- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kak POtiskate bolkata?
Kak potiskate bolkata(psihicheska,dushevna),kak sybirate sili i reshavate da prodyljite?Kak preborvate tygata ?
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
ех...сега съм точно в един такъв момент..Просто си казвам няма смисъл да седя в нас да се самосъжелявам,да плача или някакви такива...че трябва да се боря със всички трудности и че живота е хубав
![]()
Ами подтискам болката в себе си и давам напред, излизам с приятелки/приятели и не мисля за това, гледам колкото може по малко време да съм сама, а когато всичко ми дойде много, за да го подтискам просто откривам най подходящия човек и си казвам всичко.
И разбира се си похапвам сладко, то е научно доказано, че сладкото ни вади от всякакви депресии![]()
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Алкохол + метъл = успокоен Сайбър![]()
![]()
fizi4eska - s hap4eta ili ako ne pomagat ponqkoga sum si hapala rukata do kruv - moje da me mislite za luda no mi pomaga
du6evna - mi razli4no
muzika priqteli/oito ve4e se sumnqvam 4e su6testvuvat/ filmi i takia ne6ta
sa v momenta sum v ujasno nasotroenie i tova koeto pravq e da se opitamd a premahna izto4nika mu bilo to i tvurde neuspe6no![]()
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
Със самовнушение- иначе не мога... Просто си налагам да забравя за това, което ме мъчи... Алкохола също е решение, или поне добро моментно решение. Помага ми и като си поплача на рамото на приател.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Vlizam pod du6a i sedq tam dokato savsem ne se nabra4kam ot vodata,sedq sqka6 iskam da otmiq cqlata pomiq,gadost,zloba i omrazq,sedq,ne pla4a-rqdko mi se slu4va,mislq 4e tova bi em napravilo slaba,no ei taka si kisna.Pone na men mi pomaga,a i e sravnitelno bezopasno(ne e narkotik,ne e alkohol).![]()
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
a i qko nabi4bam linkin park rammstein ili ne6to ot sorta
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Trudno... opitvam se da ne mislq za tova opitvam se da izlizam s priqteli,no v pove4eto slu4ai izlizam da se razhodq sama i mislq,mislq i nakraq nishto ne izmislqm..ponqkoga ako neshtata ne zavisqt ot nas prosto nqma kak da gi promenim.. uspokoqvam se 4e moje i da e po-zle,4e trqbva da s1m blagodarna 4e imam semeistvo,priqteli ne s1m gladna ili jadna..imam pokriv na glavata si i taka..
Bashta mi kazva:da sme jivi i zdravi p1k drugoto 6te si go napazarim..
i az mislq taka..
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
i az sam to4no taka!!! vzemam edin leden du6 i zabravqm za vsi4ko.metala sa6to e re6enie da si izkara6 qda ili pak ako otida da opti4am navan - i tova mi pomagaПървоначално написано от black_heart
shopping terapiq ili mnogo muzika! - ne 4 ei dvete ne gi pravq vseki den no kogato sam ot4aqna sa v golemi dozi!![]()
s alkohol, ne6to za pu6ene.... muzikata do dupka ili s o6te bolka- piercingi, tattoo, ili prosto se reja... gorya se s cigari...naistina pomaga da zabravi6 !
we'll die alone like a stone ^^
като си причинявам по-голяма физическа
болка...
Физическа: Не мисля за нея и не я усещам. Странно е, но действа.А и не мисля как да не мисля за нея =).
Психическа: Компютърни игри.Много.
или
Смехотерапия(не питайте)
...The hope for future generations has always resided in mortal hands...
Като съм сам, музиката на макс, така че саседа да почне да звани на вратата и докато звани аз да се сещам как ако му отворя ше ми каже че му треперят сички чаши в апартамента.
Другия варянт е да си намеря някой френд на който имам доверие пред който мога да изпадна в една словодиария и така да се укротя. Като цяло обаче трудно се случва да се стига до момента за словодиарията...предпочита да срутя блока с некой мощен рапец с яко басец.![]()
![]()
![]()
ааа физическаа.......кат почвам да си пея и подскачам и така м минава..
психическа амииии различно-музика......но никога приятели...:рРр не ми помагат,те са по отчаяни от мене...аахаха
Пиша проза или поезия..така ми минава..заклещвам се в банята и не мърдам..а напоследъка намерих друг начин..Отивам самичка към езерото ни.....и сядам на някоя пейка и рисувам сградите там..(има две църкви..) помага ми..ама без уокмена не мърдам никъде
![]()
..But why?...
Физическата болка кучета я яли!
Пъкк психическата болка ... или си го изкарвам на майка ми и ми минава или тегля една майна на всичко и всички и ми става леко на душата. Също слушам музика, забивам се някъде сама и така уж се успокоявам за момента...ама като изнервя някой до краен предел почвам да се радвам и забравям съвсем.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
mi naduwam muzikata do dupka i po4wam da peq!ili po4wam da mislq kolko po-zle bi moglo da byde
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Болката и всичко друго поттискам с музика,това е нещото без което не мога и ми помага.
Ена наистина хубава песен и вложените в нея чувства могат да не накарат да забравиш всичко.
(като говоря за музика изключвам турбо чалгата)
ЖИВЕЙ ДНЕС,ЗАЩОТО ВЧЕРА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ,А УТРЕ МОЖЕ И ДА НЕ ДОЙДЕ!!!
при мен минава с подскачане и псуванеПървоначално написано от DeaTHroW-ReC_F
![]()
AMI TOVA E MNOGO GADEN MOMENT![]()
AMI V POVE4ETO SLY4AI VSI4KO GO SABIRAM V SEBE SI I IDVA MOMENT V KOITO KATO SI PYSNA NQKOQ QKA BALADA I PO4VAM DA PLA4A -[MOJE BI SAM EDINSVENIE KOITO SI PRIZNAVA 4E PLA4E]- I TAKA MI MINAVA NO 4ESTO SPODELQM S PRQTELKATA SI ZA6TOTO PONQKOGA RODITELITE MI NE MI POMAGT A TQ GO PRAVI![]()
...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !
Nali za tva e;sa
muzikata
pieneto
priateite
4ovek koito mrazi6 da si go izlee6 varrhu nego
...
Това е най- голямата грешка, която някой прави!
Болката не трябва да бъде събирана.. Трябва да гледаме да се
Освобождаваме от ня, защото
Може да доведе до психични проблеми..
Най- често използвам музика или
билярд
Angel Tears Fall To The Ground, As Satan Again Will Reign !!!
Да бе верноПървоначално написано от Murderdoll^
![]()
Като имаш "психически проблеми" и си причиниш физически и вече забравяш за първите.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.