.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99

Тема: otnosno RNB-tata

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    men mn me kefqt , zavisi ot samiq 4ovek de ...

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    haha Ne g0v0rete za tiq 6t0t0 sa mn0g0 sme6ni ! Nit0 znaqt kak da se 0blizat nit0 slu6at ka4estvena muzika! Pr0st0 sa sme6ni ...

Re: otnosno RNB-tata

Цитирай Първоначално написано от MeThTiCaL
    ае човек що като носи някой кърпа, шапка, развлечени дрехи, задължително трябва да е рнб?????!!!!!!!!!!
    Щото толко са образовани по тоя въпрос и показват компетентност, заради това...[/quote]

май по-добре си замълчат...бахти той изкара че по цял свят всички са рнб....

Everything around you is HIP-HOP!!!

пак се стига доо ... "всеки си има вкус"

Цитирай Първоначално написано от d_size
    пак се стига доо ... "всеки си има вкус"
    Винаги до там ще се стига, защо обаче трябва секи кой разбира кой не разбира да говори как еди си кой бил смешен и кой бил паляк?

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    На RnB смешниците просто мога да им се изсмея и да ги пратя там, където им е мястото - при loser`s team!
    Левски шампион але але!

Re: otnosno RNB-tata

Цитирай Първоначално написано от jigga_my_nigga
    a be momi4eta kakvo vi e mnenieto za RNB-tata(raparchetata s kurpi i shapki s pravi kozirki i tn...)
    ni67to lo6o ne mislq pi4ove sa ma ima iskliu4eniq ot bulgarskite rnb-ta :P ina4e porpincip gotqni hora

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    emi men me draznqt!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Като се замисля тва преди бяха гъзетата на даскалото и всеки да се бута при тия с провисналите дънки.Е сега толкова ме изнервят може би защото всички с които се движа се обличат нормално...

Град
    universe
    слушам unda хип-хоп, нося широко. но не маркови неща, изчистени дънки, суитчъри т.е. без да се виждат марки

Guest
    ЗЛЕ.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Лелеееее тия само да не ми попаднат пред крака, че лошо им се пише
    хах тука подкрепям..аз си падам по такива
    R&B Sux

абе тея рапърчета са голям смях,не само в обличането ами и в поведението и как говорят-направо ужас.веднъж разговарях с едни и основните изрази които използваха във всяка фраза"шъ ти е*а мамата" "и 'ко ся шъ прайм" глей го тва коте ша го прасна" направо се късам от смях като ги видя някви 11-12 годишни надувки да се отварят на всички

Тез са супер палячовци...

Голям фен
    Град
    Враца
    Смешни са ми.И сега ще кажа кои и защо.
    Първо хора, които носят точно р&Б дрешки и слушат Устата и 50 сент и Шамара и се имат за рапъри са супер жалка гледка.За бога,аз слушам по-качествен хип-хоп, макар и ъндърграунд, макар и да не се интересувам толкова от този стил музика.
    Честно казано повече ме кефят точно гореописаните с Globe и DC.
    Но кой както иска да си ходи...и метълите не ме кефят толкова как се обличат, а пак да си слушам метъл...
    в топла нощ през юли

Супер фен
    oK R&B-tAt biLI sMESHNi q Da Vi PItaM sAmo kOI HraSvaTe TOgaVA :
    1. `raPurIte` kaTO DrS, sMOTaN Mc i T.N. kOItO NOsqT RiZKi VtoRa UpoTreBa, HodqT Po cqL dEn s NqkFI raNIcI i ShaPKi sLojeNI kaTo 75-GodISheN cLeN nA TKZS-to sLed 6-tAta GoLqMA rAkiA
    2. KosMatITe I MIrIzLIvI MetALi zA koiTO eDiNsTveNiq CVqT e CherNiq i Po tEnIsKIte sI ImaT saMO NqkVi URodSki SuZdaNIq (koItO dOSta PriLIcHaT nA saMiTe MetaLI dE)
    3. ChaLgarIte sUs BeLI GasHTicHKi, BeLI cHehLicKi i bqLa PriLePnaLa BLuzKa
    aI seGa IZbIraIte kaTO R&B-TatA biLI sMEsHNi. tOcHNo PUk zA NacHiN nA OBLichaNE nAi maLKo MOjeTe da PLueTe R&B. zA MuzIKAta GovoReTE KvoTO IskaTe aMA zA ObLicHneTo PRoStO zaMULcheTe

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    kOI HraSvaTe TOgaVA :
    1. `raPurIte` kaTO DrS, sMOTaN Mc i T.N. kOItO NOsqT RiZKi VtoRa UpoTreBa, HodqT Po cqL dEn s NqkFI raNIcI i ShaPKi sLojeNI kaTo 75-GodISheN cLeN nA TKZS-to sLed 6-tAta GoLqMA rAkiA
    az tiq..
    ama s tebe nqa sporq 6ot te uwajawam po dqwolite

Аз им викам "насраните" може и както каза милата Раличка "чували" иначе имаше един лаф на бабата на един приятел дето бачкаше в R&B club и казваше "аре елате ми на гости у рембито" Смешни са....прават се големи бабаити а са шишарки до един....

Голям фен
    Град
    Враца
    хм...музиката не влияе на стила ми на обличане...
    Не съм нито от тия курвички с "белите прилепнали блузки", нито метълка с "уродливи създания по тениските", нито пазарувам от магазини с дрехи втора употреба(нито харесвам такива).Така че, Napu6en-Buhal, съвсем не се изчерпваш с изброените 3 типа...
    в топла нощ през юли

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    mn sa mi sme6ni....edin put kato widqhme edna takwa grupi4ka s edna frendka na takyf smqh ni izbi...
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Супер фен
    lalqla GoVoRq zA tOvA kAKVI MOmChetA nE sA tI sMEShMNi NE zA ToVa nA kaKvo pRiLicHaSh Ti i MejdU dRugOto sUm sIgUrEn cHe 90% oT HorAta nA KOiTo IM e SmeSHeN NacHInA nA ObLicHane NA R&B sE ObLicHaT MNoGo PO sMeSHNo NO NqMA zNacHeNIe VajNOtO e dA sE sMeeM nA nqKOi nALi ... TupAci

Супер фен

MnOu sMeSHNO A ? sMesHni sTe Vie ...

това ти ли си бре?
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    draznqtt

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Хахаха кой беше тоя Мишо Шамара ве оня дребчо 1.50 ли ,че аз мога да си го подхвърлям какво си поискам ве...иначе мразя стил R&B!!!С някви изсулени дънки смотани шапки теникии и някви смешни походки....ми те тея дрехи имам чувството ,че са им ги давали от гетото ве!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си