.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Тема: otnosno RNB-tata

jigga_my_nigga
    Guest

otnosno RNB-tata

a be momi4eta kakvo vi e mnenieto za RNB-tata(raparchetata s kurpi i shapki s pravi kozirki i tn...)

miiii zavisi ot 4ovek,koito nosi drehite.Sladursko e,no be6e hit predi 1-2 godini,sega mina modata.Ina4e qko mi se struva.

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Cyberdyne_101
    Guest
    Лелеееее тия само да не ми попаднат пред крака, че лошо им се пише

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ми да ти кажа днес се разхождах из НДК и видях една групичка около 8-9 момчета РНБита и направо ми досмеша! Изглеждаха адски смешно, аз се дразня на некви такива , правят се на клоуни! Е, всеки харесва различни неща!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry
    Ми да ти кажа днес се разхождах из НДК и видях една групичка около 8-9 момчета РНБита и направо ми досмеша! Изглеждаха адски смешно, аз се дразня на некви такива , правят се на клоуни! Е, всеки харесва различни неща!

i az dneska kato bqh na NDK vidqh takava grupi4ka(moje da e bila su6tata ) ne se kefq na rapur4eta tip "Mi6o 6amara" mnogo me draznqt.. a i ne me kefi da hodi6 i izglejda6 kato 4uval...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Олелееееееееее супер сладки са ми. Едно време се движех с такива. Даже и аз се обличах така, ама тва беше когато бях млада :P
    Любовта е дума, измислена от комунистите за да ебат без пари! {Nekasa4a}

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Цитирай Първоначално написано от Ri4i^
    Олелееееееееее супер сладки са ми. Едно време се движех с такива. Даже и аз се обличах така, ама тва беше когато бях млада :P
    Именно. За да ходиш така трябва да си на най-много 12 години.

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    ne mi dopadat mnogo .. nikak daje..
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Guest
    leleliii tolko sa mi smeshniiii hodqt kato
    osraniii s nekfi shapki i kurpi haahah i lanci
    ahaha tiq se edno ne osyznavat li 4e sa
    beli naprao mi e jal za horata

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от leti_cherry

i az dneska kato bqh na NDK vidqh takava grupi4ka(moje da e bila su6tata ) ne se kefq na rapur4eta tip "Mi6o 6amara" mnogo me draznqt.. a i ne me kefi da hodi6 i izglejda6 kato 4uval...
    Много точно го каза! :P Като чували и некви дребни обаче със самочувствие!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

mi ya takiva slu4ai si nosq torbi4ki za povry6tane. Vypreki 4e az mn obi4am rap - 2pac, coolio, dmx... no specialno za tezi typi nasrani 6amar4eta si nosq torbi4ki!!

Опа, уейт малко бе хора...защо секи като види некой смъкнат и веднага го свързва с Шамара миризлив парцал? Ако искате ше ви направя една галерийка със снимки някаде на някои от по-известните изпълнители и тези на Шамара и да направите прилики и разлики...сичко което носи тоя бастун Чорапа и ония глави ли са кви са е гепено от чернилките и смело мога да кажа че начина на обличане на R'n'B дупетата е 10 пъти по-як от тоя на тия смотани снайперистчета, които ми носят кецове Globe, DC, Etnies, некви скейтърски панталони и шапки и ми пунтират рапъри...Сори ама те са смешниците и ако трябва да съм честен не понасям нито Р'н'Б нито Снайпер, обаче в отношение на дрехи Р'н'Б са милион години пред сички други стилове на обличане в БГ. Замислете се, кое е смешното, че пунтират някой или че им стоят смешно? Аз ше ви кажа не е смешно тва че пунтират, не стоят и смешно ако знаеш как да ги нахлузиш...смешно е че пунтират ГЕНГСТА...турбо дупенца за тва вече съм съгласен!
    Въпреки сичко не налагам тва мнение над ваще. Тва е мойта гледна точка шото ако не друго цял живот слушам черно и нося широки дрехи...милион пъти са ме наричали Шамарче и тогава все повече и повече съм разбирал колко много хора имат грешна представа за други хора...

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    za jalost pove4eto nosyat tezi drehi za6toto taka e moderno...kakto moje da se nameryat poziori i v metala- i v rapa e fra6kano..yaki sa dre6kite no poznavam rapari, koito izdavat maketi (tva se izdava predi nyakoe CD), koito na van6en vid nyamat ni6to s Raparite det se vijdat po ulicite- stila se nosi v kravta i ne na kojata !!! ae sas zdrave !
    we'll die alone like a stone ^^

кои по-известни личности? тея на запад взеха да правят по-големи лайна от Шамара и компанийката му дори.рапа остана в миналото вече всичко друго е измислен "поп-рап" и rnb.е па то комерса като цяло си е зле ако за него говорим,а другият рап така наречен underground се слуша от истински фенове и заинтересовани от хип-хопа хора,но като слушаш само радио и гледаш телевизия едва ли ще чуеш стойностен истински рап.
    old school и underground rocks

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Кой каза, че пък Шамара е рапър ?? Всичко друго е, но не и рапър. А и "колекцийакта" му R&B Wear е 1:1 копирана от западната. Само дето има различна щампа. Пълно менте, точно като цялото R&B съсловие.

Guest
    О хора, недейте така...музиката не се дели на комерс и ъндаграунд. Има толко много изпълнители, които са далече от комерса и в същото време са много далеч от ъндаграунд звученето. Типичен пример е музиката която пускам в мойто радио от подписа. Хората му викат Dirty South Rap звучене и бих казал че много хора не са чували изпълнители като Three 6 Mafia, Crime Mob, Memphis Bleek, Lil Wyte, Crunchy Black, DJ Paul and Juicy J, Koopsta Knicca...Те не са комерс или ъндаграунд. Малко хора знаят кво е як хип-хоп още повече, че много хора носят смъкнати дрехи само за каузата а не за това че слушат такава музика. Аз съм на 19 и нося такива дрехи и определено не съм съгласен че това са дрехи типични за 12 годишните. Необходимо е да се интересуваш от тая музика обаче, за да си наясно с повечето неща свързани с нея и от там идват и смешниците за които написах по-горе. Шамара Е рапър обаче само в пределите на българия, разбира се секи чул Master P спира слуша Шамара и тва е нормално. Секи има различна гледна точка по тоя въпрос, а самия въпрос е смешни ли са смъкнатите или просто са необразовани по тая тема?

/\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\ /\
    Тва бех аз...

говорех за тоя комерс дето се върти постоянно по телевизията и радията нали знаеш примерно 50 cent и не знам си кви там...верно е имат хората тук там някоя яка песен но не може да се нарече истински мръсен рап.лошо няма в това да носиш такива дрехи само да не са от тея биташките.

А това което пускат по телевизията отдавна не е това което трябва да бъде. Няма спор в това, лощото е че някои от истинските неща замират и малко хора се интересуват. Е както и да е де тва е друга тема на разговор. А дрешките ако са от ония биташките нормално да си облечен съкс на тях кройката им е толко зле че стоят по-смешно от изплетена от мене пола хаха Трудно се намират хубави дрехи в БГ ама пак се мяркат тука там де

абе както и да е.в темата ставаше дума за "RNB-тата" под такива трябва се разбират хора,които слушат RNB нали така ? но като кажеш RNB почти всеки си мисли,че става дума за оня пропаднал,позиорски лейбъл...

Re: otnosno RNB-tata

Цитирай Първоначално написано от jigga_my_nigga
    a be momi4eta kakvo vi e mnenieto za RNB-tata(raparchetata s kurpi i shapki s pravi kozirki i tn...)
    ае човек що като носи някой кърпа, шапка, развлечени дрехи, задължително трябва да е рнб?????!!!!!!!!!!

Everything around you is HIP-HOP!!!

Re: otnosno RNB-tata

ае човек що като носи някой кърпа, шапка, развлечени дрехи, задължително трябва да е рнб?????!!!!!!!!!![/quote]

Щото толко са образовани по тоя въпрос и показват компетентност, заради това...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Еми според мен зависи малко и от човека , дали му отиват такива дрехи.Иначе по принцип много са ми много интересни и им се чудя на ъкъла , що трябва да ходят като другите...но в крайна сметка те си решват![/i]
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от MeThTiCaL
    Опа, уейт малко бе хора...защо секи като види некой смъкнат и веднага го свързва с Шамара миризлив парцал? Ако искате ше ви направя една галерийка със снимки някаде на някои от по-известните изпълнители и тези на Шамара и да направите прилики и разлики...сичко което носи тоя бастун Чорапа и ония глави ли са кви са е гепено от чернилките и смело мога да кажа че начина на обличане на R'n'B дупетата е 10 пъти по-як от тоя на тия смотани снайперистчета, които ми носят кецове Globe, DC, Etnies, некви скейтърски панталони и шапки и ми пунтират рапъри...Сори ама те са смешниците и ако трябва да съм честен не понасям нито Р'н'Б нито Снайпер, обаче в отношение на дрехи Р'н'Б са милион години пред сички други стилове на обличане в БГ. Замислете се, кое е смешното, че пунтират някой или че им стоят смешно? Аз ше ви кажа не е смешно тва че пунтират, не стоят и смешно ако знаеш как да ги нахлузиш...смешно е че пунтират ГЕНГСТА...турбо дупенца за тва вече съм съгласен!
    Въпреки сичко не налагам тва мнение над ваще. Тва е мойта гледна точка шото ако не друго цял живот слушам черно и нося широки дрехи...милион пъти са ме наричали Шамарче и тогава все повече и повече съм разбирал колко много хора имат грешна представа за други хора...
    Ех.....що ли ще се съглася.....Аз съм смъкната...ма се обличам с дрешки на сирка...глоубки...и така нататък..тва няа значение(по ме кефят такива хора..)
    обаче за облеклото на ар енд би-тата си адски прав щото сичко е крадено...за тва не ме кефят....иначе да..може би имат добри модели ма просто на БЕЛИ НЕ ОТИВА ....

пояснение..не съм нит от рнб нит снайпер..неутрална съм...
    а по конкретно момчетата дет ги носят,поечето не ме кефят щото да видя бял с такоа облекло нешу не ме радва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си