.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Повече от фен

Kak POtiskate bolkata?

Kak potiskate bolkata(psihicheska,dushevna),kak sybirate sili i reshavate da prodyljite?Kak preborvate tygata ?
    Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...

Истински същественото е невидимо.

http://tuleni.hit.bg/indexbg.html

ех...сега съм точно в един такъв момент.. Просто си казвам няма смисъл да седя в нас да се самосъжелявам,да плача или някакви такива...че трябва да се боря със всички трудности и че живота е хубав

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Ами подтискам болката в себе си и давам напред, излизам с приятелки/приятели и не мисля за това, гледам колкото може по малко време да съм сама, а когато всичко ми дойде много, за да го подтискам просто откривам най подходящия човек и си казвам всичко.
    И разбира се си похапвам сладко, то е научно доказано, че сладкото ни вади от всякакви депресии
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Cyberdyne_101
    Guest
    Алкохол + метъл = успокоен Сайбър

Супер фен
    Град
    Sofia
    fizi4eska - s hap4eta ili ako ne pomagat ponqkoga sum si hapala rukata do kruv - moje da me mislite za luda no mi pomaga
    du6evna - mi razli4no
    muzika priqteli/oito ve4e se sumnqvam 4e su6testvuvat/ filmi i takia ne6ta
    sa v momenta sum v ujasno nasotroenie i tova koeto pravq e da se opitamd a premahna izto4nika mu bilo to i tvurde neuspe6no
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Със самовнушение- иначе не мога... Просто си налагам да забравя за това, което ме мъчи... Алкохола също е решение, или поне добро моментно решение. Помага ми и като си поплача на рамото на приател.
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Vlizam pod du6a i sedq tam dokato savsem ne se nabra4kam ot vodata,sedq sqka6 iskam da otmiq cqlata pomiq,gadost,zloba i omrazq,sedq,ne pla4a-rqdko mi se slu4va,mislq 4e tova bi em napravilo slaba,no ei taka si kisna.Pone na men mi pomaga,a i e sravnitelno bezopasno(ne e narkotik,ne e alkohol).

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

a i qko nabi4bam linkin park rammstein ili ne6to ot sorta

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Повече от фен
    Град
    Ei tam..
    Trudno... opitvam se da ne mislq za tova opitvam se da izlizam s priqteli,no v pove4eto slu4ai izlizam da se razhodq sama i mislq,mislq i nakraq nishto ne izmislqm..ponqkoga ako neshtata ne zavisqt ot nas prosto nqma kak da gi promenim.. uspokoqvam se 4e moje i da e po-zle,4e trqbva da s1m blagodarna 4e imam semeistvo,priqteli ne s1m gladna ili jadna..imam pokriv na glavata si i taka..
    Bashta mi kazva:da sme jivi i zdravi p1k drugoto 6te si go napazarim..
    i az mislq taka..
    Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от black_heart
    Vlizam pod du6a i sedq tam dokato savsem ne se nabra4kam ot vodata,sedq sqka6 iskam da otmiq cqlata pomiq,gadost,zloba i omrazq,sedq,ne pla4a-rqdko mi se slu4va,mislq 4e tova bi em napravilo slaba,no ei taka si kisna.Pone na men mi pomaga,a i e sravnitelno bezopasno(ne e narkotik,ne e alkohol).
    i az sam to4no taka!!! vzemam edin leden du6 i zabravqm za vsi4ko.metala sa6to e re6enie da si izkara6 qda ili pak ako otida da opti4am navan - i tova mi pomaga

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    shopping terapiq ili mnogo muzika! - ne 4 ei dvete ne gi pravq vseki den no kogato sam ot4aqna sa v golemi dozi!

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    s alkohol, ne6to za pu6ene.... muzikata do dupka ili s o6te bolka- piercingi, tattoo, ili prosto se reja... gorya se s cigari...naistina pomaga da zabravi6 !
    we'll die alone like a stone ^^

Guest
    като си причинявам по-голяма физическа
    болка...

Физическа: Не мисля за нея и не я усещам. Странно е, но действа.А и не мисля как да не мисля за нея =).

Психическа: Компютърни игри.Много.
    или
    Смехотерапия (не питайте)
    ...The hope for future generations has always resided in mortal hands...

Като съм сам, музиката на макс, така че саседа да почне да звани на вратата и докато звани аз да се сещам как ако му отворя ше ми каже че му треперят сички чаши в апартамента.
    Другия варянт е да си намеря някой френд на който имам доверие пред който мога да изпадна в една словодиария и така да се укротя. Като цяло обаче трудно се случва да се стига до момента за словодиарията...предпочита да срутя блока с некой мощен рапец с яко басец.

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    ааа физическаа.......кат почвам да си пея и подскачам и така м минава..

психическа амииии различно-музика......но никога приятели...:рРр не ми помагат,те са по отчаяни от мене...аахаха
    Пиша проза или поезия..така ми минава..заклещвам се в банята и не мърдам..а напоследъка намерих друг начин..Отивам самичка към езерото ни.....и сядам на някоя пейка и рисувам сградите там..(има две църкви..) помага ми..ама без уокмена не мърдам никъде

..But why?...

Физическата болка кучета я яли!
    Пъкк психическата болка ... или си го изкарвам на майка ми и ми минава или тегля една майна на всичко и всички и ми става леко на душата. Също слушам музика, забивам се някъде сама и така уж се успокоявам за момента...ама като изнервя някой до краен предел почвам да се радвам и забравям съвсем.
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mi naduwam muzikata do dupka i po4wam da peq!ili po4wam da mislq kolko po-zle bi moglo da byde
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Град
    Somewhere in The Nowhere
    Болката и всичко друго поттискам с музика,това е нещото без което не мога и ми помага.
    Ена наистина хубава песен и вложените в нея чувства могат да не накарат да забравиш всичко.
    (като говоря за музика изключвам турбо чалгата)
    ЖИВЕЙ ДНЕС,ЗАЩОТО ВЧЕРА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ,А УТРЕ МОЖЕ И ДА НЕ ДОЙДЕ!!!

Цитирай Първоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
    ааа физическаа.......кат почвам да си пея и подскачам и така м минава..
    при мен минава с подскачане и псуване

Град
    BG - Jambol

N_I_K_I________

AMI TOVA E MNOGO GADEN MOMENT
    AMI V POVE4ETO SLY4AI VSI4KO GO SABIRAM V SEBE SI I IDVA MOMENT V KOITO KATO SI PYSNA NQKOQ QKA BALADA I PO4VAM DA PLA4A -[MOJE BI SAM EDINSVENIE KOITO SI PRIZNAVA 4E PLA4E]- I TAKA MI MINAVA NO 4ESTO SPODELQM S PRQTELKATA SI ZA6TOTO PONQKOGA RODITELITE MI NE MI POMAGT A TQ GO PRAVI
    ...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !

Nali za tva e;sa
    muzikata
    pieneto
    priateite
    4ovek koito mrazi6 da si go izlee6 varrhu nego
    ...

Amii zavisi...ponqkoga prosto se opitvam da ne mislq za tova 4e sum depresirana i da se razseivam po vuzmojno nai-razli4ni na4ini Ili si vzimam promi6leni koli4estva sladoled i se tup4a kato prasence

Това е най- голямата грешка, която някой прави!

Болката не трябва да бъде събирана.. Трябва да гледаме да се
    Освобождаваме от ня, защото
    Може да доведе до психични проблеми..

Най- често използвам музика или
    билярд
    Angel Tears Fall To The Ground, As Satan Again Will Reign !!!

Супер фен
    Град
    някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Murderdoll^
    като си причинявам по-голяма физическа
    болка...
    Да бе верно
    Като имаш "психически проблеми" и си причиниш физически и вече забравяш за първите.
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си