Опа, уейт малко бе хора...защо секи като види некой смъкнат и веднага го свързва с Шамара миризлив парцал? Ако искате ше ви направя една галерийка със снимки някаде на някои от по-известните изпълнители и тези на Шамара и да направите прилики и разлики...сичко което носи тоя бастун Чорапа и ония глави ли са кви са е гепено от чернилките и смело мога да кажа че начина на обличане на R'n'B дупетата е 10 пъти по-як от тоя на тия смотани снайперистчета, които ми носят кецове Globe, DC, Etnies, некви скейтърски панталони и шапки и ми пунтират рапъри...Сори ама те са смешниците и ако трябва да съм честен не понасям нито Р'н'Б нито Снайпер, обаче в отношение на дрехи Р'н'Б са милион години пред сички други стилове на обличане в БГ. Замислете се, кое е смешното, че пунтират някой или че им стоят смешно? Аз ше ви кажа не е смешно тва че пунтират, не стоят и смешно ако знаеш как да ги нахлузиш...смешно е че пунтират ГЕНГСТА...турбо дупенца за тва вече съм съгласен!
Въпреки сичко не налагам тва мнение над ваще. Тва е мойта гледна точка шото ако не друго цял живот слушам черно и нося широки дрехи...милион пъти са ме наричали Шамарче и тогава все повече и повече съм разбирал колко много хора имат грешна представа за други хора...