е ден на българската армия ли кво беше...а 7ми и 8ми са събота и неделя. Ама не се знае за 4ти и 5ти дали ще ни пуснат във ваканция...а ако ни пуснат сигурно ще се отучва в следващите 2 съботи.

Абе, незнам...ама на следващата среща съм пак там почти 100% сигурно! Колкото и да не ви се ще на НЯКОИ хахахахахаха...ще дойда специално да ви дразня с присъствието си. Нема да споменавам никове...нека сами си се сетят
    мен ше ми е приятно,стига да дойдА

ohooooo sre6ta na foruma tova e nai golemiq kupon nikoga nqma da zabrava pyrvata mi sre6ta ot foruma na svalki.com predi dva meseca auuuu super e dobre be hora snimki ne si li napravihte ??? ne moje da hodite na sre6ta kato tazi i bez fotoaparat koga e sledva6tata

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bogicata
    ohooooo sre6ta na foruma tova e nai golemiq kupon nikoga nqma da zabrava pyrvata mi sre6ta ot foruma na svalki.com predi dva meseca auuuu super e dobre be hora snimki ne si li napravihte ??? ne moje da hodite na sre6ta kato tazi i bez fotoaparat koga e sledva6tata
    аз носех фотоапарат,но без лента и без батерии...

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    ХАХ! :P Важното беше че носеше апарат! А някой да е посмял да каже че не си носила!!! А ако имоа нова среща, пак съм там!!!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    ХАХ! :P Важното беше че носеше апарат! А някой да е посмял да каже че не си носила!!! А ако имоа нова среща, пак съм там!!!
    haha sladuri mi to i az taka na sre6tata na moq forum, pusnah im tema dve sedmici po rano da nosat aparat i posle samo az beh s aparat a pyk na sledva6tata sre6ta, az nemah lenta, ama dobre 4e edna macka se be6e setila ta si imame snimki ot dvete sre6ti e az dosa na tri sym bil ama karai to i na va6ta bih do6yl, ama nov sym nema da me iskate

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    6to da ne te iskam e we?Ela ako si iska6
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    Град
    Sofia
    hah 6e iskame seki stiga da e vesel i to4en 4ovek daje ako 6te i da ne vliza vuv foruma
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Цитирай Първоначално написано от kellybundy
    hah 6e iskame seki stiga da e vesel i to4en 4ovek daje ako 6te i da ne vliza vuv foruma
    hehe v tfa spor nqma vesel sym lud sym to4en sym SKROMEN SYM ama az taka i ne razbrah koga i kyde :P

Супер фен
    Град
    Sofia
    abe spoko ti samo sledi temata i se 6e se uto4ni nqkvo vreme i mqsto
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си