bih iskala da spodelq problema si s vsi4ki...poneje v moq slu4ai vsi4ki sa na razli4no mnenie i mi e trudno da re6a kakvo da pravq...zatova i molq za pomo6t hodeh s mom4e 7 meseca i ne kazah na roditelite mi za6toto na moeto mom4e ne mu se nosi dobra slava po grada ni i ako v na4aloto im bqh kazala nqma6e da mi dadat da sam s nego!lagah gi prez cqloto vreme 4e hodq s drugo mom4e(i 4ak sega razbiram kakva gre6ka sam napravila)!predi nqkade 2 sedmici te razbraha s kogo deistvitelno hodq i u nas stanaha golemi skandali!kakto i da e vsi4ko mina i az obe6tah pove4e da ne laja!prez tezi 2 sedmici ne me puskat da izlqza, ne mi davat da govorq po telefona...ad!iskat da me razdelqt s nego a az stra6no mnogo go obi4am i sam privarzana kam nego!pi6a mu sms-i ot neta!vijdame se ako naprimer na6ite sa na rabota i razbira se tova sa pak laji ot moq strana za6toto obe6tah pove4e da ne se vijdam s nego!a ne moga!ne znam kakvo da pravq, roditelite mi sa kategori4no protiv tazi vrazka, priqtelqt mi e super naranen, a az se sasipvam!HELP PLS