.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 99 от общо 99

Тема: otnosno RNB-tata

Cyberdyne_101
    Guest
    little_black_dress не така :P Недей, че сега ще дойде ГАНГСТА-бухал и тогава да видиш какво става

Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    little_black_dress не така :P Недей, че сега ще дойде ГАНГСТА-бухал и тогава да видиш какво става
    Хахах страх ме е,ще ме защитиш ли?!

Cyberdyne_101
    Guest
    Аххаха, може :P Нали съм Хари Потър ше го нашибам до смърт с магьосническата си пръчка

Супер фен
    CyBerDyNe_101 IzVInqVAi VeRno SbUrkAh s HaRry-PoTteR-a tOI PoNe oT vRemE nA VreMe kAZvA NqKOi UmNi NeSHta pUK i tI Ne ZAsLUJaVAsh da Te SraVqnvAm s NeGo... sHtqL dA Me EBe uHAHAHaHaa ChAkAi BE KReNviRsh KudE Si TRuGnAl i tI dA sE PraISh NA MUj... ChEtI sI KnIjkITe TAm I nE GoVOri Za NeSHtA KOiTo sA tI NePOnqTNi... KuvTo Si mi BiqCh TakUV sI MI I EbAcH tO sI LicHI Po IZTRuPnA:LaTA tI FizIONiMiq I nIkoGa Ne SUm tI KaZVaL kFo dA PIsHESh iLI KAK dA PIShESh TUpAko... KAZAh TI dA PisHeSh VeRni NeSHtA a ne Da sE PraisH nA Muj. sTAvA VuPRoS zA PurViq Ti POsT KduEtO sI SHtqL dA NaRiTash R&B-tAta... q dA Te PItAm aZ : koLKo R&B-tA si BiL dOSeGA... V MeChtITE Si 8712894718294, nO nAjiVo ToChNo 0 naLI ? a Ne ZnaM oT KudE Go IzMisLi TfA cHe NAcHiNA mI nA PIsAnE bIl dEtSki... NE ZnaM sMeHNo lI TrqBVasHe dA bUde... kaTO sI GroZeN I SmOtaN Ne sE ObqsNqVai MnoGo, ViJdaM cHe Se MuchISh dA IzMIsLqSh INteReSni NeShtA... aMI... Ne ISkAM dA buDa GrUB aMa niShtO Ne Se PoLUchAvA TAkA cHe Ne Se MucHi cHe MI e jaL zA tEb

little_black_dress a Bi Li sLOJiLa pIC nA nqKVo MoMcHe kOEtO HaREsvAsH

Cyberdyne_101
    Guest
    sHtqL dA Me EBe uHAHAHaHaa
    Леле, човек, в какви филми ме забъркваш Кой е казал такова нещо ? Ако става дума за това
    ше го нашибам до смърт с магьосническата си пръчка
    Казах го в буквалния смисъл на думата, който далеч не означава, това което си мислиш И откъде ме знаеш какъв съм Може и да имам моменти на избухливост И ако съм набил 3904876349086 R&B-та голям гъзар ли щях да съм в очите ти ? Сега, аз моя вид няма да го коментирам. Колкото ми е дадено толкова имам. Ама виж на теб много ти е взето Добре, щом казваш пиша тъпотии и т.н, но съдейки по това, че продължаваш да ми отговаряш, разбирам как ми се връзваш и те дразня Това ми стига
    П.П.Благодаря, но нямам нужда от твоето съжаление

Супер фен
    DumAta `ShiBAm` TuPaKo ImA I dRuG sMisUL KOiTo TrqbVAsHe dA sE seTQ cHE Ne zNAeSh... NqmaSHe dA si GuzaR v OChITE mI akO beSHe PreBiL 83274823974 R&B-tA, nO kogaTO KAzvASh cHE SHTe Gi PreBieSh, a Ne Si PraBIl NIkOI v OChiTe mI sI LOOsEr. pO IRc i VuV foRumA VSeKI moJe dA e GoLeiQ bIaCh AmA daLi sHTe GOVoriSH nA JivO tAka ? GosPOdMI BiL VZeL... eMI oKI VzeL mI e No aZ sI VZiMam seGA, a NA TEb tI e VzeL i VuPReI cHE sI OstAvaSh IzmIsLEn GLupAK ProDULjavASh dA sE PraVisH NA nqKaKUF... Ne Me DRaZNiSh, PIShA tIPRoStO sHtoTo UmIraM oT KeF KOgaTo KaZVam NA BaLucI kaTO TeB koLKo sA zLe... KeFi mE dA sLUshAM MaLouMnITe tI OPraVDaNIq, NIsHTo POVeChe

Cyberdyne_101
    Guest
    Думата шибам, умнико, е употребена в оригиналния си смисъл И точно това ти написах по-горе, но ти явно стопляш бавно Сегааа, че в първичния ти мозък само R&B и ебане... твоя работа. И никога не съм твърдял, че съм пребил някой Казах, само да не ми паднат на крака. Нали различаваш хипотетично от реално. Освен това, не знам дали ме имаш за толкова изперкал, че да набия някой заради стила на обличане. Просто думите бяха пресилени от моя страна. Но ти приемащ всичко буквално и не мислиш Що не питаш и Скейтърчо дали не е набил някой ?
    МАЛЕЕЕ, само ми ги дайте, кат' ги подпукам с дъската..
    А, не чакай той те уважава....
    Да, бе аз съм измислен. Разкрит съм
    Ми то и аз ти пиша от кеф И мен ме кефи да ти ЧЕТА идиотиите
    Айде стига за днес. Утре пак

Супер фен
    KoLKO lI hORa UpoTreBqvAT `sHibAm` KaTo EbA, i KoLkO LI v TvOq SmiSuL... PraVQ RAzLIkA meJDu HiPOTeTIchNo I ReaLNo dA.. VsiChKO KOetO KaZVaSH tI e HiPoTeTicHNo.. Za RitaNeTo, zA sHIbaNeTo... I PosLE MI KaJI cHE NE Si IzMisLEn. DuMIte MU BiLI PReSILeNI... mI GledAi dA Ne sE PreSiLvaSH DuG puT sHToTO IZGleJda SmeSHNo OTsTraNI (OsOBeNO KOGatO OTdOLu sE ViJdA TupaTatA tI FizIOoNOMIq nA chAikA IzgUbiLA moReTO)

Cyberdyne_101
    Guest
    Ама си тъп та тъп. Сега, че думата е изродена от такива ебачи като теб... Нека ти кажа нещо за финал Едва ли имаш толкова мозък, за да го преведеш, но все пак Sticks and stones may break my bones, but words will never hurt me. Смятам да спра дотук, щото затъпявам още повече като ти чета мъдростта Пък и ме хвана страх от тебе. Ама ти и наживо ли си толкова страшен, бе ? Е, разбира се, че си. Ти си ГАНГСТА Айде аз продължавам да търся морето
    П.П. Само да питам, тва с чайката сам ли го измисли ? Сигурно да, щото е тъпо
    Приятно ми беше да простеем заедно Скоро, ако има някоя интересна темичка, в която да сме на разл. мнение пак ше спорим

Град
    Salt Lake City
    Глупци! Не знаете кое е добро за пролетариата! Партиите трябва да са единни за да смажем капиталистическите свине които налагат техните про-американски идеи в нашата култура!
    Smoking that butt
    It makes you mature
    A slave to sex
    And you tell me you're pure
    You slam that beer
    It makes you a man
    I'll try to keep my cool
    But you better understand

Супер фен
    aZ nE sUm ViNoVeN cHE pOveCHe HorA IzpOLzvaT dUMAta `sHibAm` kaTO eBa, nItO suM ViNoVen cHe sI ToLkoVa Kuh. dA misLisH cHe sUm iskAL dA Te NARaNqVAm ? aZ Ti KaZvaM IsTInAtA, Tfa dALi Te bOLi oT neQ e DrUG VupRoS. nE zNaM KaK Go IzMIsLI TFa cHe SUM BiL GaNgSta... Ne BEsHe Li tI Toq dEtO sHteSHe dA RitA ? KoLKotO dO ChaIKaTa.. nE Sum Go IzMILiL aZ i eSteSTveNO cHE e TuPo, naLI vSe paK Go sRaVNqvAM s TeB ! POGLeDni sEbe sI, POGLedNi ME Men... MisLIsH LI cHE nqKOGA sHTe SMe NA eDno MNeNIe zA KAkVoTo I da bILo... aZ Ne MIsLq. sUjaLqvAM nO TupaCiTe KOitO MnoGO zNaqT aMa sAmo pO Net-A Ne sA MI PO vKusA... NitO HorAta koiTo sE MUcHaT DoKaTO PIshAt... a UseSHtaM cHE nA TeB tI e DoSta TRuDno. PRoDuLjaVAi vSE pAk POjeLaVam tI UsPEh, MoJe NqKOI dEN dA sE OPraVIsh (Da bE dA...)
    POzdRaV s KinGsIzE - DvaTA sVqtA :
    sAm sE eBAvASh i sHtOM tI kaJaT StAvASh PadAsh
    i zA mEn nE PraVisH nIshTo dRuGO osVEn dA sE IzlaGAsH
    pO-dOBrE sE sPrI, pO doBre Se SprI, aKO NqmA kFo Da kaJeSH naI doBRe MuLchI
    KurA mE boLi, KurA mE boLI zA tEB PedAL i shtOm nqMA kFo dA KajESh sReDeN PRuSt v TvOI aNaL...

NishtO LichNO, PRoStO KaTO Go SlusHAh TvA i sE SeTiH zA tEb, Ne ZNam ShtO tAkA...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    aaa men puk RnB-tata me kefqt!
    hip-hop-a e nai - zdravata muzika , koqto nqkoga sum slu6ala
    v tezi , koito q slu6at nqma absoliutno ni6tu sme6no!
    moje6 da si slu6a6 4erno i da se obli4a6 spored muzikata , no moje6 da si slu6a6 i bez da se obli4a6 taka
    az naprimer stra6no mnogo se kefq na tazi muzino no ne se obli4am taka
    za6to trqbva tezi , koito go pravqt da sa sme6ni
    ne moga da razbera koe ima e sme6noto , groznoto ili tupoto
    nqkoi da e kazal 4e metalite sa sme6ni
    NE mnogo qsno , 6toto vseki si ima pravo da si hodi oble4en taka kakto go kefi da ne bi 4ernite kojeni drehi , celite s 6ipove i cirkadjiiskiq grim da sa po-qki
    kvo iskate da mi kajete , 4e 2PAC e sme6nik li
    ili moje bi ne samo 2PAC ami i Dr.Dre i vsi4ki ostanali sa sme6ni li
    xaxaxa ... ne znam oba4e nai-sme6nite sa tezi , koito tvurdqt tova
    ako nqkoi go misle6e za sme6no , 6te6e li v cql svqt da ima RnB-ta

ai poemaite fun togava

sorry ako imam pravopisni gre6ki

Супер фен
    LiNkiN4eTo EvALa NqKOI dA KaJe NeShTO SvqSNo, OmrUZna MI oT eDnOOBraZNi MneNIq

Guest
    Не Napu6en Buhal не бих постнала снимка на някое момче,което харесвам първо,защото в момента нямам време за това и,защото в момента не се сещам за някое момче,което истински харесвам и второ,защото не смятам,че съм длъжна да се оправдавам за мнението си.Като казах,че не хъресвам рапърчетата не съм визирала теб,защото не те познавам и второ,защото с нищо не си ми направил лошо впечатление.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не Napu6en Buhal не бих постнала снимка на някое момче,което харесвам първо,защото в момента нямам време за това и,защото в момента не се сещам за някое момче,което истински харесвам и второ,защото не смятам,че съм длъжна да се оправдавам за мнението си.Като казах,че не хъресвам рапърчетата не съм визирала теб,защото не те познавам и второ,защото с нищо не си ми направил лошо впечатление.
    Това бях аз.

Супер фен
    little_black_dress aZ nE SUmSi i MisLIsL cHe GoVoriSH zA meN, PRoStO mI BeSHe INteReSNo kakVo HaReSvaSH, sLeD kaTO R&B-tATA sA Ti sMESHNi... EdIN Vid dA mE UBeDiSh cHe R&B-tATA NaiStiNA sA SMeSHNi, sHToTO zA MeN zA MnoGO PO sMesHNi MOMcHEtATA sUs JenSki DrEHi iLi MetaLITE sUs VecHNo cHerNi dReHii KubInKi.

Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo

хубаво, аре да оставим модата (това си е въпрос на личен избор), но самото поведение на аренбитатъ ( ) е някакво глупаво. намъкнали се в конфекцията на шамара, в речника им преобладават около 200 думи и то свързани главно с ганджа, гъз, цици, коли, пари и пр. и вече се мислят за ъндрграунд рапъри от гетата в ню йорк. е, как става тая работа?!?! отделен е въпроса, че в бг няма и помен от гето. а и не виждаш ли колко са позьорски клиповете на рапоните? има само некви мацки, дето си шейкват дупетата, мятане на ланци и разни, дето излизат от ебаси колите. гледат само да си покажат ролекса, дето струва колкото сто заплати на майка ми...ужасно повърхностна работа. а тоя на снимката е толкова рапър, колкото и аз. и не слагай под общ знаменател тупак и нели. нямат нищо общо.

Супер фен
    ChAkAI ChaKAi.. R&B-tATa GoVOrqT zA GaNJa i SE MIsLqT zA UnDeRGroUnd... NeShtO sI sE ObuRkaL a KOlkOtO dO ClIpoVeTE .. Za kOI ClIpoVe GoVOriSh nA BuLgarSkiTe R&B-tA iLI nA aMerIKaNSkiTe ? GLedaL Li sI :
    ByG ThyMerS - BliNG bLInG
    byG ThYMeRS - Get YoUR RoLL oN
    2 PaC - hoW dO yOU wANT ThaT
    I OsHTe 187489174891784932179 MiLIONa CLipA V KOitO JenKi TrUSkaT zaDniCi i sA zaObiKoLeNI oT qKI KOLI, pRaI i t.N...

p.S. sHTe KAjeSh cHe TraVeStiTitE KoiTo sI sLojIL nA sNImkAtA pOD MNenIetO IzGLejdAt pO doBRe oT NeLly...

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    untoten slu6al li si pesenta na Eminem - Mockingbird
    qvno ne si , 6tom govori6 za
    Цитирай Първоначално написано от untoten
    има само некви мацки, дето си шейкват дупетата, мятане на ланци и разни, дето излизат от ебаси колите. гледат само да си покажат ролекса, дето струва колкото сто заплати на майка ми...ужасно повърхностна работа.
    rapurite mogat da peqt ne samo za putki i pari , a i za ne6to mnogo pove4e kato semeistvoto , lubovta i priqtelite
    slu6al li si Chingy - One call away
    a btw ti govore6e izcqlo za BG rapa , koi podqvolite govore6e za tova
    no 6tom iska6 ....
    po-dobre si pusni Misho Shamara - Ne Iskam Da Vijdam Sulzi ili pak na Shamara - Bqhme deca ....
    nujno li e da izrejdam o6te podobni pesni za da se obosnova

Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    ChAkAI ChaKAi.. R&B-tATa GoVOrqT zA GaNJa i SE MIsLqT zA UnDeRGroUnd... NeShtO sI sE ObuRkaL a KOlkOtO dO ClIpoVeTE .. Za kOI ClIpoVe GoVOriSh nA BuLgarSkiTe R&B-tA iLI nA aMerIKaNSkiTe ? GLedaL Li sI :
    I OsHTe 187489174891784932179 MiLIONa CLipA V KOitO JenKi TrUSkaT zaDniCi i sA zaObiKoLeNI oT qKI KOLI, pRaI i t.N...

p.S. sHTe KAjeSh cHe TraVeStiTitE KoiTo sI sLojIL nA sNImkAtA pOD MNenIetO IzGLejdAt pO doBRe oT NeLly...
    ми първо, държа да отбележа, че съм от женски род...
    второ, коментирам хората от аватара и подписа ти, които са си чиста поза...само ги погледни. ако не виждаш що за "аренбита" са, то тогава не претендирай, че си некъв як рапър.
    трето, няма да почна да обяснявам, че травеститите от подписа ми са по- добре изглеждащи от нели. като не ги харесваш- лапай и се потапяй (както пеят едни култови аренби гангстери, йо! )
    четвърто, върни се в първи клас и се научи да пишеш, ооо велики гангстерю.
    П.П линкинче, убедих се от форума на ММ, че си ограничен пубер. така че не ми наливай акъл какво да слушам

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Нека момичетата решат кой от двата "модела" е по-смешен, а ?

vs

______

vs

______

vs

______

vs

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    LunaTriCk 6to ne sloji snimki rapari vs metali a????

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от untoten
    Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal

ми първо, държа да отбележа, че съм от женски род...
    второ, коментирам хората от аватара и подписа ти, които са си чиста поза...само ги погледни. ако не виждаш що за "аренбита" са, то тогава не претендирай, че си некъв як рапър.
    трето, няма да почна да обяснявам, че травеститите от подписа ми са по- добре изглеждащи от нели. като не ги харесваш- лапай и се потапяй (както пеят едни култови аренби гангстери, йо! )
    четвърто, върни се в първи клас и се научи да пишеш, ооо велики гангстерю.
    П.П линкинче, убедих се от форума на ММ, че си ограничен пубер. така че не ми наливай акъл какво да слушам
    1. sLAbO mE INteRESuvA oT koI rOd Si
    2.ZaGlaVIe nA TemAtA sLucHAiNO dA e `POdPIsA i AvaTRa nA Napu6en-Buhal` ? TemAtA e zA R&B pO PRinCip Ne zA POdPIsA i AvAtrA mI
    3.eMi eSteStVEno cHE nE MOjeSH dA me UbediSh... TruDno E da KajeSH nA cHernoTO bqLo. KaTO Ne tI HareSVAt R&B-tAta tI LaPaI i sE poTapqI
    4. nE e vajNO kAK pISha, a kakvO pIsHa.. a TfA zA GanGsteRA oT kUDe gO IzmISLI i Ti Ne MOjeSH dA mI kAjeSh

p.S. LUnaTRiCk sAmO mI kaJI cHE GeiCheTAta koITo sI sLojIL zA SraVneNIe s `R&B-to` POvecHE tI haresVAt nA vUNsheN vID dA tI sE IzSmeQ TAka cHE dA Me cHuESH ChaK VuV vaRNa

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    mi qki sa men li4no mn si me kefat super sa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си