.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99

Тема: otnosno RNB-tata

Град
    universe
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    .ми те тея дрехи имам чувството ,че са им ги давали от гетото ве!!!

datz da point

Супер фен
    aFe eBeTe Se fE... GLupaCi... VuRveTe v USA PriMerNo dA Im RaZpraVqTe cHe sA sMEsHNi a ? iLi Te Ne sAkATO R&B-to a ? neEeEee AmA NIkAK dAjE ! ObLicHaITe sE kaTo ChaLGarI PosLe eLaTe dA sE OPLaKvATe cHe cHaLgarIte biLi seLqNi... saMo da Vi PItaM NeShTo.. aKO naIsTInA bqHA sMeShNi ShiROKITe DreHi sHeShE Li dA ImA tOLkova FirMI zA ProIzvOdStVo TochNo NA TAkIVa I DreHi I TOLKoVa HoRA PO cqL sVqT koiTO dA Gi NosqT ? NqkfI sELtiCi TrIGnaLI dA MI raZPraVqT cHe BiLo sMeSHno... KaTO e SmeSHnO ObLIcHaITe HaRRisOn-a I bqGAITe dA mqTAta GiUBeCi... sMOtaNIqCi

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    aFe eBeTe Se fE... GLupaCi... VuRveTe v USA PriMerNo dA Im RaZpraVqTe cHe sA sMEsHNi a ? iLi Te Ne sAkATO R&B-to a ? neEeEee AmA NIkAK dAjE ! ObLicHaITe sE kaTo ChaLGarI PosLe eLaTe dA sE OPLaKvATe cHe cHaLgarIte biLi seLqNi... saMo da Vi PItaM NeShTo.. aKO naIsTInA bqHA sMeShNi ShiROKITe DreHi sHeShE Li dA ImA tOLkova FirMI zA ProIzvOdStVo TochNo NA TAkIVa I DreHi I TOLKoVa HoRA PO cqL sVqT koiTO dA Gi NosqT ? NqkfI sELtiCi TrIGnaLI dA MI raZPraVqT cHe BiLo sMeSHno... KaTO e SmeSHnO ObLIcHaITe HaRRisOn-a I bqGAITe dA mqTAta GiUBeCi... sMOtaNIqCi
    Ако имаш някакви психични отклонения върви се прегледай!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Цитирай Първоначално написано от Napu6en-Buhal
    Ако имаш някакви психични отклонения върви се прегледай!!!
    sHtO TrQq dA ImAm, pSihIcHni OtKLonenIq ? sHtOtO Ne SUm SuGLasEn s GruPA seLqNcHetA Li ?
    http://www.hiphopville.com/shop/inde...f73f094782f742
    http://wuweareurope.com/
    http://www.thugfashion.net/
    http://www.seanjohn.com/sj6/
    http://www.rocawear.com/mainpage.html
    http://www.vokal.com/
    aI PreGLedAi PurVo TuKa PosLE VurVi Mi PRikaZvaI zA GetOto

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Казах, че не искам да се карам с теб...няма и да го направя...НО ...хмм виж моделите...когато черен носи такива дрехи той си изглежда като рапе...Това все пак си е тяхната култура...Когато бял...говоря най-вече за нашенските...носи такова изглежда като фенче на Репа и Боб рекърдс-демек фен на крадена музика с безсмислен текст............
    aight peace

Град
    Moskow City
    Ami kakvo da vi kaja hora, takiva gi ima navsqkade, tova estestveno e prekrasno 4e izlejdat dobre, no spored e po vajno kato izlezat na scenata da ne izglejdat tapo za6toto takiva gi ima hilqdi koito se pravat na super raperi a kato gi vidi6 kak 4etat freestyle sme6no ti stava! Izvod: badi raper v du6ata, a ne v stila!
    Skateboarding is not a crime!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BaT_GirL
    Като се замисля тва преди бяха гъзетата на даскалото и всеки да се бута при тия с провисналите дънки.Е сега толкова ме изнервят може би защото всички с които се движа се обличат нормално...
    Interesno mi e kakvo to4no razbira6 pod normalno i za6to to4no? Da ne bi tova da sa ne6tata koito pove4eto hora haresvat i ne6tata koito sa moderni?

To4no taka be6e, no tova ne vi li kara da se zamislite 4e tezi hora koito vse o6te se obli4at taka go pravqt na puk na vsi4ki na koito ne im haresva toq stil, tova ne vinagi e tolkova lesno!? A za da go pravqt tova zna4i qvno zad tozi na4in na obli4ane koito tolkova ne vi haresva, stoqt nqkakvi ideali! Sega i az sam vijdala sme6ni 12-13 godi6ni RnBta i te naistina izglejdat nelepo ama molq ne gi namesvaite tqh vav tazi tema za6toto te ne mogat da se broqt vav 4isloto na istinskite RnBta - te sa prosto prekaleno malki i se obli4at taka samo za6toto si mislqt 4e taka 6te privlekat vnimanieto na momi4etata

A ne6to koeto mi stana mnogo interesno e kak pak ne se nameri nito edin 4ovek vav taq tema da kaje 4e e glupavo da se delqt horata po stila im na obli4ane vmesto po haraktera. Kogato narejda6 nqkoi zaradi stila mu na obli4ane vsa6tnost narejda6 samo sebe si za6toto na vsi4ki koito imat pone malko zdrav razum v glavata im stava qsno 4e edin ograni4en 4ovek go kazva tova.

Голям фен
    Град
    Враца
    E...ako вие се сравнявате с американците трябва да сте много зле.Американците са една от най-тъпите нации на света.Толкова ограничени духовно и глупави.А и това, че "хора от цял свят" се обличат така не значи, че е готино.
    Мода...
    в топла нощ през юли

Супер фен
    Jamalska Po sUshTiq nacHiN mOGa dA kaJa cHE sAmO nA cHerNiTe iM PriLIcHa dA PusHAT TReVa, ILi dA sA NA RasTi
    Sk8Lady TfA e teMA v KoQtO sE ObSuJdAt DreHiTe a Ne dUShAta, sPeSti sI TeZI NeSHtA zA cHAsA pO BuLgarSki (MejDU dRugOTo GLedAi taQ sEdMicA s BLaGo_MC i aKO nE sE PRuSneSh oT SmqH kAtO Go VidIh moJe dA MI GovORiSh zA DuSHAta)... i OsHTE NEShTo Ne ZaBraVqI cHe GovOriM zA FeNOVeTe, A Ne zA IzPULnITeLIte, a FreeTYlE-a e NeShTO zA MC-tAta Ne zA IzPULniTeLIte. iZvodA e : daLecHe sI oT IsTInAtA
    lalqla NiKOI nE Se SraVnqVA s AmeRIkaNCiTe

Re: otnosno RNB-tata

Цитирай Първоначално написано от jigga_my_nigga
    a be momi4eta kakvo vi e mnenieto za RNB-tata(raparchetata s kurpi i shapki s pravi kozirki i tn...)
    МАЛЕЕЕ, само ми ги дайте, кат' ги подпукам с дъската...има и свестни, но са 1 на 9639276434353. Един от тях е Napu6en Buhal
    АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО ТЪРСИШ НАЧИН, А АКО НЕ ИСКАШ-ПРИЧИНА

ZulAgrarin
    Guest
    1vo.Absolutno sum suglasen s Mr_Methical
    2ro.Po-dobre si pravete izvodite za horata ne po na4ina na obli4ane,a po haraktera im,primer az slu6am si4ko i se obli4am pove4e kato feshan4e ama pa ne mi pre4i a sum priqtel i s hora,koito sa si naqsno s rapa i prosto ne sa nekvi glupaci da si praat izvodite ot drehite.
    3to. Spodelqm mnenieto na Jamalska za kak stoqt na beli i 4erni tiq dre6ki,ne 4e se zaqjdam ama 6to nie da odim pri negrite da vidim kak se obli4at kato tva si e na 1 okean razstoqnie(demek sveta dooosta se meni ) a i tam tva si e modata tuka si ima druga moda(feshan moda) 6toto sme si na balkanite,ako tolko ne im iznasq na rapurite tuka tam da hodat,men li4no ne mi burkat v zdraveto de...Az 4uvstvam naprimer nai-malkoto 4algata po blizka do surceto si muzika sled kato i "kulturata" ni ima pove4e ob6to s neq otkolkoto s rapa(neznam toi da ima koreni v BG)
    Ai \/ ot men...
    Ina4e kazah si mnenieto,ne opredelqm horata po drehite im a po haraktera 6toto znam rapuri deto jiveqt u ebasi izmisleniq svqt na nekvo razdelenie ama si ima i mn pe4eni horica

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Лелеееее тия само да не ми попаднат пред крака, че лошо им се пише
    ами аз като слушам рап, само дето не се обличам така, и мене ли мислиш да мачкаш?

Click!

Фен
    Град
    София
    ХеХеХе Много са ми смешни тия некви са се издокарали все едно са на ревю, смъкнати гащи тип "Кво ме гледаш - насрал съм се" и през тия шапки с надпис R&B гледат много лошо. Абе с две думи якооооо са ми смешни.

Cyberdyne_101
    Guest
    Не мога да разбера... нещо проблем ли има, А ? Не, бе, кажете ми ще разбера Пиличам ли на неразбран ? Ше кажеш, че само аз съм ви казал нещо
    МАЛЕЕЕ, само ми ги дайте, кат' ги подпукам с дъската...има и свестни, но са 1 на 9639276434353. Един от тях е Napu6en Buhal
    Napu6en Buhal ти нещо искаше да ми кажеш, още чакам....
    draznqtt
    видях една групичка около 8-9 момчета РНБита и направо ми досмеша! Изглеждаха адски смешно, аз се дразня на некви такива , правят се на клоуни!
    Именно. За да ходиш така трябва да си на най-много 12 години.
    haha Ne g0v0rete za tiq 6t0t0 sa mn0g0 sme6ni ! Nit0 znaqt kak da se 0blizat nit0 slu6at ka4estvena muzika! Pr0st0 sa sme6ni ...
    На RnB смешниците просто мога да им се изсмея и да ги пратя там, където им е мястото - при loser`s team! Twisted Evil
    Cyberdyne_101 написа:

хах тука подкрепям..
    Аз им викам "насраните" може и както каза милата Раличка "чували" иначе имаше един лаф на бабата на един приятел дето бачкаше в R&B club и казваше "аре елате ми на гости у рембито" Смешни са....прават се големи бабаити а са шишарки до един....
    И като едно малко заключение да добавя, че цялата тема се отнасяше за СТИЛА НА ОБЛИЧАНЕ ! Не ме дразни рапа(поне не много), дразни ме облеклото.
    И ся тука сички ми хакате
    някъв Peace , къв пийс, няма пийс(няма да се сдържа и ше псувам ) да еба маа му.

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ми едно време в гетата са им давали парцали без формени изулени...и от там се носят такива...парцали..и аз съм съгласен ,че на един негър му отива повече да се носи в такъв стил!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Град
    Там, на хълма, в лъчисти небеса
    Niamam nishto protiv R'n'B Wear, am veche mu pootmina modata...inache kato izlezna i az mnogo mu se kefih, i az sym nosil takiva drehi i nikoi ne mi e kazval, che sym nasran ili neshto ot sorta....e, niama da sproia s razbirachite tuka, pyk i otdavna veche ne nosia R'n'B ,am se oshte si gi uvajavam....govoria samo za R'n'B wear, ne sym fen na BG rapa(izkl. niakoi izpylniteli ot edno vreme, no te ne sa ot R'n'B-to)...tva si e moito mnenie, kakto kazah - s nikoi niama da sporia, seki da si prikazva, kvoto mu e na dushata.
    Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
    Ърнест Хемингуей

Супер фен
    Не мога да разбера... нещо проблем ли има, А ? Не, бе, кажете ми ще разбера Пиличам ли на неразбран ? Ше кажеш, че само аз съм ви казал нещо
    Napu6en Buhal ти нещо искаше да ми кажеш, още чакам....
    draznqtt
    видях една групичка около 8-9 момчета РНБита и направо ми досмеша! Изглеждаха адски смешно, аз се дразня на некви такива , правят се на клоуни!
    Именно. За да ходиш така трябва да си на най-много 12 години.
    haha Ne g0v0rete za tiq 6t0t0 sa mn0g0 sme6ni ! Nit0 znaqt kak da se 0blizat nit0 slu6at ka4estvena muzika! Pr0st0 sa sme6ni ...
    На RnB смешниците просто мога да им се изсмея и да ги пратя там, където им е мястото - при loser`s team! Twisted Evil
    Cyberdyne_101 написа:

хах тука подкрепям..
    Аз им викам "насраните" може и както каза милата Раличка "чували" иначе имаше един лаф на бабата на един приятел дето бачкаше в R&B club и казваше "аре елате ми на гости у рембито" Смешни са....прават се големи бабаити а са шишарки до един....
    И като едно малко заключение да добавя, че цялата тема се отнасяше за СТИЛА НА ОБЛИЧАНЕ ! Не ме дразни рапа(поне не много), дразни ме облеклото.
    И ся тука сички ми хакате
    някъв Peace , къв пийс, няма пийс(няма да се сдържа и ше псувам ) да еба маа му.
    Cyberdyne_101 PitAH tE TochNo 2 pUtI v IrC daLi I na JivO sI toLKovA BoeN i NitO 1 puT nE POLuchIH OTgoVoR... maI aZ sUM tOq dEtO ChaKa btW... PredPOcHitAm dA sUM `NasRan` OtKoLKOtO dA sUM NqkUV SDuhaN ZubUr kaTO tEb

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Значи ,нямам нищо против смъкнатите , но тези "Рнбта" цепят мрака както се казва.. те прекаляват със смъкването неможе да си смъкнеш джинсите и да ти се вижда целия задник,с извинение

И вече не е на мода ..според мен.. по би ми допаднал някой който пак е смъкнат но лекинко и без кърпи и с хубави кецове ,и да си личи ,че е чистоплътен, а не като тия .. хейтърчета

Cyberdyne_101
    Guest
    Napu6en-buhal,И аз точно два пъти ти казах: "Проблеми ли имаш ? Запази ги за себе си " Но проблемът беше, че нещо постоянно те кил-ваше и явно не си прочел А на мен просто ми писна да се повтарям. Освен това никога не съм те нарекъл "насран" (Човек аз никога не съм говорил с теб ). Виждам сам си се самоопределил И още едно "освен това"... не знаеш дали съм зубър или не Може да имам интелигентен вид, но чак пък зубър. Ако си мислиш, че това е начинът да ме засегнеш...
    И отново едно малко заключение.... Виждаш, ли ти сам правиш "големия" проблем Аз изказах мнение, но ти явно го взимаш прекалено присърце. И аз не мога да разбера защо Нито ти казвам, как да се обличаш нито какво да правиш. Носи си каквото искаш, прави каквото искаш.... това си е твоят живот.
    Щом мненито ми толкова много те е засегнало, значи има някаква причина , която ни най-малко не ме интересува
    И не, не съм толкова боен Само бой ви е в главата Айде стига си ме дъвкал. Нямаш ли си нещо по-интерсно за правене ? Аз ли съм най-големия ти проблем ?
    П.П.Napu6en-buhal, сега отивам да зубрея и да стана още по-умен и като порастна да ти стана шеф

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ae tuka golqma voina ste napravili 4ak me e strah da postvam

obi4am emoticons
    aaaa untoten za ada6a i ostanalite nqma da se razberem taka govorq za posto pod moq
    naro4no ne pi6a nov , da ne floodq

хъх...rnb-банани с пижами. много ми става весело като видя някой 13 годишен gangsta, дето се е напъхал в някакви чували lol и се мисли за великия рапър...пардон рапон. като за капак и целият в пъпки и слуша Мишо и Сие. да не говорим, че през живота си не е чувал истински рап, а представите му за този така противен на мене жанр се простират до Нели, 50 стотинки, Чинги и т.н. смех!!

Guest
    Napu6en-buhal,И аз точно два пъти ти казах: "Проблеми ли имаш ? Запази ги за себе си " Но проблемът беше, че нещо постоянно те кил-ваше и явно не си прочел А на мен просто ми писна да се повтарям. Освен това никога не съм те нарекъл "насран" (Човек аз никога не съм говорил с теб ). Виждам сам си се самоопределил И още едно "освен това"... не знаеш дали съм зубър или не Може да имам интелигентен вид, но чак пък зубър. Ако си мислиш, че това е начинът да ме засегнеш...
    И отново едно малко заключение.... Виждаш, ли ти сам правиш "големия" проблем Аз изказах мнение, но ти явно го взимаш прекалено присърце. И аз не мога да разбера защо Нито ти казвам, как да се обличаш нито какво да правиш. Носи си каквото искаш, прави каквото искаш.... това си е твоят живот.
    Щом мненито ми толкова много те е засегнало, значи има някаква причина , която ни най-малко не ме интересува
    И не, не съм толкова боен Само бой ви е в главата Айде стига си ме дъвкал. Нямаш ли си нещо по-интерсно за правене ? Аз ли съм най-големия ти проблем ?
    П.П.Napu6en-buhal, сега отивам да зубрея и да стана още по-умен и като порастна да ти стана шеф
    aMI MOjeShe dA mI Go KaJeSH KaTO bqH V iRc a ne SlEd kaTO sUM IZLqzUL nALi ? nE sUM sE zaSeGnaL s nIshTo oT GluPavITe TI raZSuJdeNiq, PRoStO v PurVotO sI MneNIe sE PraVeShe Na nqKakUv KuVtO nE Si i sUM sIGurEn cHE nA LIVe NqMA dA sI sUShTq OtVoRko zaATovA sE qdOsAh cHE nqKUv haRRy POTtEr sE PraI nA GaNGsTer. i ProDuLjaVAI dA sI MeChtaESh zA TfA dA Mi StanESh SHeF... TakIVa kTaO TeBe StaVAt ProdaVacHi nA ObUVkI
    untoten aZ sUM nA 18 GodINI I sUsHtO sUM IZSuLeN Tfa cHe tI sE DvIJIsH tAM KudEtO Ima saMo 13 GodIShNI E dRuG VuProS... I PreDstaViTe Mi zA RaP Ne sA sAMO cHiNgy I 50 CeNt POVqRVai... MoGa dA tI KajA KvO sLusHAm nO Ti TRqBVA PReVOdaCh sHtOtO sUM sIGUreN cHe NisHTo nqmA dA tI gOvORqT. TakA cHE kAtO nE Si KoMPeTenTe zaMuLCHi, ChUhMe DostaTUcHNo TuPi MneNIq

Супер фен
    TfA OtGoRe bQh aZ aKO nqKoi nE Se SeSHta...

p.S. sEgA sE SeTiH zA NeSHto... aI VseKi NA KOiTO sA Mu SMeShNTi R&B-tAta dA sI sLaGA sNiMka POd MNeNIetO cHe dA ZnaM kAK dA sE ObLIcaHm oK ?

Cyberdyne_101
    Guest
    Стига е Хари Потър, не можа ли да измислиш нещо по-оригинално ? Ми, не, не можеш щото ми се виждаш прекалено(айде да не казвам тъп, че звучи грубо)глупав, за да мислиш. И не казвай, че аз съм тъп, щото нали съм Хари Потър. Пък той е умееен :R Кой ? Аз? ГАНГСТА ? Неее, аз не съм ГАНГСТА. Оставям, на теб тази работа
    TakIVa kTaO TeBe StaVAt ProdaVacHi nA ObUVkI
    Цъ, цъ. Много "Женени с деца" си гледал и не отричай, защото явно оттам си си въобразил, че неудачниците стават продавачи на обувки и, че това е най-смотаната работа Много съм засегнат
    p.S. sEgA sE SeTiH zA NeSHto... aI VseKi NA KOiTO sA Mu SMeShNTi R&B-tAta dA sI sLaGA sNiMka POd MNeNIetO cHe dA ZnaM kAK dA sE ObLIcaHm oK ?
    Никой не ти казва как да се обличаш. Просто мнозинството казахме, че R&B-та са смешни
    Айде, аз отивам да ти забъркам една отвара за мозък
    П.П. Замалко да забравя какво, къде, за какво, на кого и как пиша си е моя работа Ако искам мога и да те убия с думи. Ти си стой там, където си и ми се ядосвай То и аз, се нервя като пишеш По ТоЗи лАпЕшКи и СмоТаН НаЧиН, ама не ти го казвам, нали ?

Изобщо не ми допадат.Те така наречените R'N'B-та са някакви безмозъчни позьорчета,дето като сложат широките дънки и си обърнат назад шапките,се мислят едва ли не за свръхестествени същества.Парадират със стила музика,които слушат и се крият зад разни маски.Даже за повечето така наречени рапърчета не съм сигурна,дали наистина са фенове на рапа или го слушат,защото е модерно и,за да се правят на гъзарчета.Абе с една дума - дупета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си